EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.01.26.

3 csillagjegy, akik igazán mélypontra kerülnek februárban

Februárban elég sok bolygó megmozdul és átlép a levegős Vízöntőbe. Ennek sok előnye is lesz, de nem mindenki számára hoz teljes megelégedettséget. Ezt a 3 csillagjegyet simán a padlóra küldik az energiák, ha nem lesznek résen.

Februárban több bolygó is belép a Vízöntő jegyébe, ami rengeteg felszabadító és levegős energiát hoz. Viszont ezek szeretnek a komfortzónából kilökni, vagy éppen hurrikán szerűen lecsapni. Van pozitív oldala is a történéseknek, de ennek a három csillagjegynek nehezen sikerül a hónapban ezeket a lehetőségeket meglovagolni. Nem mindegy a lehetőségek melyik végét ragadják meg, ha rosszul sül el valami, még meg is bánhatják, könnyen mélypontra kerülhetnek. Te közéjük tartozol?

Young,Tired,Unhealthy,Mixed,Race,Woman,Sitting,On,Couch,In
Fotó: fizkes

Bika

Több bolygó is a Vízöntőbe lép februárban. Ezek remek lehetőségek, de ennek ellenére, van olyan hatásuk is, amitől a te világod felborulhat. Szeretsz a Földön lenni, gyakorlatias vagy, most pedig a levegős energiák egy kicsit megcsavarnak. Ne menj olyan erőkkel szembe, melyeket nehezen kezelsz! Nagy tanítást kaphatsz, ha nem engedsz a rugalmatlanságból, a ragaszkodásaidból. A szerelem kapcsán is érkezhet valaki az életedbe, viszont nem biztos, hogy pont olyan ember, akit elképzeltél eddig magadnak. Előfordulhat, hogy több szabadságot kíván, mint amit te meg tudsz neki adni, bízz meg benne, különben nagy csalódás ér. Nehogy sírás legyen az egészből! Hidd el, a dolgok nem ellened vannak, hanem azért, hogy a korlátaidat egy kicsit feszegessék, feloldják.

Ikrek

A február elég erős energiákat hoz neked. Belép a Mars a Vízöntő jegyébe, ez a hatás téged is elér. Bár lehet, hogy tele leszel ötletekkel és kreatív, innovatív energiákba is bele tudsz helyezkedni, de nagyon vigyázz, mert számodra ez az erő nagyon rosszul is elsülhet. Ha nem kezeled a helyzeteket jól a munkád kapcsán vagy a kapcsolataidban, akkor bizony öntörvényűen cselekedhetsz. Ez pedig  totál a padlóra küldhet. Makacssággal nem mész semmire, az intellektuális vitáidat most tartogasd későbbre. Megbánthatsz másokat, és a végén te leszel, aki nem jó helyre koncentráltad az erőidet, depresszióba eshetsz. Ezt ne tedd!

Mérleg

Már rengeteget hallgattad másoktól, hogy döntésképtelen vagy. Egy biztos, a döntéseidet nem mindig hozod meg gördülékenyen. Folyton agyalsz mindenen, és két véglet között hezitálsz. Most viszont a sarkadra tudsz végre állni, csak egy dologra vigyázz, ne légy agresszív. Ez nem rád vall. Ha nem vigyázol, te leszel az, aki a döntésével saját magadat rántod le. Nem úgy fog rá reagálni a külvilág, ahogy te azt elképzelted. A harcos energiád pontosan az ellenkezőjét váltják ki annak, mint ami a szándékodban állt. Ha nem vigyázol, összedőlhet az, amit eddig felépítettél. Kommunikálj tisztán, és gondold előre végig, mit szeretnél elérni. Előzd meg azt, hogy a mélypontra kerülj!

 

 

 

 

 

 

origo.hu

Közröhej tárgya lett a Bayern és Harry Kane - BL-mémek

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg gigantikus melleit a magyar szépség

borsonline.hu

Azonnal ki kellett üríteni a Tescót - már a helikopter is leszállt a parkolóban

vg.hu

Történelmi pillanat: Orbán Viktor és Hszi Csin-ping közösen jelenti be, miben állapodott meg Kína és Magyarország – élő tudósítás

ripost.hu

Lehull a lepel, a korábbi csapattárs elárulta, milyen lesz Szoboszlai jövője a Liverpoolnál

hirtv.hu

Rengeteg személy tűnik el Németországban

origo.hu

Egy szál bugyiban, az ágyon, hatalmas terpeszben fotózták Cinthya Dictatort

travelo.hu

Új szabadidős helyszín nyílik Budapest szívében

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Egy korszak lezárul: válogatott csapatkapitánya elhagyja a Fradit

ripost.hu

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

ripost.hu

Vajon elég bátor vagy, hogy nekivágj ennek a 10 kérdésnek?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!