Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.24.

Megszereztük Iszet boszi pénzbevonzó mágiáit! Te melyiket próbálnád ki ezek közül?

Egy nagyobb összegre lenne szükségünk, nem akarunk a pénz miatt aggódni? Iszet boszi pofonegyszerű szertartásai segítenek!

Napjainkban az anyagiaknak kiemelt szerepe van a mindennapjainkban, hiszen sokszor még a saját egészségünk rovására is képesek vagyunk hajtani, hogy megteremtsük a szükséges anyagi javakat. Hiszen mindenki szeretne jobban és szebben élni és mindent megadni a családjának. Ennek tükrében úgy gondoltam, hogy megosztok önökkel néhány olyan mágikus praktikát, amikkel támogathatjuk az anyagi sikert – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Iszet boszorkány
Iszet

Legyünk nyitottak!

Ez nem azt jelenti, hogy nem kell tennünk semmit, és kényelmesen hátradőlve várjuk, hogy az ölünkbe hulljon a pénz, mert a mágikus praktika csupán segíti a megvalósulást. Előfordulhat, hogy valaki ugyan mindent megtesz az anyagi boldogulásáért, de mégsem jut egyről a kettőre, esetleg mindig kudarcok érik az anyagi területen, vagy akár az álláskeresés folyamán. Ilyenkor érdemes a szellemi segítséget kérni, hiszen olyan ajtókat nyithat meg előttünk, olyan lehetőségeket mutathat meg, amelyekre épp akkor, abban a szituációban szükségünk van. Persze nekünk is nyitottnak kell lennünk arra, hogy észrevegyük ezeket a siker és az anyagiak érdekében.

Pénzszerző szertartások

Szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek nem egyenlőek azzal, amikor egy szakember végez el egy mágia szertartást. De mindenképp segítenek abban, hogy megtaláljuk a helyes utat és elérjük a célunkat. Minden praktikánál is érdemes figyelni a különböző holdállásokat, és az újholdtól kezdve a teliholdig végezzük el őket.

Babérlevél

Szükség lesz 3 darab babérlevélre, de csak olyanokat használjunk, amik teljesen épek és nincsenek megsérülve. Az egyikre írjuk rá azt az összeget, amire sürgősen szükségünk lenne, a másikra a saját nevünket, a harmadikra pedig a forint rövidítését. Majd égessük el a három levelet a következő sorrendben: először azt, amin a név van, másodjára, amin az összeg, utoljára pedig azt, amin a forint jele. A hamujukat igyekezzünk úgy kiszórni az ablakon, hogy közben lehetőleg lássuk a holdat.

3 kavarás

Minden reggel, amikor kávézni vagy teázni készülünk, háromszor kavarjuk meg a gőzölgő italt az óramutató járásával megegyezően. Közben tudatosan mondjuk el háromszor a következőt: "egy vagyok az univerzummal, és a pénz energiájával, sikeres és boldog vagyok minden nap!" Végül igyuk meg a kávét vagy a teát. Ezt egészen újholdtól teliholdig végezzük el.

Tudatosítsuk magunkban, hogy amennyi pénzt kiadunk, annak a sokszorosa tér vissza hozzánk. Soha ne sajnálattal adjuk ki a pénzt, mert a pénz is egy energia érzés, ami akkor fog sokasodni, manifesztálódni, ha szeretettel és pozitívan viseltetünk iránta.

Gyertya, rizs, cukor

Kell majd 1 darab zöld színű gyertya, 1 teáskanál rizs és cukor. Ezeket tegyük egy pohárba, majd a zöld gyertyát gyújtsuk meg lehetőleg napnyugta után, és mondjuk el magunkban a kívánságunkat. Hagyjuk teljesen leégni a gyertyát, majd azt a kis darabot, ami megmarad belőle, tegyük egy olyan helyre, ahol más nem látja vagy nem nyúl hozzá. Egészen addig őrizzük meg, amíg a kívánságunk megvalósul.

Gyertya, papír, fahéj

Ehhez szükségünk lesz 1 darab zöld gyertyára, 1 darab papírra, némi fahéjra és zöld cérna. Írjuk fel a kérésünket a papírra, gyújtsuk meg a gyertyát, és ahogy ég, gondoljunk arra, hogy szeretjük a pénzt és a pénz is szeret minket. Majd a papírra csepegtessünk 3 cseppet a viaszból. Szórjunk némi fahéjat a lapra, hajtsuk négybe, és kössük át zöld cérnával. A gyertyát égessük végig. A papírt pedig tegyük egy olyan helyre, ahol szem előtt van, de csakis a számunkra, és amikor rápillantunk, szeretettel gondoljunk arra, amit leírtunk.

Gyertya és pénztárca

A következő szertartást teliholdnál kell elvégezni. Kell hozzá 1 darab zöld gyertya és a pénztárcánk, meg a bankkártyánk. Mikor meggyújtjuk a gyertyát, akkor vegyük a kezünkbe a bankkártyát, és érezzük át, amint a bankszámlánkon napról napra növekszik az összeg. Majd ugyanígy tegyünk a pénztárcával is.

Megérdemeljük!

Fontos megjegyezni, hogy ne kételkedjünk a mágikus praktikákban, mert ha nem vagyunk biztosak a hatékonyságában, akkor olyan, mintha eltolnánk magunktól az anyagi jólét minden formáját. Vagyis higgyük el, hogy megérdemeljük az anyagi bőséget!

(FANNY)

 

origo.hu

Repülővel vitte a magyar pólóst az olimpiára a büszke édesapa - képek

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

life.hu

Hamis krumplisaláta: ha ezzel a zöldséggel helyettesíted a burgonyát, senki sem veszi észre a különbséget

magyarnemzet.hu

A világ a párizsi olimpia esti megnyitóját várja + videó

ripost.hu

Belép a Merkúr a Szűz jegyébe: ennek a 3 csillagjegynek segít rendbe hozni az életét

magyarnemzet.hu

„Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

lakaskultura.hu

Hálószoba: Így lesz a nyári forróságban is tip-top a párna

ripost.hu

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

ripost.hu

Most már hivatalos Harry herceg hazatérése: de vajon hogy fogadja őt a királyi család?

ripost.hu

Ezek nem lehetnek majd a gyerekeknél szeptembertől az iskolában: itt a lista!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szíve idén nyáron

EZO

Érkezik a Rák hava: ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralást ígér

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ÉLETMÓDI

Kiderült az igazság, ezért imádják annyira a nők a szakállas pasikat

EZO

Képtelenség kirobbantani a kezükből a telefont: ez a 3 csillagjegy függ a leginkább az online tértől

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek felejthetetlen napokat ígér július utolsó hétvégéje

EZO

Karrierista csillagjegyek, akik számára a munka az első

EZO

Akik mindig a maguk feje után mennek: ők a leglázadóbb csillagjegyek