Létrehozva: 2023.09.07.

Ne most ugorj fejest! Ezt a négy csillagjegyet óvatosságra inti a hátráló Jupiter

A Jupiter hátráló mozgása alatt érdemes egy kis óvatosságot és több tudatosságot vinni az élet egyes területeire. Fontold meg tetteidet! Ennek a négy csillagjegynek ez most különösen fontos az életében.

Szeptember 4-től december 30-ig a Jupiter hátrál, ami hatással lesz a pénzügyekre, a bőségre, felszínre hozhat olyan kérdésköröket, melyeket a szőnyeg alá sepertünk a múltban. Ezekkel kénytelenek leszünk szembenézni, bár fájdalmas és kényelmetlen is lehet számunkra. Gondolataink, érzéseink árnyékos oldalával ismerkedhetünk meg. Ne csodálkozzunk, ha olyan élethelyzetek jönnek ismét elő, melyek nagyon hasonlítanak múltbéli eseményekhez. Kapcsolataink tükröt mutathatnak. Bármi is kerül felszínre a Jupiter Bika jegyben való retrográd mozgása alatt, merjünk mélyebbre nézni! Ennek a négy csillagjegynek érdemes óvatosan közelednie a dolgokhoz, nem szabad fejest ugrania mindenbe, érdemes körültekintően figyelmet fordítani a változásokra. Te közéjük tartozol?

Jupiter,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Fred Mantel / Shutterstock.com

Bika

Óvatosságra int a Jupiter. A fény bolygója rávilágít anyagi helyzetedre. Ideje terveket készítened, ezzel megalapozhatod a jövődet. Ha valami korábbi, benned eltemetett érzés, vagy negatív tapasztalat jönne felszínre, nézz rá, hogy igaz-e még rád nézve, vagy ideje elengedni azt a sémát, ami korlátoz terveid megvalósításában. Ha lehetőséget kapsz egy lakásvásárlásra, vagy valami nagyobb horderejű változtatásra, vizsgáld meg, honnan veszel fel hitelt, vagy milyen anyagi forrásaid vannak.  Stabil, szilárd növekedés alapjait teheted most le, de döntéseidben légy nagyon körültekintő. Jól bánsz anyagi javaiddal, de neked is lehetnek ebben a kérdésben megoldatlan problémáid. Inkább kérd ki szakember véleményét, mielőtt bármibe befektetsz.

Mérleg

A stabilitást és a biztonságot, a mérleg egyensúlyát keresed. A Bikában lévő Jupiter hatással van az önértékelésre is. Ezen az úton van hová fejlődni. Folyton felteszed a kérdést magadnak, hogy menj tovább, vagy maradj. Ez bizony folyton attól is függ, mennyire vagy magaddal barátságban, mennyire értékeled magad. Ne szaladj ki egy párkapcsolatból azért, mert nem mindig tökéletes. A szerelem és a szép idők mindig boldoggá tesznek, nehezebb a másik fél kapcsán azokat a dolgokat elfogadnod, melyek az árnyékos oldalt mutatják be. Ilyenkor inkább figyelj befelé, nem kell azonnal ultimátumot adni a párodnak. 

Nyilas

Vállalkozásod megrekedt? Vagy a folytonos siker kerülget? Esetleg a jelenlegi munkáddal kapcsolatban változás megy végbe? Tudd, hogy minden érted történik. Az égiek tudják, mi az igazi segítség. A Jupiter pedig nagyobb, tágabb nézőpontokkal segít neked. Egy szakmai megtorpanás nem jelenti azt, hogy éppen nem haladsz előre. Nehézségeidet azért kapod a karrier területén, hogy lásd, mit is teszel, ami már nem működik a jelenben. Nem kell egyik napról a másikra változtatnod, légy megfontolt. De vedd észre, hogy a dolgok nem csak úgy működhetnek, ahogy a fejedben az megvan. Ne ragaszkodj a régi megoldásokhoz. Merj új dolgokba belemenni, és ezt bőség kíséri. A magasabb nézőpontból való rálátás a tetteidre nagy segítség lehet. 

Bak

Számodra ez a változás mindenképpen fontos. Hiszen te szereted a jól bevált dolgokat. Munkában és a párkapcsolatban is. Nem vagy híres arról, hogy változtatsz. Pedig időnként neked is jót hoz a frissítés. A Jupiter a Bikában stabilitást ígér, de ez nem jelenti azt, hogy apróbb dolgokban nem érdemes megújulni. Egy jó terv a jövőre nézve számodra is kedvező bőséget hozhat. Jupiter segít, hogy olyan dolgot hozz létre, ami értéked ad magadnak és mások számára is. Ez lehet egy munkahelyi projekt, amiben egy csapatot kell megszervezz, de lehet a vállalkozásodban egy olyan terület megvalósítása, amit eddig még nem tettél. Mindenképpen előremutató. Merj belekezdeni, de bátran hívj hozzá segítséget, kérj tanácsot, nem kell nekifutásból azonnal minden eredményt látni. Légy óvatos, megéri! Pénzügyeidben is légy figyelmes. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: mérgező anyag került a felhőkbe, mindenkire veszélyes

origo.hu

Ingyenes lesz januártól a tömegközlekedés

borsonline.hu

Szintet lépett Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata: már össze is jött az első

magyarnemzet.hu

Méghogy Szoboszlai Olaszországban! Spalletti tudja, hogy mit beszél?

ripost.hu

Ezt művelte az arcával Vajna Tímea, rá se lehet ismerni – fotó

magyarnemzet.hu

Bohózatba illő öngólt szerzett a kapus a német rangadón + videó

origo.hu

Bayer Zsolt: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban - videó

travelo.hu

Videó: 400 ezer ledizzó világítja meg hazánk Karácsonyi Meseházát

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

magyarnemzet.hu

Pusztító leleplezés: a most harsogó baloldalnak korábban egyáltalán nem volt baja a vendégmunkásokkal

life.hu

A soha véget nem érő PMS - a tünetek az egyes életszakaszokban eltérőek lehetnek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez a három csillagjegy még decemberben átadja magát a szerelemnek

EZO

Figyeld ma az eget, hihetetlen csillagesőre számíthatsz

EZO

Érkezik az újhold ez a három csillagjegy szinte teljesen újjászületik

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek nagy fordulatot tartogat az év vége a kínai horoszkóp szerint

EZO

Megérkezett az adventi horoszkóp: kiderül, mi vár rád decemberben

EZO

Ennek a négy csillagjegynek sok pénz üti a markát decemberben

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Nyilasba lépő Jupiter energiája

EZO

Íme, ünnepek előtt, miben támogatnak az égiek