Létrehozva: 2023.11.17.

Így vizsgáld meg a párod tenyerét, kiderül mennyire hűséges!

Tenyerünk domborzata és vonalai, ujjaink hosszúsága sok nyilvánvaló és még több eltitkolt tulajdonságunkat fedi fel. Vizsgáld meg a párod tenyerét, így többek között azt is megtudhatod, mennyire hűséges típus!

A tenyérolvasáshoz mindkét tenyeret használd: a jobb – jobbkezeseknél – tükrözi a jelent, a realitást, a bal pedig a múltat, a kívánságot (balkezeseknél éppen fordítva). Akinél a két kéz vonalai hasonlítanak egymásra, az kiegyensúlyozott ember. Az eltérések ugyanakkor belső konfliktusokra utalnak.

Palmistry,Concept.,Fortune,Teller,Reading,Future,On,The,Hand,On
Fotó: n_defender

Árulkodó ujjak

Mutatóujj: Ha átlagos hosszúságú, az egészséges ambícióról, igazságszeretetről és nagyvonalúságról árulkodik. A túl hosszú egoizmust tükröz, a túl rövid kisebbségi komplexusra utal. 

Középső ujj: A túl hosszú ujj melankóliára való hajlamot jelez, a túl rövid ledérséget, léhaságot. Az átlagos hosszúság felelősségtudatról árulkodik.

Gyűrűsujj: Ez az ujj a nagy játékosok és szemfényvesztők esetében különösen hosszú, míg a rövid ujj szerencsétlenségre utal, az átlagos pedig szerencsét és sikert ígér. 

Kisujj: Amennyiben ez az ujj a gyűrűsujj legutolsó percéig ér, az illető eleven, okos és kommunikatív egyéniség. Ha ennél hosszabb, akkor fecsegő típus, ha rövidebb, akkor naiv. 

Hüvelykujj: Minél nagyobb a hüvelykujja valakinek, annál dominánsabb egyéniség. A hosszú csúcsperc erős akaraterőt, a hosszú gyökérperc pedig tiszta elképzeléseket tükröz. 

Motiváció, vágyak, megélés és érzelmi élet

A tenyéren látható vonalak részletes útmutatást adnak a személyiségről és a sorsról.

Szívvonal: A kisujj alatti Merkúr-dombról ered, és egyesen fut a mutatóujj alatti dombra. Elsősorban az érzelmekről árulkodik. A fej- és életvonallal együtt a kéz három fő vonala közé tartozik, mindenkinél megtalálható. Néha összeolvad a szív- és a fejvonal. Akinél ez megtörténik, az nem képes bizonyos távolságból, kívülről szemlélni magát, érvei pedig nélkülöznek minden logikát. A romantikus emberek esetében a szívvonal nem mindig határozott. Amikor a fejvonalnál hangsúlyosabb, a cselekedeteket az érzelmek vezérlik. Akinek hosszú a szívvonala, az barátságos, kedélyes egyéniség, akinek pedig a rövid, annak jellemében az elégedetlenség és az önteltség van túlsúlyban. 

Fejvonal: Az értelmi képességeket, az önkontrollt, a lelkierőt jelzi. A mutató- és a hüvelykujj közül indulva végighalad a tenyéren. Amennyiben tiszta, egyenes és jól rajzolt, gyors észjárásra, ítélőképességre és kitűnő memóriára következtethetünk. Az egyenes vonal józanságra, míg a határozatlanul futó színes fantáziára és jó diplomáciai érzékre vall. Ha a végén kettéágazik (ún. íróvilla), az sokoldalú egyéniséget, írói vénát mutat. 

Életvonal: A hüvelykujjat veszi körül, és leolvashatjuk róla a vitalitás, az egészség, az érvényesülési képesség fokát. Hossza nem annyira az élettartamot, mint inkább a szívósságot jelzi. Amennyiben határozottan körülzárja a hüvelykujj párnájának vonalát, erős, elégedett és jókedvű alkatot rejt. Az, akinél a vonal behatol a hüvelyujj párnájába, cselekedeteiben állandóan korlátozva érzi magát, míg akinél az ív a tenyér közepén túlfutva a kéz széle irányába tart, fontoskodó alkat. Akinek dupla életvonala van, azt a sors dupla vitalitással áldotta meg. 

Sorsvonal: Az egyik legfontosabb mellékvonal, majdnem mindenkinél megtalálható, a tenyér közepén húzódik. Szaturnusz-vonalnak is nevezik. Akinél ez a vonal egyenes, az fegyelmezett, magas követelményeket állít önmagával szemben, s gyakran érzi magát nyomás alatt. A határozatlanabbul futó vonal könnyedebb életvezetést sugall. Akinek mutatóujja irányába fut, alkalmas vezető pozíciókba. Ha a gyűrűsujj irányába tart a vonal, kreativitást tükröz.

Pillants a párod tenyerére!

A következőket érdemes megfigyelned, mert ezek lehetnek az árulkodó jelek a szerelem megélésével kapcsolatban.

Man,Hugging,Woman,Secretly,Holding,Other,Female,Hand,,Secret,Relations,
Fotó: Motortion Films / Shutterstock

Hűséges?

Azok az emberek, akiknél a tenyér szélén 2-3 mély kapcsolatvonal található, hűséges típusúak, és szilárd kapcsolatokra törekszenek. Azok a férfiak, akiknek tenyerén ugyanitt sok apró vonal lelhető fel, sohasem hagynak fel a kalandok keresésével, még akkor sem, ha jó partnerkapcsolatban élnek. 

Vigyázat: nem biztos, hogy a tenyér a valóságot mutatja, lehet, hogy csak a gondolatokat, álmokat tükrözi vissza!

Tisztességes?

A tisztességet a szabályos szívvonal jelzi, mely ívelten fut a mutató ujj irányába. Az ilyen embert biztosan nem viszi rá a lélek, hogy becsapja, megcsalja a másikat, kivéve, ha nincs elég önbizalma (rövid mutatóujj), ha túlzottan egoista (túl hosszú mutatóujj) vagy kevés a kitartása (rövid hüvelykujj).

Van felelősségtudata? 

Ezt leginkább a sorsvonal mutatja. Van neki egyáltalán? Minél egyenesebb a vonal, annál lelkiismeretesebb z illető. A túl erős kötelességtudat viszont akadályozhatja a személyes kibontakozást! Az a sorsvonal az ideális, amelyik enyhén kanyarodik.

Jó apa?

Biztosan az, ha a szívvonala szép szabályos. Az erős Hold-domb (kisujj alatt, a csuklónál) fejlett empatikus készséget mutat. Aki jó apa, annak a tenyerén hosszú a fejvonal, hüvelykujja pedig megfelelő hosszúságú, hiszen elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy a gyermekeit megvédhesse. A középső ujj hosszú gyökérperce jó kézügyességet jelez

Milyen szerető?

Az érzékiséget a hüvelykujj párnája jelzi. Ha ez nagy és domború, társunk jelentős szexuális étvággyal rendelkezik. Ideális, ha ehhez megfelelő empátia is társul, szépen ívelt szívvonallal. A szépérzéket a kecsesen ívelt fejvonal mutatja, míg a kiegyensúlyozott jellemet a szabályos kézforma jelzi. 


 


 


 


 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szuperszexi fitneszmodellre cserélte a dögös pornóst a bokszvilágbajnok - galéria

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

hirtv.hu

Globál – Nem kell csatlakoznunk a BRICS-hez, már bent vagyunk! + videó

ripost.hu

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

magyarnemzet.hu

Odamondott Kloppnak az ellenfél, a Liverpool edzőjének a fogai is szóba kerültek

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?