EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.24.

Megszereztük Iszet boszi pénzbevonzó mágiáit! Te melyiket próbálnád ki ezek közül?

Egy nagyobb összegre lenne szükségünk, nem akarunk a pénz miatt aggódni? Iszet boszi pofonegyszerű szertartásai segítenek!

Napjainkban az anyagiaknak kiemelt szerepe van a mindennapjainkban, hiszen sokszor még a saját egészségünk rovására is képesek vagyunk hajtani, hogy megteremtsük a szükséges anyagi javakat. Hiszen mindenki szeretne jobban és szebben élni és mindent megadni a családjának. Ennek tükrében úgy gondoltam, hogy megosztok önökkel néhány olyan mágikus praktikát, amikkel támogathatjuk az anyagi sikert – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Iszet boszorkány
Iszet

Legyünk nyitottak!

Ez nem azt jelenti, hogy nem kell tennünk semmit, és kényelmesen hátradőlve várjuk, hogy az ölünkbe hulljon a pénz, mert a mágikus praktika csupán segíti a megvalósulást. Előfordulhat, hogy valaki ugyan mindent megtesz az anyagi boldogulásáért, de mégsem jut egyről a kettőre, esetleg mindig kudarcok érik az anyagi területen, vagy akár az álláskeresés folyamán. Ilyenkor érdemes a szellemi segítséget kérni, hiszen olyan ajtókat nyithat meg előttünk, olyan lehetőségeket mutathat meg, amelyekre épp akkor, abban a szituációban szükségünk van. Persze nekünk is nyitottnak kell lennünk arra, hogy észrevegyük ezeket a siker és az anyagiak érdekében.

Pénzszerző szertartások

Szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek nem egyenlőek azzal, amikor egy szakember végez el egy mágia szertartást. De mindenképp segítenek abban, hogy megtaláljuk a helyes utat és elérjük a célunkat. Minden praktikánál is érdemes figyelni a különböző holdállásokat, és az újholdtól kezdve a teliholdig végezzük el őket.

Babérlevél

Szükség lesz 3 darab babérlevélre, de csak olyanokat használjunk, amik teljesen épek és nincsenek megsérülve. Az egyikre írjuk rá azt az összeget, amire sürgősen szükségünk lenne, a másikra a saját nevünket, a harmadikra pedig a forint rövidítését. Majd égessük el a három levelet a következő sorrendben: először azt, amin a név van, másodjára, amin az összeg, utoljára pedig azt, amin a forint jele. A hamujukat igyekezzünk úgy kiszórni az ablakon, hogy közben lehetőleg lássuk a holdat.

3 kavarás

Minden reggel, amikor kávézni vagy teázni készülünk, háromszor kavarjuk meg a gőzölgő italt az óramutató járásával megegyezően. Közben tudatosan mondjuk el háromszor a következőt: "egy vagyok az univerzummal, és a pénz energiájával, sikeres és boldog vagyok minden nap!" Végül igyuk meg a kávét vagy a teát. Ezt egészen újholdtól teliholdig végezzük el.

Tudatosítsuk magunkban, hogy amennyi pénzt kiadunk, annak a sokszorosa tér vissza hozzánk. Soha ne sajnálattal adjuk ki a pénzt, mert a pénz is egy energia érzés, ami akkor fog sokasodni, manifesztálódni, ha szeretettel és pozitívan viseltetünk iránta.

Gyertya, rizs, cukor

Kell majd 1 darab zöld színű gyertya, 1 teáskanál rizs és cukor. Ezeket tegyük egy pohárba, majd a zöld gyertyát gyújtsuk meg lehetőleg napnyugta után, és mondjuk el magunkban a kívánságunkat. Hagyjuk teljesen leégni a gyertyát, majd azt a kis darabot, ami megmarad belőle, tegyük egy olyan helyre, ahol más nem látja vagy nem nyúl hozzá. Egészen addig őrizzük meg, amíg a kívánságunk megvalósul.

Gyertya, papír, fahéj

Ehhez szükségünk lesz 1 darab zöld gyertyára, 1 darab papírra, némi fahéjra és zöld cérna. Írjuk fel a kérésünket a papírra, gyújtsuk meg a gyertyát, és ahogy ég, gondoljunk arra, hogy szeretjük a pénzt és a pénz is szeret minket. Majd a papírra csepegtessünk 3 cseppet a viaszból. Szórjunk némi fahéjat a lapra, hajtsuk négybe, és kössük át zöld cérnával. A gyertyát égessük végig. A papírt pedig tegyük egy olyan helyre, ahol szem előtt van, de csakis a számunkra, és amikor rápillantunk, szeretettel gondoljunk arra, amit leírtunk.

Gyertya és pénztárca

A következő szertartást teliholdnál kell elvégezni. Kell hozzá 1 darab zöld gyertya és a pénztárcánk, meg a bankkártyánk. Mikor meggyújtjuk a gyertyát, akkor vegyük a kezünkbe a bankkártyát, és érezzük át, amint a bankszámlánkon napról napra növekszik az összeg. Majd ugyanígy tegyünk a pénztárcával is.

Megérdemeljük!

Fontos megjegyezni, hogy ne kételkedjünk a mágikus praktikákban, mert ha nem vagyunk biztosak a hatékonyságában, akkor olyan, mintha eltolnánk magunktól az anyagi jólét minden formáját. Vagyis higgyük el, hogy megérdemeljük az anyagi bőséget!

(FANNY)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlaival olyan történt Liverpoolban, ami eddig nem sűrűn fordult elő

origo.hu

Amerikai csapatok indulhatnak Ukrajnába

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

magyarnemzet.hu

Xavi és kapusa sem állt meg a bírózásnál a Real Madrid elleni dráma után + videó

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

vg.hu

Három ország rendelkezik a legtöbb földgázzal – egy háborúban áll

origo.hu

Borzalmasan néz ki legújabb fotóin Anne Hathaway - képek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem hiszed el, hogy néz ki manapság a Váratlan utazás főszereplője – galéria

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

EZO

Mindig ugyanaz jelenik meg álmodban? Így üzen a tudatalattid!

EZO

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

EZO

Most kiderült: ez a 4 csillagjegy a legjobb az ágyban

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat