Létrehozva: 2023.07.24.

Négy csillagjegy, akiket nagyon könnyű elcsábítani

Akadnak emberek, akiket könnyű táncba vinni. Kik ők? A csillagok ezt is megmutatják.

Az élet sokszor dob olyan lehetőségeket, hogy nehéz eldönteni, hogy a feléd irányuló csábítás komoly érdeklődést vagy esetleg csak egy kalandot jelent. Bármi is legyen a háttérben, fontos, hogy tudatos legyen az ember, de azért ha az életben egyszer elkövetsz egy hibát, az még nem a világvége. A csábításnak nagy mesterei vannak, de vannak, akik maguk könnyen elcsábulnak. Ez a négy csillagjegy könnyen beadja a derekát. Te közéjük tartozol?

Fotó: New Africa

Kos

Nagyon szenvedélyes emberkánt ismernek, és ezért előfordul, hogy könnyű téged táncba vinni. Nem mindig jellemző rád a megfontoltság, viszont energikus vagy. A magánéletedben folyamatosan keresed a kalandokat, kihívásokat, imádsz hódítani. Nagyon lelkes vagy, ha valami új szórakozási módot találsz, szeretsz mindent kipróbálni. Ha feltűnik a környezetedben egy nagyon érdekes egyéniség, szinte lecsapsz rá, úgy intézed, hogy azt higgye a partnered, hogy ő csábított el. De ezek a csábítások általában nem egy életre szólnak.

Rák

Érzékeny és érzelmes vagy. Fontos számodra a család, a gyökereid, és a hovatartozás. Így a partner és a szerelem mielőbbi megtalálása is cél az életedben. Felméred a lehetőségeket, de ha az érzelmeid elhatalmasodnak feletted, akkor bizony nagyon hamar beleszeretsz a hódítódba. Fontos számodra a külseje is, de ha bedobja a család fontosságát, vagy gondoskodó, akkor előbb vesz le a lábadról, mint gondolnád. Hirtelen találod magad romantikus kapcsolatba, ha egy kicsit megnyitod a szíved. Utána, mint a folyó áradnak az érzelmeid. Jó, ha tudatos vagy, ne kerülj olyan mederbe, ahol könnyen sérülhetsz. 

Mérleg

Pozitív embernek ismernek, szereted az életet. Szinte soha nem fogy el az energiád, aktív és szárnyaló személyiséggel születtél. Hihetetlen jó társaság vagy, szeretsz a középpontban lenni, élvezed, ha sokan vannak körülötted. Hamar meg lehet veled találni a hangot, a közös nevezőt, nyitottan keresed az emberi kapcsolatokat. Képes vagy megszólítani szinte bárkit. Ha párkapcsolatról van szó, hűséget is könnyen fogadsz. Viszont a szabadság igényed miatt, ha csak ismerkedsz és keresgélsz, bizony hamar elcsábulsz. Szereted a dolgokat megtapasztalni, kipróbálni. Vajon működik neked a szerelem? Gyakorlatias emberként, így megkeresed a kérdésedre a válaszokat. Nem nézed a táncot a táncparkett széléről. Mész, ha felkérnek és szívesen mozdulsz.

Skorpió

Téged leginkább a szexuális energiák tudnak magukkal ragadni. Ha valakivel a kémia nagyon működik és egyedülálló vagy, akkor bizony sokszor beadod a derekad. A szenvedély hevében, nehezen mondasz nemet. Visszatarthat viszont az a tény, ha már szereztél érzelmi sebeket. Mély érzések vezérelnek, de ha nem tekintesz "hidegvérrel" az ösztöneidre, akkor elveszhetsz a csábításban. De ha játékos és megértő társra lelsz, akkor még egy csábításból igazi komoly kapcsolat is lehet. Érdemes megismerni inkább a partnered. Remek megfigyelőként ismernek, ne hagyd ki ezt a lépést, mert a biológiai órád ketyeg. Nem maradsz le semmiről.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan bejelentés: katonai művelet indít az EU

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés a közös uniós hadseregről

borsonline.hu

Leesett az Aldi-vásárló álla, amikor bevásárlásból hazaérve meglátta, mit kapott a pénzéért

mandiner.hu

Tűzoltók jelentek meg kedd este az Oktogonnál (fotók)

ripost.hu

Erre senki sem számított, elhagyja az országot a Pepco

hirtv.hu

Megszűnt a Momentum zuglói frakciója

origo.hu

Kiesnek a bikinifelsőből Köllő Babett formás mellei - kép

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat(x)

ripost.hu

Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas szerencse éri a februári szökőnapon

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata(x)

lapcentrum.hu

Fizessen elő a Magyar Nemzetre most és a kedvezmény mellé ajándékot is kap!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Ennek a négy csillagjegynek pénz hullik az ölébe januárban

EZO

Pénzeső vár rád jövőre, ha ezt a tanácsot megfogadod szilveszterkor

EZO

4 csillagjegy, aki pár nélkül is remekül boldogul az életben

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas szerencse éri a februári szökőnapon

EZO

3 csillagjegynek, óriási lendületet ad a szökőév, gazdagság vár rájuk

EZO

Érkezik a halak hava: fontos változást hoz 4 csillagjegy életébe