Létrehozva: 2023.07.12.

Júliusi pénzhoroszkóp: vajon neked is óriási szerencsét hoz?

Júliusban nem várt változások érkezhetnek az életedbe: pénz áll a házhoz! Persze nem mindenkinek! Lássuk, miként alakul ez a hónap az egyes csillagjegyek számára!

Nem mindenki lesz a nyár közepén szerencsés a pénzügyekben, lesz, akinek elő kell vennie a dugipénzét, de lesznek olyanok is, akik bővelkedhetnek. Neked vajon melyikben lesz részed, és kik a nagyon szerencsések?

Cropped,View,Of,Astrologer,Drawing,Natal,Chart,Beside,Dollar,Banknotes
Fotó: LightField Studios / shutterstock

Kos

Bár a hónap eleje elég döcögősen indul, de ne csüggedj, mert a dolgok jóra fordulnak anyagi téren. Bár a munkában várható egy kis túlóra, de megéri, mert summásan meg leszel fizetve. Így a hónap végét egészen jól zárhatod, az augusztusi nyaraláskor pedig lesz mit a tejbe aprítanod!

Bika

A hónap eleje jól alakul számodra, de ne kezdd el szórni a pénzt, mert nem lesz jó vége! Nem várt többletkiadásokkal szembesülhetsz. Kivételesen csak a szükséges dolgokra költs, nem fogod megbánni ezt a kis takarékoskodást. Ki fogsz jönni ebből a pénzügyi hullámvölgyből. Ne most bontsd fel a befektetéseidet!

Ikrek

Nagy szerencse ér júliusban. Munkahelyeden előléptethetnek, ami bizony plusz jövedelemmel jár majd. Ha pedig vállalkozó vagy, ne aggódj, a nagyobb árbevétel már most borítékolva van. A Jupiter szerencsét hoz neked, kifejezetten jól zárod majd ezt a hónapot. 

Rák

Ne aggódj, semmi okod rá, hiszen a júliusi pénzügyeid jól alakulnak. Bár érdemes a kiadásaidat figyelned, talán jobban is, mint szoktad, de marad tartalékod a tervezett nyaralásra is bőven. Csak a felesleges pénzszórással vigyázz!

Oroszlán

Te vagy a hónap egyik nagy szerencsése. Pénz üti a markod! Örökölhetsz, de az is lehet, hogy egy múltbéli befektetésed váratlanul nagyobb nyereséget hoz. Bölcsen fektesd is be egy részét, hozd ki a legjobbat a lehetőségeidből. Nagy változást jelenthet ez neked, végre szintet léphetsz! És a következő időszakban  nem kell garasoskodnd!

Szűz

Ingadozást észlelhetsz a pénzügyeidben, ezért a szokásos módon légy precíz, és következetes. Miután elég profi vagy ebben, így ne légy nyugtalan, hamarabb fognak a pénzügyi gondjaid megoldódni, mint azt gondolnád. Fontos, hogy se a párod, se a környezeted ne készítsd ki a félelmeiddel, és az aggódással!

Mérleg

Az égiek támogatását élvezheted ebben a hónapban. Ha munkahely váltásban vagy, akkor minden neked kedvez. De mielőtt váltanál minden apró részletet kérdezz meg, tisztázz! Fantasztikus lehetőség ez, de nem szabad a dolgokat elnagyolni. A szerződés egyes pontjait jól nézd át! Javulni fog az anyagi helyzeted.

Skorpió

Bár nem éppen rosszak a körülményeid, de nem várt költségek léphetnek fel az életedben. Egészségeddel kapcsolatos gondok is hozhatnak ilyet. Szerencsére nem nagy a baj, de azért nem szabad elbagatellizálni.  De azon se csodálkozz el, ha valamilyen műszaki eszközt kell most kicserélni. Augusztusra már jobb hírekre számíthatsz.

Nyilas

Vállalkozásod növekedhet, ingatlanbefektetésed sikeres lehet ebben a hónapban. Kemény munkád gyümölcse is beérik. Szuper kommunikációd visz előre, gyors észjárásod mindezt támogatja. Viszont ne most akarj minden nyereséget elkölteni, hagyj belőle az év második felére is. Gondolkodj előre, dönts bölcsen, legyen a nehezebb hónapokra is bőven.

Bak

Veszteségek érhetnek a hónap elején. Feszültségek lehetnek benned, ne kapkodj. Nyugodj le! Egyik barátod, ismerősöd segíthet most neked. Ha váltani szeretnél a munkahelyeden, jó híreket kapsz, és július végére minden meg is oldódik. De ne engedd, hogy semmivé legyenek a gondolataid, terveid. Hiszen kitartó vagy, szorgalmas és kellőképpen sikerorientált is. 

Vízöntő

Bár úgy érzed, akadályok vannak előtted, nem hiszel eléggé saját magadban, de ne csüggedj! Júliusban egyre több ajtó nyílik meg előtted, és az anyagi helyzeted hamarosan rendeződni fog. Hirtelen érkező megoldás adódik, lehet kapsz egy kis plusz pénzt, mielőtt előléptetnek. De az is lehet, a karriered máshol folytatódik. Ne félj semmitől. Végig támogatnak ebben az égiek.

Halak

Bevételeid arányosak lesznek kiadásaiddal. Átlagos hónapra számíthatsz. Nincs itt az ideje a változtatásnak, tedd, amit eddig tettél, a fellendülés pedig megérkezik. De most nem kell még döntened semmiben. Ha egy kis pénz állna a házhoz, az csakis szerencse kérdése.

 

 

origo.hu

Hátborzongató felfedezés: földönkívüliekké alakulnak a Nemzetközi Űrállomáson

origo.hu

Drámai bejelentés: Lengyelország evakuálására készül a lengyel védelmi miniszter

borsonline.hu

Özönlenek a rendőrautók a McDonald'shoz: holttestet jelentettek be

hirtv.hu

Messzire küldte Zelenszkij az ukrán fegyveres erők volt parancsnokát

metropol.hu

Erre senki sem számított: fotóval jelentette be a váratlan hírt Szoboszlai Dominik

mandiner.hu

Szintlépés: az Egyesült Államok nyíltan megfenyegette Magyarországot

mandiner.hu

Magyar Péter eddigi „munkássága” – ezt érte el a baloldal új reménysége

astronet.hu

Idén május 9-én van Áldozócsütörtök, vagyis Jézus mennybemenetelének napja

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Balesetet szenvedett Kőgazdag Csabi, durván összetört 85 milliós Ferrari

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!