EZO

Szerző WB

Létrehozva: 2023.12.03.

Ezt akarják tőlünk a házunkba tévedő kísértetek

Szellemet láttunk az otthonunkban, és nem tudjuk mire vélni? Iszet boszorkány elárulja, hogy milyen céljuk lehet velünk!

Akár hisz benne valaki, akár nem, paranormális jelenségek valóban vannak, sőt már a tudomány is régóta foglalkozik a témával és elismeri, hogy kísértetek igenis léteznek. Ezek a szellemek számos helyen felbukkanhatnak, és nemcsak ódon kastélyokban, ahogy azt a filmek alapján elképzeljük, hanem még az otthonunkban is! – figyelmeztet Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Horror,Scene,Of,Scary,Woman's,Ghost
Fotó: Lario Tus / Shutterstock

Miért jelennek meg?

Vannak olyan kísértetek, akik úgymond ártatlanok és bizony vannak olyanok, akik ártó szándékkal közelítenek az ember felé, és igyekeznek megkeseríteni a mindennapokat. Nagyon sokszor azért bolyonganak az éteri szférában, mert nem találnak megnyugvást a haláluk után.

Előfordulhat, hogy egyes szellemeknek azért maradnak az élők között, mert különböző információkkal segítik a szeretteiket olyan helyzetekben, amit ők nem látnak tisztán vagy nem értenek. Ezzel kapcsolatban sok saját tapasztalatom is van, például az egy nagyon meghatározó élmény volt, amikor a nagymamám és nagynénikém egyszerre jelentek meg nálam, pedig már hosszú évekkel korábban elhagyták a földi életet. Tisztán és kivehetően látszottak, olyan volt, mintha a hologramjukkal néznék szembe. Az üzenetük egy személlyel volt kapcsolatos, amit úgy jeleztek, hogy mindketten egyszerre fordultak az illető felé. Ebből pedig már pontosan tudtam, hogy azzal az emberrel vigyáznom kell. Előtte is jeleztek már nekem, csak "nem akartam" meghallani, amit üzennek, vagyis nem foglalkoztam azzal az információval, amit közölni akartak. Éppen ezért most határozottabban adták tudtomra, hogy ne legyenek kétségeim. Vagy a segítő szellemeknek soha nem az a céljuk, hogy félelmet és rossz érzést keltsenek, hanem hogy támogassanak minket.

 

Ha kitör a frász!

Ám sajnos léteznek olyan kísértetek, akik durva dolgokkal tudatják a jelenlétüket, és valóban az a céljuk, hogy a frászt hozzák ránk. Általában azért vannak az emberek iránt haraggal, mert ők már nincsenek az élők között. Sokszor a meggyilkolt, erőszakos halált halt emberek lelkei kísértetként maradnak itt. Akár azért, hogy ártsanak annak, aki miatt meghaltak, de előfordulhat, hogy minden élővel szemben hajtja őket a bosszúvágy, még akkor is, ha csak egy élő személy felelős a velük történtekért. De mindenképp át akarják valakinek adni az információt, és közölni az érzéseiket, még drasztikus módszerekkel is. Ebben az esetben meg kell nyugtatni a kísértetet, vagyis bizonyos szempontból együttműködőnek kell lenni vele, mert csak így lehet őket átsegíteni a fénybe.

 

Mit tehetünk ilyenkor?

Megtörténhet, hogy egy kísértet kiszemel magának valakit például azért, mert az illető hasonlít valakire abból az időből, amikor még élt, vagy csak úgy spontán. Ha egy szellem egy élő személyhez kapcsolódik, az semmi esetre sem jó, mivel akár gondolkodásban is "manipulálhatja", és minden esetben energiát von el tőle, sőt, agresszív hajlamot is kiválthat még egy olyan személyből is, aki amúgy egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott típus. Ha olyan kísértettel találkozunk, aki agresszív vagy úgy érezzük, hogy veszélyt jelent ránk nézve, semmi esetre sem javaslom, hogy durván lépjünk fel vele szemben vagy egymagunk akarjuk ezt a problémát megoldani anélkül, hogy ebben jártasak lennénk.

 

Szellemjárta helyszínek

Napjainkban is létezik számos olyan hely, például Magyarországon is több, amelyek a kísértetek miatt annyira látogatottak turisztikailag. Például régi várakban és kastélyokban azért fordulhatnak elő sokszor, és azért nem akarják elhagyni a szférát, amiben vannak, mert attól érzik jól magukat, ha szó szerint kísértenek éjszakánként és abból a negatív energiából, félelemből erősödnek, amit az emberek bocsájtanak ki magukból a velük való találkozás során.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a NASA döbbenetes bejelentése: valami egészen hihetetlent találtak

origo.hu

Itt a vége: hamarosan megbuktathatják Zelenszkijt - már tudni, hogyan

borsonline.hu

„Mondjatok imát értük” – újabb sztárpár házassága került válságba?

hirtv.hu

Avgyijivka elfoglalása után megfordult a szél

ripost.hu

Mágikus szerencsét hoz a mai nap, legközelebb csak 4 év múlva lesz ilyen

magyarnemzet.hu

Látványos légi felvétel az új autópálya-csomópontról

origo.hu

Kulcsár Edina tovább magyarázkodik a negyedik terhessége miatt

ripost.hu

Itt a márciusi horoszkóp: változásokat ígér a tavasz

bama.hu

Világszenzáció: pécsi kesztyűt húznak a Dűne 2-ben is

ripost.hu

A Fradi edzője leplezte le a rejtélyt Dzsudzsák Balázsról

vg.hu

Hírlevelünk megkönnyíti a befektetői döntéshozatalt, gyorsjelentést nyújt az amerikai, európai és kínai piacokról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Angyali üzenetet hoz a március: ez a 3 csillagjegy pénzhez jut

EZO

Itt a márciusi horoszkóp: változásokat ígér a tavasz

EZO

3 kreatív csillagjegy, akikből remek vállalkozó lehet

EZO

Jön a szökőnap: így fog hatni a csillagjegyekre

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek az életét a romantika uralja majd

EZO

Ezek a csillagjegyek márciusban mágnesként vonzzák a pénzt