EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.20.

4 csillagjegy, aki pár nélkül is remekül boldogul az életben

A sikerhez nem mindenkinek van szüksége társra. Ez a négy csillagjegy az életben képes a saját lábán megállni, és önerőből is képes bármire. Te közéjük tartozol?

Te is szereted a szabadságod? Szeretsz egyedül és önállóan létezni, dönteni és teremteni? Általában arra törekszel, hogy mindent megoldj és elérj egyedül? Akkor valószínű, hogy te is a következő négy csillagjegy egyikében születtél. 

Ripost/online/horoszkóp/ siker
Woman,In,The,City,Praying,To,Go,Asking,For,Help
Fotó: KieferPix / shutterstock

Ikrek

Elég végletes vagy, sokszor kétarcúnak is ismer a környezeted. Nem is vagy egyszerű egyéniség és ezt te is tudod. Hangulatod elég változékony, a párod sokszor nem tudja, hogy mire vágysz, mit is szeretnél az élettől, vagy egy adott pillanatban. De még az is előfordulhat, hogy te magad sem tudod. Amikor párt választasz, nagyon fontos, hogy valamilyen módon megértésre lelj. Ettől függetlenül, jobban szeretsz egyedül lenni, és a saját utadon járni, képes is vagy önállóan mindent megoldani. Talpraesett vagy, és ha a céljaidhoz nem képes senki kapcsolódni, akkor nem erőlteted a hosszútávú mély kapcsolatokat. Sikereidet az életben magad is eléred és megéled.

Nyilas

Kifejezetten szabadságszerető vagy, és mások szerint önző is egyben. Szereted a sorsod irányítani. Nem ellenzed a párkapcsolatot, szeretsz szerelmes lenni, élvezed a másik társaságát, de mindenképpen ragaszkodsz az egyenjogúsághoz. Az énidőt mindig kiharcolod magadnak, abból nem engedsz. De nézz magadba és jobb, ha bevallod, hogy inkább randizni szeretsz, és teljesen önállóan élni. Ez inkább a te életstílusod. Egész életedet úgy rendezed be, hogy mindig megállj a saját lábadon, és ne kelljen másokra támaszkodnod. A karriered nagyon fontos, és sikerre is viszed. Ha nem sikerül megtalálnod az "igazit", nem csüggedsz. Sikeresnek mondod magad házasság nélkül is, és partner nélkül is. 

Bak

Ha megtalálod azt az embert az életedben, akivel kiegészítitek és érzelmileg támogatjátok egymást, akkor jól érzed magad az életedben. De nagyon karakán, erős egyéniség vagy. Fontos számodra a karrier, és a siker, ebben nem ismersz tréfát. Így sokszor előtérbe is helyezed a párkapcsolattal szemben. Ha úgy hozza a sors, hogy elválsz, akkor is gyorsan talpra állsz. Nem függ az életed másoktól, nem kell feltétlenül támaszkodnod másokra. Nem zárja ki ez a tulajdonságod, a boldogságod, és a karrieredet szinte nem is érinti egy párkapcsolati változás. Kemény tudsz lenni.

Vízöntő

Nálad már az a kérdés is felmerül az életben, hogy hogyan kell valakivel hosszú távon élni. Akkora térre és annyi levegőre van szükséged, hogy ehhez kapcsolódni egy párnak nem is egyszerű. Nagyon szereted a családod, tudsz rajongani a párodért, ha megtalálod. De pontosan ennyire tudsz rajongani azokért az órákért is, amikor egyedül vagy. Ha társ nélkül maradsz az életben, nem keseredsz el, fogod magad és a figyelmedet ráhelyezed a karrieredre. Szereted a társaságot és szeretsz társ nélkül is lenni. Szívesen sportolsz, elmész moziba, kirándulni egyedül is. Nem vársz másokra, hogy csatlakozzanak. Te a jéghátán is eléldegélsz egyedül. A külvilág néha azt gondolja, fontosabb számodra a szabadság, minthogy legyen egy társad. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

borsonline.hu

Az orvosok tapsoló sorfala előtt tolták utolsó útjára a 6 éves kisfiút, aki életét adta a hároméves öccséért

magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

vg.hu

Balaton: öntik a piacra az északi parti ingatlanokat, egyre nagyobb a különbség az árakban

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

mindmegette.hu

Epres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül