Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.30.

Durva fordulatot hoz az ősz, 3 csillagjegy végre felismeri az igazságot

Nem áll meg a változás, hiába akarja bárki is ezt a három csillagjegyet becsapni. Ősszel ez teljesen lehetetlen lesz. Ők aztán átlátnak a hazugság hálóján is!

Szerző Sors Edina

Vannak az életben olyan helyzetek, ahol nem minden tiszta, vagy valakinek mást diktálnak az érdekei. Ne hagyd magad becsapni! Az őszi energiái változatosak, és rengeteg tanulságot hoznak. Ez a három csillagjegy könnyen átlátja, ha valaki megpróbálja az igazságot eltakarni, ködösíteni, vagy esetleg elhallgatni. Te is közéjük tartozol?

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Bada1 / Shutterstock.com

Szűz

Ősszel olyan időszak köszönt rád, hogy ha bárki manipulálna, vagy megpróbálna befolyásolni, képtelen lesz rá. Nagyon éber leszel, és az analitikus elméd még inkább tisztán látásra ösztönöz. Ha bárki megpróbál valami olyat elhitetni veled, ami nem igaz, gyorsan reagálni fogsz, és ledöbbented a másikat. Ezzel olyan élethelyzetet oldhatsz meg, ami valóban beindítja a változást. Elég volt azokból az emberekből, akik el szeretnék takarni előled a valóságot. Nem csoda, ha ebben az időszakban több emberrel is megszakítod a kapcsolatodat. Viszont így új embereknek lesz lehetősége az életedben megjelenni. Ha vállalkozó vagy, üzleti partnereket is válthatsz. 

Skorpió

Impulzív vagy és éles látod a lényegeget. Természetes képességeddel olvasol mások gondolataiban, ösztönösen is értelmezed az emberek testbeszédét, nehéz téged átverni. Megérzed, ha valaki mást mond és mást érez, vagy akár gondol. Mögé látsz a dolgoknak. Nagyon nehezen tévesztenek meg mások, és ez most is így van. Jobb, ha senki nem kamuzik neked. Ősszel változások lépnek az életedbe. Legyen az ingatlannal kapcsolatos, vagy befektetéssel, tudni fogod, ha valami nem tiszta, és utána is nézel az igazságnak. Ennek fényében remek üzleti lehetőségek közül választhatsz. Lehet, hogy most találod meg álmaid otthonát, fontos valóban, hogy mindent tisztán átláss! 

Vízöntő

Alapból az igazság bajnoka vagy. Ráadásul az idei ősz rengeteg meglepetést, hirtelen változást hoz az életedbe. Légy résen, hallgass a szívedre, nem baj, ha kételkedsz. Tudod, hogy álruhában is érkezik néha az áldás, figyelj oda, vedd észre. A lehetőségeket használd ki, ami pedig nagyon nem stimmel elsőre, nézz inkább utána, keresd meg a valóság alapját. Hozhat ez az évszak egy kellemes utazást, de benne van a pakliban, hogy a munkahelyeden valaki megpróbál rivalizálni veled. Légy önmagad, ez nem a te világod! Igaz rád, hogy okos enged, szamár szenved. Lépj hátra, és lásd meg az élethelyzet mögötti valós mozgatórugót. Sokat tanulhatsz belőle.Tudd, hogy nem benned van a hiba. Élvezd inkább mindazt, amit ez a nagy változás hoz majd neked ajándékba. Az égiek mindvégig melletted lesznek. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek