EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.08.

4 csillagjegy, akinek most kell a lelkében rendet raknia

Itt a tavasz, és az égi folyamatok azt mutatják, ideje rendet rakni a lelkedben. Ennek a négy csillagjegynek nagyon fontos, hogy tiszta lappal menjen tovább az életben.

Ha eleged van a káoszból, abból a belső zűrzavarból, ami egy ideje tart, akkor most jött el az ideje annak, hogy a lelkedben is rendet rakj. Ennek a négy csillagjegynek kifejezetten jót tesz, ha tisztázza a dolgait, mielőtt tovább haladna a számára legjobb úton. Te is közéjük tartozol?

Woman,Praying,And,Free,Bird,Enjoying,Nature,On,Sunset,Background,
Fotó: PopTika / Shutterstock

Ikrek

Az elkövetkezendő hetekben érdemes egy kicsit rendszerezned a környezetedben lévő dolgokat, legyen szó az otthonod takarításáról, vagy a munkahelyeden a papírokról, esetleg a fejedben zajló káoszról. Kezdd ezzel a lépéssel, miközben nem árt egy kis elcsendesülés sem esténként, hogy a lelked is megnyugodjon, míg végre minden a helyére áll. Jöhet egy kis kényeztetés, masszázs is ha szereted, utána újratervezhetsz bármit, ha úgy érzed, arra van szükséged. Hidd el, a bonyodalmat te okoztad magadnak! Lépj is ki belőle!

Rák

Folyton arra figyeltél az elmúlt hónapban, hogy kinek mit tehetnél meg, miközben elhanyagoltad magad. Észre sem vetted, csak hirtelen elfogytak az energiáid. A lelked közben azóta tombol, hogy megadd magadnak is azt, amit megérdemelsz. Kapcsolódj ki, kezdd el szervezni a nyaralást, esetleg a Pünkösdi hétvégét! Jutalmazd meg magad olyan dolgokkal, amiket nagyon szeretsz. Ülj le este egy gyertyafényes asztalhoz, és csak meredj bele a lángba. Ha bármilyen érzés vagy érzelem feltörne közben a mélyből, bátran le is írhatod. Ne keress konfliktus helyzeteket, inkább a gondolataidat és az érzéseidet rendezgesd most egy kicsit. 

Skorpió

Amióta a Plútó a Vízöntőben van, számodra ez egy elég kihívásokkal teli időszak. Meg fogod szokni ezeket a különleges energiákat, csak ne állj ellen a változásnak. Bár olykor szeretsz befelé fordulni, az elkövetkezendő hónapban ez nem lesz probléma. Arra figyelj csak oda, hogy fontos a lelkedet a helyére tenni, de közben engedj meg magadnak társasági eseményeket is. Hiszen a tavasz téged is hívogat. Hozd egyensúlyba a lelki feldogozást és az élet adta örömöket. Semmit ne vigyél túlzásba. Ez segít visszakerülni a helyedre. Ha van kedved, menj el egy jóga csoportba, vagy meditálni, de ha a tornatermet választod, az is pontosan olyan jó. Sőt, egy táncos mulatság sem árthat meg!

Bak

Továbbra is fontos a karriered, de az elmúlt hetekben bizony rád járt a rúd a magánéletedben. A család miatt elég sok energiát vesztettél, ideje most szinte mindent félretenni, és magadnak is megadni, ami jár. Akkor lesz a lelked is a helyén, ha tisztázol magadban bizonyos dolgokat és megszabod a külvilág számára is a határaidat. Nem árt ezeket betartatni sem! Viszont a belső rendrakás közben pedig azért adj időt magadnak arra is, hogy lazulj egy kicsit, olykor csak lógasd a lábad. Ha ennél sokkal több nem is fér bele, legalább egy kellemes tavaszi hétvégét szavazz meg magadnak! 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb borzalmas képek az orosz-ukrán háború pusztításáról

origo.hu

Kósa L. Adolf gyerekei még soha nem találkoztak egymással

borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

mandiner.hu

Mindent felforgathat az Európa által irigyelt magyarországi beruházás

origo.hu

Sokan felháborodtak a T. Danny koncertjén történt durva jelenet miatt - videó

ripost.hu

Ez meg mi? Köllő Babett videójára nincsenek szavak, ilyet még nem láttunk

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!