EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.11.18.

Ez a három csillagjegy vasárnapig megtalálj az igaz szerelmet!

Hétvégén nagy hatást gyakorol mindenkire a Bakban járó Hold, igazi szerelmet ígér három csillagjegynek.

November közepe van, még a Skorpió energiái hatnak ránk, és a Hold a Bakban jár a napokban. Ez az állás miben hoz szerencsét? Bak Hold idején reálisan gondolkodsz, nem vagy a külsőségek és a pénz megszállottja, a szerelemben sem az illúziókat keresed, nem keresel mást csak az igazi partnert, aki megnevettet. Úgy tűnik, valami izgalmas készülődik a levegőben, ez a három csillagjegy megtalálja az igaz szerelmet a napokban. Te közéjük tartozol?

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,Indoors,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa / Shutterstock.com

Ikrek

Olyan társ érkezhet a napokba az életedbe, aki nem arra késztet, hogy elővedd a telefonod és eláraszd az interneted a közös képekkel. Valaki, aki megfog, akivel rengeteget beszélhetsz, aki megért, és te pontosan vele is ezt teszed. Annyira elragad, hogy érzed és tudod, hogy megtaláltad őt. Hiába ragad el a hév, mégis sikerül a Földön járnod. Logikus lesz szinte minden lépésed, pedig az érzéseid eléggé felkavarodnak a jelenlétében. Élvezd ki ezt a helyzetet.

Oroszlán

Tudatosul benned az, hogy a tökéletesség valójában a tökéletlenség elfogadása. Találkozol valakivel, aki segít megérteni, hogy a szépség ott van, ahol megtalálod. Nem kell, hogy megfeleljen az általad elvártak szerinti listán szereplő minden tételnek. Ő az igazi szerelmed, valódi és őszinte veled, nincsenek hátsó szándékai. Érezd vele jól magad, tapasztald meg hová vezet így egy valódi kapcsolat. Merj végre boldog lenni.

Bak

Gyakorlatias vagy a kapcsolataidban is. Most, hogy a Nap a Skorpióban van és a Hold a Jegyedben, rájössz, hogy jobb, ha magad mögött hagyod az ideálok fogalmát. Ne támaszkodj többet eszmékre. Most minden értelmet nyer, ami elhozhatja számodra az igaz szerelmet. Úgy tűnik, aki most belép az életedbe, teljesen új nézőpontokat mutat meg neked, és még a szívedet is mélyebben érinti mindez. Nem vagy álmodozó, nem is baj, egyszerűen jó érzés lesz egy húron pendülni a másikkal, és még a humora is megragad téged. Lehet nem minden ideális, mégis igaz egy kapcsolatban.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek