Létrehozva: 2023.09.07.

Ne most ugorj fejest! Ezt a négy csillagjegyet óvatosságra inti a hátráló Jupiter

A Jupiter hátráló mozgása alatt érdemes egy kis óvatosságot és több tudatosságot vinni az élet egyes területeire. Fontold meg tetteidet! Ennek a négy csillagjegynek ez most különösen fontos az életében.

Szeptember 4-től december 30-ig a Jupiter hátrál, ami hatással lesz a pénzügyekre, a bőségre, felszínre hozhat olyan kérdésköröket, melyeket a szőnyeg alá sepertünk a múltban. Ezekkel kénytelenek leszünk szembenézni, bár fájdalmas és kényelmetlen is lehet számunkra. Gondolataink, érzéseink árnyékos oldalával ismerkedhetünk meg. Ne csodálkozzunk, ha olyan élethelyzetek jönnek ismét elő, melyek nagyon hasonlítanak múltbéli eseményekhez. Kapcsolataink tükröt mutathatnak. Bármi is kerül felszínre a Jupiter Bika jegyben való retrográd mozgása alatt, merjünk mélyebbre nézni! Ennek a négy csillagjegynek érdemes óvatosan közelednie a dolgokhoz, nem szabad fejest ugrania mindenbe, érdemes körültekintően figyelmet fordítani a változásokra. Te közéjük tartozol?

Jupiter,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Fred Mantel / Shutterstock.com

Bika

Óvatosságra int a Jupiter. A fény bolygója rávilágít anyagi helyzetedre. Ideje terveket készítened, ezzel megalapozhatod a jövődet. Ha valami korábbi, benned eltemetett érzés, vagy negatív tapasztalat jönne felszínre, nézz rá, hogy igaz-e még rád nézve, vagy ideje elengedni azt a sémát, ami korlátoz terveid megvalósításában. Ha lehetőséget kapsz egy lakásvásárlásra, vagy valami nagyobb horderejű változtatásra, vizsgáld meg, honnan veszel fel hitelt, vagy milyen anyagi forrásaid vannak.  Stabil, szilárd növekedés alapjait teheted most le, de döntéseidben légy nagyon körültekintő. Jól bánsz anyagi javaiddal, de neked is lehetnek ebben a kérdésben megoldatlan problémáid. Inkább kérd ki szakember véleményét, mielőtt bármibe befektetsz.

Mérleg

A stabilitást és a biztonságot, a mérleg egyensúlyát keresed. A Bikában lévő Jupiter hatással van az önértékelésre is. Ezen az úton van hová fejlődni. Folyton felteszed a kérdést magadnak, hogy menj tovább, vagy maradj. Ez bizony folyton attól is függ, mennyire vagy magaddal barátságban, mennyire értékeled magad. Ne szaladj ki egy párkapcsolatból azért, mert nem mindig tökéletes. A szerelem és a szép idők mindig boldoggá tesznek, nehezebb a másik fél kapcsán azokat a dolgokat elfogadnod, melyek az árnyékos oldalt mutatják be. Ilyenkor inkább figyelj befelé, nem kell azonnal ultimátumot adni a párodnak. 

Nyilas

Vállalkozásod megrekedt? Vagy a folytonos siker kerülget? Esetleg a jelenlegi munkáddal kapcsolatban változás megy végbe? Tudd, hogy minden érted történik. Az égiek tudják, mi az igazi segítség. A Jupiter pedig nagyobb, tágabb nézőpontokkal segít neked. Egy szakmai megtorpanás nem jelenti azt, hogy éppen nem haladsz előre. Nehézségeidet azért kapod a karrier területén, hogy lásd, mit is teszel, ami már nem működik a jelenben. Nem kell egyik napról a másikra változtatnod, légy megfontolt. De vedd észre, hogy a dolgok nem csak úgy működhetnek, ahogy a fejedben az megvan. Ne ragaszkodj a régi megoldásokhoz. Merj új dolgokba belemenni, és ezt bőség kíséri. A magasabb nézőpontból való rálátás a tetteidre nagy segítség lehet. 

Bak

Számodra ez a változás mindenképpen fontos. Hiszen te szereted a jól bevált dolgokat. Munkában és a párkapcsolatban is. Nem vagy híres arról, hogy változtatsz. Pedig időnként neked is jót hoz a frissítés. A Jupiter a Bikában stabilitást ígér, de ez nem jelenti azt, hogy apróbb dolgokban nem érdemes megújulni. Egy jó terv a jövőre nézve számodra is kedvező bőséget hozhat. Jupiter segít, hogy olyan dolgot hozz létre, ami értéked ad magadnak és mások számára is. Ez lehet egy munkahelyi projekt, amiben egy csapatot kell megszervezz, de lehet a vállalkozásodban egy olyan terület megvalósítása, amit eddig még nem tettél. Mindenképpen előremutató. Merj belekezdeni, de bátran hívj hozzá segítséget, kérj tanácsot, nem kell nekifutásból azonnal minden eredményt látni. Légy óvatos, megéri! Pénzügyeidben is légy figyelmes. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek