Létrehozva: 2023.11.13.

Újhold a Skorpióban: veszélyes jeleket mutat a horoszkópod, jobb, ha vigyázol!

Nagyon balesetveszélyes napok következnek, nem árt figyelni a közlekedésben és a kommunikációban is. Arroganciát, támadást, rosszindulatot lehet tapasztalni, így nem árt az óvatosság!

Kos 

Izgalmas napok következnek

Szerelem: Új élmények teszik emlékezetessé a hetet. Hagyd, hogy a véletlenek irányítsák az életed, vagy bízd magad a partneredre, aki mesterien ráérez, hogy éppen mivel kényeztessen! Karrier: Néhány olyan ember, akit az utóbbi időben figyelmen kívül hagytál, most fontos pozícióba kerül. Sértettségükben nehézségeket okozhatnak neked. Arra vigyázz, hogy ha velük kapcsolatban kell döntened, mindig légy tárgyilagos, sose az érzéseid irányítsák a tetteidet! 

Bika 

Remek hét elé nézel

Szerelem: Az elmúlt hetek keményen próbára tették az idegeidet, és egy kicsit a párkapcsolatodat is szétzilálták az események. Most kipihenheted magad, méghozzá a párod karjaiban. A viták utáni békülést szenvedélyes erotikával pecsételitek meg. Karrier: Üzleti ügyeidet kielégítően tudod intézni. Ugyanazt a hibát még egyszer nem követed el, ezért engedj egy kicsit a makacsságból. 

Emotional,Annoyed,Stressed,Couple,Sitting,On,Couch,,Arguing,At,Home.
Fotó:  Shutterstock

Ikrek 

Új irányt vehet egy kapcsolatod

Szerelem: Ha a hétvégét vidám baráti körben töltöd, hamar jókedvre hangolódsz, és talán még azt is észreveszed, hogy egyik barátod egészen más szemmel néz rád, mint a többiek. Egyelőre azonban nincs elég bátorsága a kezdeményezéshez. Karrier: Nagyon meg akarsz felelni az elvárásoknak, mások szája íze szerint próbálsz dolgozni, és ezzel szép lassan feladod az egyéniséged, vagyis épp azt, ami a sikerei titka. Állj a sarkadra, mondj nemet! 

Rák 

Fókuszálj a magánéletre a következő napokban! 

Szerelem: Ragadd magadhoz a kezdeményezést, most bármire rá tudod venni a párod. Ha eddig nem éltetek egy fedél alatt, a hét végén napirendre kerülhet az összeköltözés. Karrier: Szépen felépített terveidet romba döntheti az egyik kolléga. Alighanem olyasmit tud, ami nem vet jó fényt a munkádra, és ezt a titkot felfedi a főnökök előtt. 

Oroszlán 

Kedvezően hatnak a bolygók

Szerelem: Érzelmi problémáidat egészen új megvilágításban látod, és egyik barátod segítségével a megoldásra is rátalálsz De innentől kezdve már ne avass be senkit a titkaidba! Karrier: Megint az a veszély fenyeget, hogy a rutinmunkák miatt nem tudsz a távlati terveiddel foglalkozni. Ráadásul ezek a tervek nemcsak tőled függnek, ahhoz, hogy megbízható szövetségeseket találj, sokkal nyitottabbnak, optimistábbnak kellene lenni. 

Szűz 

Kicsit stresszes napok következnek

Szerelem: A hét végét töltsd lazítással, utána minden sokkal könnyebben sikerül. És a partnered is hálás lesz azért, hogy végre vele is foglalkozol, nemcsak a munkával! Karrier: A munkahelyen váratlan nehézségek merülnek fel, ezek megoldásához minden ügyességedre szükséged lesz. A legrosszabb stratégia, ha megsértődsz, ha duzzogsz, vagy kivonulsz a tárgyalásról, mert akkor esélye sincs, hogy meggyőzd a többieket az igazadról. 

Mérleg

Többet kellene pihenni, mert eléggé feszült vagy

Szerelem: Mostanában könnyen elcsábulsz, ha flörtölésről van szó. Mintha magadnak akarnál bizonyítani, hogy értékes és szerethető vagy. De hát a párod pont ezt bizonygatja, neki miért nem hiszed el? Karrier: Lehet, hogy akadozva valósulnak csak meg az elképzeléseid. Talán nem is baj, mert a váratlan akadályok arra késztetnek, hogy újragondold az elképzeléseided.

Skorpió 

Izgalmas időszak kezdődik

Szerelem: Egy romantikus szerelmi kaland van születőben, de a munka miatt alig jut időd a randevúkra. Ám épp ez mélyíti el az érzelmeidet! Karrier: Lehet, hogy egy korábban zátonyra futott ügy most a Mars hatására kimozdul a holtpontról, és új lendületet kap. Ám a Mars nemcsak a tettrekészséget fokozza, hanem a vitatkozó kedvedet is. A mostani átszervezések, változó körülmények mindenkit feszültté tesznek.

Nyilas

Remek periódus következik

Szerelem: Találkozol valakivel, aki már korábban is mély benyomást tett rád, ám valami miatt nem lett a találkozásból kapcsolat. Most a barátaid közreműködése és a bolygók segítségével közelebb jutsz a célhoz. Karrier: A terveidet egyelőre nem úgy tudod valóra váltani, ahogy elképzelted, de ez nem jelenti azt, hogy rossz úton jársz. 

Bak 

Meglepő fordulat várható

Szerelem: A régi barátságok tovább mélyülnek, sőt, talán az egyikről kiderül, hogy sokkal több már, mint barátság. Ettől a felismeréstől egy kicsit meghökkensz. Az hoz zavarba, hogy eddig észre sem vetted a jeleket. Karrier: A kollégáidtól függ most a szerencséd. Hiába van rengeteg jó ötleted, ha a többiek miatt nem tudsz időben lépni, vagy ha mások hibája miatt vakvágányra futnak a dolgaid, annak kellemetlen anyagi következményei is lehetnek. 

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept
Fotó: sarayut_sy / Shutterstock.com

Vízöntő 

A párkapcsolat fellendül, de a munkában légy óvatos!

 Szerelem: A bolygók jelzése szerint mostani párod mellett végre megtalálod azt az egyensúlyt, amit eddig kerestél. Igazán boldog periódus következik! Karrier: A következő időszak nagy csapdája, hogy a körülmények rendkívül kedvezőnek tűnnek, így aztán nem nagyon figyelsz oda a részletekre. Legyél résen!

Halak

Sok új fejleményt hoz a hét

Szerelem: A régóta halogatott sorsdöntő beszélgetést vagy egy új kapcsolatban az első randevút a hét végére időzítsd. Akkor sokkal könnyebben meg tudod fogalmazni azt, amit érzel. Karrier: Számos csalódástól megkímélnéd magadat, ha a háttérben maradnál, és nem folynál bele a vitákba. Inkább a hosszú távú tervekre koncentrálj, és szerződésben rögzíts minden feltételt!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Játék nélkül juthat fel az elit vb-re a jégkorong-válogatott

origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

mandiner.hu

Kiszivárgott: Magyarországot is érintő terve lenne Trumpnak, ha megválasztják

ripost.hu

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

astronet.hu

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

ripost.hu

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

ripost.hu

"A világ legkísértetiesebb otthonában élek – tele van elátkozott babákkal, sírkövekkel és koporsókkal"

ripost.hu

"A földönkívüliek egyezséget kötöttek a kormánnyal"

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala