EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.03.01.

Itt a márciusi horoszkóp: változásokat ígér a tavasz

A tavaszi változások idén sem maradnak el, a bolygók ezúttal támogatni fognak. Még izgalmasabbá teszi a folyamatokat közelgő félárnyékos holdfogyatkozás! Mit is hoz magával március? Íme a horoszkópod.

Kos

Nem csoda, ha már nagyon várod a tavaszt. De egyelőre ne pakold el a nagykabátot, mert érhet még meglepetés. A Halak jegyében mozgó bolygók még nyirkos időt ígérnek, ami rád nincs jó hatással, elég nyomasztóan indul a március. Március második hetére a Merkúr már egy kis pozitív változást jelez. A félárnyékos holdfogyatkozás napján, 25-én vigyázz magadra, de utána már jobb időszak következik.

Beautiful,Flowers,With,Text,Hello,March,On,Color,Background
Fotó: Pixel-Shot

Bika

Munkahelyeden mások hibái miatt téged vehetnek elő. Ledöbbent, ahogy mások működnek, és így diszharmonikus helyzetbe kerülhetsz. Maradj inkább visszafogott, és fókuszálj a saját munkádra! Jó az egészben, hogy akadnak támogatóid is. Foglalkozz a családdal és az otthonoddal, egy kis tavaszi átrendezés nem árthat meg. Frissülj fel, élvezd a tavaszt!

Ikrek

Ideje megragadnod a lehetőségeket, amit a karriered kapcsán kínálnak fel az égiek. Nagyszerű bolygóállások vannak, melyek új dimenziókat szimbolizálnak. Tartsd nyitva a szemed és a füled, más megvilágításba kerülhet az életed. Március 10-én a Merkúr, a bolygód a Kosba lép, ügyelj arra, figyelj arra, hogy ne dönts meggondolatlanul!

Rák

Végre egy kis jó hangulat, pozitív változás! Végre azt érzed, hogy ami történik, ténylegesen érted van. Büszke és elégedett vagy. De ne bízd el magad, mert veszteség érhet a kapcsolataid terén. Légy alázatos, és szerény, adj hálát ezért a jó időszakért. Működj együtt a főnököddel és a társaiddal is, ha harmóniát szeretnél a munkádban. Légy óvatos 25-én, a félárnyékos holdfogyatkozáskor, akadályozz meg egy feszült élethelyzetet.

Oroszlán

Ne engedd, hogy márciusban kifolyjon a pénz a kezeid közül! Minden apróság, amit megvennél, nem biztos, hogy most annyira sürgős!  Állíts fel fontossági sorrendet, így megúszod ezt az időszakot nagyobb veszteségek nélkül. Szerencsére a folyamat megszakad, az égiek segítségével átláthatóvá válik a helyzeted. Mire a Nap a Kosba lép, új ember leszel. Derű, vidámság és pozitív energiák lesznek rád hatással.

Szűz

Márciusban nem kell mindent kimondanod! Bajba sodorhatod magad a nagy őszinteségeddel. Sok embert ez érzékenyen érinthet. Ha tapintatosan szeretnél fogalmazni, tudod, hogy az nem te vagy. Március közepén már könnyebb dolgod lesz, de akkor is jobban teszed, ha elszámolsz 10-ig, mielőtt megszólalsz. Március végén, ha agresszív, provokatív élethelyzetbe kerülnél, légy résen és kerüld el konfliktudok nélkül, ha lehet.

Mérleg

Elég változékony hónap lesz számodra a március. Hónap elején ne költs pénzt gyerekes dolgokra, mert komoly bajba kerülhetsz. A hónap közepén légy megfontolt, figyelmes, és akkor rengeteg dolog válik egyértelművé a munkád kapcsán. Légy passzív, nem kell mindenre reagálni. Önuralom! A hónap végére nagy hatással lesz rád valaki. A félárnyékos napfogyatkozás pedig felhívhatja figyelmed egy egészségügyi problémára. Nem kell megijedni, meg fog oldódni! Figyelj oda magadra!

Skorpió

Ne szállj vitába olyan dolog kapcsán, ami nem a te ügyed! Jobb, ha kimaradsz bizonyos helyzetekből. Március végén zavaros és ködös lehet néhány dolog az életedben.Nem kell most mindenképpen döntened olyan helyzetekben, amiket nem látsz tisztán. Várd meg, amíg eljön az ideje és felszáll a köd. Jobb energiák mellett érdemes változtatni, vagy lépni, nem biztos, hogy a március erre a legalkalmasabb.

Nyilas

Kissé elveszettnek érzed magad a hónap elején. Lesznek frusztrált napjaid is, azt érezheted, nincs elég időd a családra. Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldásokat, hogy többet lehess velük. Közben pedig egy ingatlan vagy a munkád kapcsán döntés elé kényszerülhetsz. Olyan égi folyamatok zajlanak, melyek szerint nem tudsz most sürgetni és nem is szabad semmit sem. Maradj inkább nyugodt és higgadt. 

Bak

Változásokat előkészítő híreket kaphatsz. Gondolkodj el rajtuk, nem kell azonnal döntened. Ha úgy érzed, sürgetnek, akkor inkább utasítsd vissza az ajánlatot. Kissé zavarosabb lesz ez a hónap, de lesznek olyan információk is, melyeket később esetleg felhasználhatsz. Amikor aktuálisak lesznek, képes leszel előkapni őket. Ezek visznek majd igazán előre. Így légy rá tudatos, inkább jegyezd fel az üzeneteket, lehetőségeket. Ne felejtsd el ezeket a jeleket.

Vízöntő

Március elejére konfliktust jeleznek a bolygók. Ne engedj a provokatív helyzeteknek! Ha ez sikerül, akkor túllépsz a nehezén. Befogadhatod az érkező bőséget, anyagilag gyarapodhatsz. Ez nem csak pénzben mutatkozik meg, hanem abban is, hogy olyan forrás nyílik meg előtted, amire nem is gondoltál eddig. Ha egy kis plusz energiát kell beletenned, tedd örömmel, hidd el, megéri. Jó lesz learatni az eredményét, és látni mások boldogságát is.

Halak  

Több bolygó is a Halakban jár márciusban. Folyton felhívják az égiek a figyelmedet. Így a megérzéseid nagyon pontosak lesznek, haladj a jó irányban. Engedd meg magadnak az áramlást, és kapcsolódj az újhold energiáihoz 10-én, amely segít megújulni. Kiváló alkalom ez számodra, a tavaszt kezdheted nagyon kreatívan és vidáman. 

Forrás: astronet.hu- Székelyhídi Ágnes

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyalázatosan támadják a világhírű magyar idegsebészt

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

hirtv.hu

Jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben

ripost.hu

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül