EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.01.07.

Megérkezett a január legizgalmasabb horoszkópja, különös dolgot ígérnek az égiek

Az élet meglepetéseket és pozitív változásokat kínál fel szinte minden csillagjegynek. Sikert, boldogságot és nagy lehetőségeket hoz. Neked mit adhatnak januárban az égiek? Olvasd el az útmutatást.

Januárban a bolygók megindulnak előre, a Plútó pedig ismét a Vízöntőbe lép a hónap végén. Már az év elején érezheted a változásokat, ez most szinte minden csillagjegy számára pozitív lendületet jelent. Mit ígérnek az égiek? Most megtudhatod. 

Set,Of,Horoscope,Signs,As,Women.,Zodiac,For,Girls.,Vector
Fotó: Natalia Zelenina / Shutterstock.com

Kos

Ebben a hónapban megtervezheted az egész évet. Az égiek támogatják januárban mindazt, amit elkezdesz. A Bakban mozgó bolygók mind azon lesznek, hogy jól kezdődjön az éved. A pénzzel azért fontos, hogy jól bánj, vigyázz a felesleges költéssel!

Bika

Itt az ideje belekezdeni valamilyen tanulmányba. A munkádban is nagy hasznát veszed és most az energiák is visznek előre. Nézz körül, mi az, ami foglalkoztat és mi tenne hozzá az életedhez, ne ugorj azért fejest az első jónak ígérkező tanfolyamba. Lehet, hogy jobb alkalom jön még szembe. 

Ikrek

Kicsit felpörögsz év elején, fittnek és energikusnak érezheted magad. Beléphet az életedbe valaki, akivel kölcsönösen előnyös helyzetbe kerülhettek egymás által. Meglepetésekkel teli januárod lesz. Egészen biztos felvillanyoz ez a kapcsolat.

Rák

Ne a külvilággal törődj! Előfordulhat, hogy másoknak jobban megy a szekér, de ez nem jelenti azt, hogy veled van a baj. Fejezd be az önsajnálatot, nem vagy áldozat. Ha sikerül mások boldogságának örülnöd, és jól érzed magad sikeres emberek között, akkor minden megváltozik majd körülötted. Ne légy féltékeny!

Oroszlán

A hónap folyamán figyelj oda az egészségedre. Mozogj többet és válogasd meg mit és mennyit eszel. Január végén pedig a szerelmi életedre figyelj, hiszen eljött az ideje egy kis felszabadult és boldog időszaknak, a pároddal megérdemlitek. Ha egyedül élsz, akkor is érdemes lesz egy kicsit nyitottabbnak lenned, valaki szívesen randizna veled.

Szűz

Nagyszerű ötlettel állhatsz elő az év elején. Ez a munkádban sikereket hoz neked, inspirál a rendszer és a rend, nyilván ezen a téren igazán jó vagy. Végre elismerésre is számíthatsz, a főnökeid fel fognak figyelni rád.

Mérleg

Ne csodálkozz, ha nem méltányolnak eléggé a munkádban vagy a családban. Fejezd be a régóta tartó panaszkodást, és találd meg végre a megoldást. Ezt támogatják az égiek, hónap végére pedig bátran teszel is a változásokért. Jobb lesz tőle a kedved, és még sikerélményed is lehet.

Skorpió

Ideje végre kikapcsolódni és utazni! Kapcsolatépítésre is lehetőséged lesz, ragadd meg a jó lehetőségeket! Terveid megvalósulásának nagyobb esélye van januárban. A hónap végére pedig a szerelemben is változásra számíthatsz. Mindent összevéve egészen jól alakul az év eleje, ne dugd a homokba a fejed. Fogadd el a jó lehetőségeket!

Nyilas

Végre egy kis pénz áll a házhoz! Életed pedig egy jobb periódusba kerül, párod is kezdi érteni, hogy mit is szeretnél, a kommunikációs problémáid is megoldódnak. Végre egy kis lazulással kezdheted az évet, ráérsz még a terveiddel, pihenj, kapcsolódj ki egy pár napot, megérdemled.

Bak

Ez a te hónapod! Az égiek összefognak és támogatnak téged. A felszabadult energiák legyőzhetetlenné tesznek téged, erős vagy és megfontolt. A sikerek nem maradnak el, és végre nem feszülsz bele mindenbe. Érdemes valami nagyobb dologba belekezdened. 

Vízöntő

Már nem kell sokat várnod, hogy eljöjjön a te időd. Légy türelmes, közben pedig alakíts ki egy új rutint, akkor is, ha nem lesz teljesen komfortos. Ideje döntened, ha nem akarsz lemaradni a nagy lehetőségről. Hónap végén a Plútó átlép a Vízöntőbe, és számodra egy teljesen más élet kezdődik. Végre valóra válthatod az álmaidat.

Halak

Vidd a figyelmed a barátokra és azokra, akik egy húron pendülnek veled. Ne hozz nagy döntéseket, de engedd meg, hogy mások segítsenek neked. Befolyásos emberek vesznek körül, használd ki, ha már megteheted. Nem baj, ha élsz a lehetőséggel. Felejtsd el azt, hogy mindenáron neked kell bizonyítanod, és megfelelned. Az eredmények kicsit később érkeznek, de jó úton vagy.

forrás: astronet.hu

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt sokan várták: visszatér Magyarországra az egyik kedvenc divatáruházlánc

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed