Donald Tusk: a NATO katonái már Ukrajnában vannak

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.09.04.

Ez a négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb szeptemberben, a kínai horoszkóp szerint

Szeptemberben is vannak szerencsés csillagjegyek, de most a szerelemben, párkapcsolatban terelnek az égiek- Neked is kellemes hónapod lesz?

Szeptemberben gyógyul a szív sebe. Ha bizonytalan is vagy a szerelemben, azt sem tudod, valóban mit szeretnél, néha azt gondolod, hogy jobb neked egyedül, máskor pedig álmodozol a lelki társad megtalálásán és az igazi szenvedély megélésén, akkor jobb, ha befelé fordulsz egy kicsit, lekapcsolsz a rohanó világról. Ebben a kérdéseben te magad vagy a válasz, a döntést pedig csak a csendben tudod meghozni. Ez a négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben a kínai horoszkóp szerint. Te közéjük tartozol?

Chinese,Zodiac,Wheel,With,Twelve,Animals,And,Hieroglyphs,Isolated,On
Fotó: kotoffei / Shutterstock.com

Kutya

1946,1958,1970,1982,1994,2006,2018

Az ősz kezdetével békés és introvertált időszak köszönt be számodra. Képzeleted, belső világod gazdag, ez egy áldásos időszak. Jól érzed magad a bőrödben, és ha valóban lelki társa vágysz, akkor ez a hónap a megfelelő időzítés ezen a téren. Bízz az univerzum titkos és mágikus működésében, igazgatja az utad a szerelmedhez. Ha eddig nem találtad meg az igazit, ne bánd, mert balszerencse lett volna máskor rátalálni. Lehet, még nem lettél volna készen. Használd ki a várakozás perceit, és áldott energiáit, az önszeretet sokat segít neked abban, hogy lezárhass egy régi, fájdalmas fejezetet. Ha foglalkozol rituálékkal, energiatisztításokkal, vagy jársz önismereti csoportba, akkor ezzel még erősítheted az energiáid. Hamarosan bekopogtat a szerelem, ne kételkedj. Ha párkapcsolatban élsz, az élet olyan döntések elé állít, hogy jó irányba változzon a kapcsolatod. Itt az ideje, hogy hatékonyan és tisztán kommunikálj, így a párkapcsolatod végre egyensúlyba kerül. 

Nyúl

1951,1963,1975,1987,1999,2011,2023

2023 a Nyúl éve, és a szerelemmel kapcsolatos áldás hullámokban érkezik hozzád. Szeptember is egy ilyen hónap, az energiák új utakat nyitnak meg előtted. A szerelmi életed mellett a karrieredben is nagyon szerencsés leszel. Hamarosan új érzések ébrednek benned, és rálelhetsz a partneredre, akivel a nyerő párost alkothatjátok. Varázslatos módon ragyogni fogsz és ez a karrieredre is nagyon jó hatással lesz. Ha párkapcsolatban élsz, ügyelj a mérgező emberekre a saját vagy a partnered családjában. Szerencsés leszel, mert az élet megmutatja, kit kell elkerülnöd, hogy ne okozzon galibát. Nem mindegy, hogy kinek mit mondasz, ne éljen senki vissza a jóindulatoddal. Őrizd meg a pozitív hozzáállást az élethez, védd az otthonod, a szerelmi fészket. Még egy talizmánt is készíthetsz. A szerencse így könnyebben beáramlik az életedbe. 

Kecske

1943,1955,1967,1979,1991,2003,2015

Vége a szerelmi bánatnak. Minden ember más és más, és a hosszabb kapcsolatokat is el kell tudni engedni, a csalódást pedig fel kell dolgozni, továbblépni.  Szerencsés periódus kezdődik a szerelmi életedben, gyógyul a szív és vele együtt nyitottabbá válhatsz. Tedd fel magadnak a kérdést, mielőtt egy újabb kapcsolatba lépsz, hogy mit is remélsz az élettől, a jövőtől. Milyen partnert szeretnél?  Mit tudsz magadból adni a másiknak, és milyen párt tudsz elfogadni. Képzeld el magad egy romantikus kapcsolatban, ami boldoggá tesz. Ezt az érzést idézd fel minden nap, és hamarosan megérkezik rá az életben a válasz. A szerencse melléd áll, és olyan szerelmet sodor eléd az élet, amire vágysz. Fogalmazd meg jól a vágyaidat. 

Bivaly

1949, 1961,1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Furcsán mutatkozik meg életedben a szerencse. Szerelmi életed kapcsán érdemes körülnézni a környezetedben, lehet, nem veszed észre az igazi komoly hódolód. Engedd el a szerelemről és párkapcsolatról szóló negatív hiedelmeket, és az élettel kapcsolatos elferdített perspektívákat. Ezek káros hatással lehetnek a kapcsolataidra. Ha ezeknek tudatában vagy és képes vagy másképpen szemlélni a világot, akkor nagy eséllyel változhat meg az is, hogy ki érkezik meg az életedbe. Engedd meg, hogy a dolgok megtörténjenek, ne akard kontrollálni a történéseket. Valaki már nagyon a közeledben van, fogadd be, és tapasztalj. Ez egy teljesen új élmény lesz számodra.  Ha pedig párkapcsolatban élsz, te és a párod szilárd csapatot alkottok, ne legyen benned kétség. Senki nem állhat közétek. A szerencsének nem kell megmentenie téged a problémáktól, hanem engedd, hogy segítsenek a sikereidben. 

 

 

 

origo.hu

Poloska Péter a Mónika show-ban! - itt vannak a legújabb Magyar Péter-mémek

origo.hu

Agresszív baloldali fiatalok tomboltak és vertek rendőröket

borsonline.hu

„Több pénzt kért...” – Hajdú Péter kitálalt, 45 millióért lépett volna a ringbe az RTL sztárja

mandiner.hu

Nyugatról odaszúrtak volna Magyarországnak, de hatalmas hibát követtek el

mindmegette.hu

Patkánydarabokat találtak a szeletelt kenyérben: több, mint 100 ezer csomaggal hívtak vissza

hirtv.hu

Lencsevégre kapták a Bükkben barangoló medvét

origo.hu

Drámai hír érkezett Ukrajnából, Zelenszkij nem várt lépést tett

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. május 11-12.: Most kell lassítani

ripost.hu

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold