Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.12.27.

Nyilas éves horoszkópja: ez vár rád 2024-ben

Hamarosan közeledik az év vége, most van itt az ideje a számvetésnek. De vajon mit tartogat a 2024-es esztendő? Ha a Nyilas jegyében születtél, most elolvashatod a különböző életterületekre vonatkozó csillagüzeneteket, az éves horoszkópból.

2024 számodra is tartogat meglepetéseket, de mire is számíthatsz, ha a Nyilas jegyben születtél? Kiderül az éves horoszkópból! Mutatjuk, hogyan alakul majd a karriered, a szerelmi életed, a párkapcsolatod és az egészséged az új esztendőben.

Sagittarius,Zodiac,Sign
Fotó: Dzhulbee

Szerelem

Ha párkapcsolatban élsz:

2024- május 26-án a bolygód, a Jupiter belép az Ikrek jegyébe, ami a párkapcsolatodra vonatkozóan egy szintemelkedésre utal. Lehet végre elszánjátok magatokat a pároddal és eljegyzésre kerül a sor, esetleg az esküvő is szóba jöhet. De semmi kapkodás. Sajnos lesznek azért nehezebb napok az évben, főleg az év második felében. A kihívásokat nem lehet megúszni az életben. Figyeljetek oda egymásra és a békétekre! 

Ha szingli vagy:

2024 év elején érzel egy furcsa változást, nem tudod még mire vélni. Május 26-án belép a bolygód a Jupiter az Ikrekbe, és hirtelen rengeteg ember látni szeretne, találkozhatsz valakivel, aki komolyan felhívja a figyelmedet, sőt megérinti a lelked. Az év második felében lesznek olyan időszakok és napok, amikor nehézségekbe ütközhetsz, viszont az összecsiszolódásotokat segíti. Toleranciára tanítanak.

Karrier-pénz

Nagyon jól indul az éved, kedvező hírekkel, melyek gyarapítják a pénztárcádat. Lehet el is utazol utána. Gazdálkodj okosan, és ne költsd el azért az összes pénzed, mert a végén még fejtörést okoz, hová illant el a plusz bevétel. Tavasszal, nyomasztó érzés lehet számodra egy családi ingatlanügy. Nem biztos, hogy képes leszel egyedül megoldani, de nagyon sok energiádat elviheti ez. Vigyázz, nehogy túlterheld magad és betegség legyen a vége, vagy a munkád rovására menjen. Ősszel már kezdesz kilábalni az egész problémakörből, látod a fényt az alagút végén. Év végére lenyugodnak a kedélyek és minden rendeződik.

Egészség

Ha nem vigyázol a mértékkel még mindig a plusz kilók miatt lesz okod aggódni. Ügyelj rá, hogy mit eszel, mikor, és mennyit! Április végén csúcsosodhat ki a stresszevésed, ha nem figyelsz rá tudatosan. Ne menj el a mélypontig, amikor ideges vagy találj ki valami mást, mint az evés. Május végétől javul a helyzeted. Több kedved lesz a sporthoz is. Valami vagy valaki inspirálni fog a változásra és vele könnyebb lesz belevágni az életmód váltásba. Örülni fogsz, hogy támogató társra, barátra leltél. Ha esetleg nem tart veled mindig , akkor se add fel a mozgást!

forrás: astronet.hu-Székelyhídi Ágnes asztológus

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek