Létrehozva: 2023.08.05.

Ez a négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben augusztusban a kínai horoszkóp szerint

Meglepetéseket, új kapcsolatokat és szerelmeket hoz az augusztus. A kínai horoszkóp mindent elárul most. Ez a négy csillagjegy a legszerencsésebb a romantikában.

A szerelmet könnyen összetévesztheted a vággyal, és néha azt érezheted, hogy szerelmes vagy valakibe, de ez viszonzatlan marad. Ezt az érzést nemcsak nem egyszerű megfogalmazni, de bizony sokszor tévúton is jár az ember. Szerencsés esetben viszont te is és a partnered is hasonlóképpen mély szerelmet éreztek. A viszonzott szerelemnél szebb érzés nem sok van. Ilyenkor a szerelmedet jobban látod, mint önmagad. Augusztusban ez a négy jegy az igaz szerelmet tapasztalhatja meg, légy nyitott, ha közéjük tartozol. A kínai horoszkóp mindent elárul, kitárul a mennyország, a szerelem energiái rendkívül erősek lesznek.

Golden,Chinese,Zodiac,Wheel,With,Twelve,Animals,And,Hieroglyphs,Isolated
Fotó: kotoffei

Kutya 

1934,1946,1958,1970,1982,1994,2006,2018,2023

Tele vagy szexuális energiákkal,ami izgalmas kalandokhoz vezethet. De vigyázz, nehogy túl gyorsan bonyolódj bele egy viszonyba, úgy hogy nem is ismered a partnered. Ha az új szerelmed ismerkedés után pár nappal hívna el egy nyaralásra, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő időpont, hogy a csomagjaidat pakolni kezdd. Engedd meg magadnak, hogy megismerd a másikat, így nem marad el a romantika sem. Bármi kialakulhat, most olyan erős energiák hatnak. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelem érzése felfrissülhet benned, de légy óvatos, mert az anyósod féltékeny lehet most rád. Tartsd távol magadtól, így elkerülheted a jövőbeni problémákat. Küldj pozitív energiákat az univerzumba, és az visszaszáll rád augusztusban.

Kakas

1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005,2017

Izgalmas hónap ígérkezik az életedben. Ámor nyila megtalálhat téged. Az önszeretettel kezdődik a szerelem. Augusztusban közel kerülsz valakihez, nem is gondoltál rá korábban, hogy ő a partnered lehet. Ismered őt egy ideje, de új oldalát mutatja meg neked, amiből a szerelem szikráját lobbantja fel benned. Csak csodálkozol a világra, mi is történik veled! Add be a derekad, nem bánod meg. Szerencse csillaga vezet most téged. Párkapcsolatod magasabb szintre léphet, izgalmas kihívások és élmények várnak rád. Megmutatja ez a hónap mennyire nagyszerű páros vagytok együtt. Rendkívül izgalmas és romantikus hónapra számíthatsz.

Nyúl

1939,1951,1963,1975,1987,1999,2011,2023

Nagyon romantikus hónapod van. Végre kapcsolatba kerülsz azzal a személlyel, akihez érzelmi szálak fűznek. Türelmesen vártad, hogy eljöjjön ez a pillanat. De lehetséges, hogy egy barátnőd segít abban, hogy végre észrevegyen a kiszemelted.  Erőfeszítésed gyümölcsöző lesz. Romantikus estékre, és meglepetésekkel teli nappalokat élsz meg a nyár végére. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy apró konfliktus felkavarja az érzelmeidet, de ez előre visz nem kavar be az igazi mély érzéseidbe. Romantikus szerelem nem az egyetlen igazi és valóságos érzés, néha egy kis felkavart víz is elvisz oda, hogy újra felfrissülve egymásra találhassatok. Most pontosan ez történik, ne állj ellen a fejlődésnek, és élvezd ki a végeredményét ennek a hónapnak. A sors melletted van, mondj ki hangosan a vágyaidat, és a párod kapva kap majd rajta.

Bivaly

1937,1949,1961,1973,1985,1997,2009,2021,2033

Lezársz egy fejezetet  az életedben, így indul az augusztus. De valójában itt volt az ideje, hogy elengeded ezt a ragaszkodást, megszabadulsz végre egy mérgező kapcsolattól, hamis szerelemtől. Ezzel új lehetősséged nyílik, hogy megtaláld az igaz szerelmet. Egy önismereti csoport, vagy egy keleti szertartás segít megtisztulnod és lezárni ezt a ciklust. Szerencsés és kalandos lesz a hónap második fele, engedd bele magad a játékos ismerkedésbe, de ne feledd, a kapcsolati gyász, nem múlik el egy hét alatt. Csak tudatosan! Ha párkapcsolatban élsz, figyelj a párodra, nehogy félreértések áldozata legyél egy másik emberrel kapcsolatban. Kommunikálj tisztán, és a helyzeteidre is figyelj oda, de ha ezen túllendültök a hónapban, ismét kisüt a nap. Szerencsének mondhatjátok magatokat, elég erős a kötelék és a szerelem köztetek, hogy a külvilág pletykái ne hassanak rátok komolyan.

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ilyen büntetésre számíthat a bőnyi diáklány, aki megkéselte osztálytársát - videó

borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

mandiner.hu

Elon Musk Zelenszkij újabb tervéről: „Ez őrültség”

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

magyarnemzet.hu

Magából kikelve próbálta tagadni Niedermüller és veje a tagadhatatlant + videó

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

travelo.hu

Meztelen túrázókkal találkozhatsz ezen a túraútvonalon

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed