Létrehozva: 2023.07.13.

Álomnyaralás: horoszkópod megmutatja, hová utazz el

Minden csillagjegy más-más tájat szeret meglátogatni. A te álmaid helyszíne vajon merre van? Segít megtalálni az utazási horoszkóp!

Merre utaznál a legszívesebben idén nyáron? A csillagok megmutatják, melyek a számodra legjobb úticélok, kivel utazol szívesen, mivel töltöd az idődet. Mit gondolsz? Van ennek igazságalapja? Íme az utazási horoszkópod.

Horoscope,Astrology,Zodiac,Concept,,Lifestyle,With,Young,Couple
Fotó: Neirfy / Shutterstock.com

Kos

Te egészen biztos rajongsz a napsütötte tájakért. A mediterrán helyeket kedveled, esetleg Dél-Amerikát. Az viszont kizárt, hogy csoportos utazásról álmodoznál. Inkább indulsz el egyedül a nagyvilágba. Szereted a társaságot, de csak akkor, ha te választhatod meg, kivel utazol. Aki viszont veled kíván utazni, jobb, ha felköti a nadrágját, mert te szereted a kalandokat, a pörgést, ritkán fekszel a tengerparton órákig. 

Bika

Szereted a kényelmet, a luxust. Fontos számodra a szépség, a gasztronómia. Inkább a városnézés, falulátogatás áll hozzád közel, szereted a kincsnek számító helyi kávézókat, éttermeket. Lehetsz tengerparton vagy a városban, imádsz szép ruhákban jelen lenni. Szeretsz korán készülődni, és az sem baj, ha van a közelben egy egyedi, és különleges, esetleg márkás üzlet. Valami apróságot tuti veszel. Svájc, és Dél-Franciaország esetleg Capri is szóba jöhet. Magyarországon a Balaton-felvidék a kedvenced.

Ikrek

Az egész világ az otthonod! Szereted a változatosságot, sokszor a tervek szerinti útvonalról is letérsz. Nyitott vagy és szeretsz az utazás során a helyiekkel is megismerkedni, információt cserélni. Élvezed az emberek sokszínűségét. Inkább a természet vonz, a városnézés csak rövid időre köt le. Kíváncsian bárhová elindulsz, kérdés, hol lyukadsz ki a végére. Két nagy álmod Róma és Nyugat-India, de szereted itthon a borvidékeket is. 

Rák

A romantikus vízparti házikókat kedveled és nyugalmat. Szívesen töltöd a szabadságodat a családoddal. Szerelmeddel kettesben is szívesen utazol, Velence is az egyik kedvenc helyed. Igényes vagy, szereted a kastélyokat, történelmet, Belgium, Görögország is a te helyszíned. A családdal imádod a Balatoni nyaralást, a környékbeli felfedezéseket. Miután vizes jegyben születtél, válassz olyan úticélt, ahol a közelben mindenképpen van víz, ha nem is tenger, de legalább egy kis patak.

Oroszlán

Tenger és napsütés! Imádod a forróságot, utazáskor pedig nem sajnálod a pénzt sem. Kijár neked a királyi bánásmód, szereted, ha észrevesznek. Divatosan öltözködsz, vásárolni is szeretsz. A szervezést többnyire a párodra bízod, örömmel ülsz bele a jóba. De legalább nem sajnálod a borravalót. Vidám vagy, szeretsz szórakozni és feküdni a napágyon délben. Róma, Barcelona, Amerika és Egyiptom a kedvenced.

Szűz

Precíz tervező vagy, a programok minden nap szinte órára be vannak osztva. Szereted a szép helyeket, de ritkán térsz el a tervtől. A pénzedet beosztod, ügyesen gazdálkodsz. Barátokkal és kettesben is szívesen utazol. Ilyenkor a lényeg, hogy mindenki más is kövesse a menetet, vagy előre közölje, ha nem vesz részt valamiben. Olaszország, Svájc, Berlin a kedvenced. A Pilisben is imádsz kirándulni , illetve vadvizeken evezni Ausztriában,

Mérleg

Szeretsz barátokkal, családdal együtt nyaralni. Ritkán indulsz egyedül neki a világban. Ez kihívás lenne számodra, persze nem kizárható. Nem szereted a zajos helyeket, a nyugalom és a béke a te helyed. Vidéki házban egy kis kerttel is megfelel, de szereted a kultúrális programokat, a művészetet. Koncerteket, fesztiválokat sem hagyod ki. Bécs, Tibet, Pécs, Győr nagyon vonz, de szívesen utazol el olyan országba, ahová a hobbid vagy a hited visz el. Legyen az a Vörös-tengerben egy merülés, vagy Toszkánában egy kis faluban alkotó elvonulás, esetleg Magyarországon zarándoklat.

Skorpió

A szenvedélyes utazásokat szereted, titokzatos helyekre is szívesen ellátogatsz. A távoli egzotikus utakat neked találták ki. Idén valami egészen különlegesbe botlasz az út során, lenyomozod, megismered, érdeklődsz. Ha pedig egy vonzó személybe botlanál, nem rettensz vissza egy buja kalandtól sem. Egyéni utazó vagy, imádod Valenciát, Barcelonát, Tokiót. New Orleans a bakancslistádon szerepel.

Nyilas

Te vagy a legnagyobb vándor és kalandor. A véredben van. Ha teheted, a munkád is kapcsolódik az utazáshoz. Persze a pihenés más, ott te válogatod meg, merre is indulj. Nem csoda, ha esetleg nem is itthon élsz. A világban minden érdekel, pihensz a sivatag dűnéin, és iszol egy limonádét a tengerparton. Szeretsz ismerkedni, sőt, akár igaz barátokra is lelhetsz útközben. Madagaszkár és Ausztria nagy kedvenced, de fel lehetne itt sorolni rengeteg kedvenc úticélt még. Itthon is megtalálod a helyed, csak legyen egy hátizsák a hátadon, vagy ülj már most be a kocsidba, és indulhatsz is.

Bak

Alaposan és részletesen megtervezed a nyaralásokat, nem szereted a váratlan fordulatokat. Biztonságot ad, ha te kontrollálhatsz mindent. Előfordul, hogy oda utazol, ahol már jártál, de már az nagy szó, ha megengeded magadnak, hogy a munkából kikapcsolódj. Franciaországot, Balit , Olasz kisvárosokat, Amerikát is szívesen választod. Ha nekiindulsz, nem sajnálod rá a pénzt. Ilyenkor előfordul, hogy átesel a ló túloldalára, és kontroll nélkül mulatozol. 

Vízöntő

Álmaid valóra váltásán munkálkodsz. Szereted az új helyeket, ahol még nem jártál, de vannak kedvenceid, melyekhez időnként odaköt az élet. Szokatlan, változatos és egzotikus vidékek vonzanak. Nyomós oka van, ha többször ugyanazon a helyen nyaralsz. Képes vagy egy országot teljesen bejárni, keresed a kalandokat, megismered a helyi szokásokat. Igazi világpolgár vagy, neked való Olaszország, Peru, Egyiptom. Jellemzően nem nyáron mész el pihenni, hanem inkább télen indulsz el a melegbe. 

Halak

Legyen víz! Utazásaid során szeretsz áramlani a jó dolgokkal, a tervek, csak azért kellenek, hogy tudd, merre indulj el. A tenger természetes közeged, de a Balaton itthon is mindenek felett. Olaszország, London, Thaiföld is nagy kedvenced. Az utazás és a gasztronómia együtt is érdekes számodra. Vágysz a spontán dolgokra. Álmodozol, szárnyalsz egyszerre, ha úton vagy. A tengerparton az sem baj, ha nem szól hozzád senki, órákig elvagy a saját világodban. Ott a helyed, ha jógázni van kedved. 

 

 

 

 

origo.hu

Már a babát tervezi a Házasság első látásra sztárja új szerelmével

origo.hu

Poloska Peti offon van - videó

borsonline.hu

„Ne bántsatok. Csak próbálom élni az életem” – durván beleszálltak MC Hawerbe a kommentelők

hirtv.hu

Ottó: Épelméjű ember számára elképzelhetetlen, hogy fölvegye a feleségét úgy, hogy ő nem tud róla + videó

life.hu

Megdöbbentő bejelentést tett Harry herceg a beteg Károly királlyal kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Eldőlt, Jürgen Klopp elköszönhet-e bajnokként a Liverpooltól

origo.hu

Kiderült, valójában hogyan ismerkedett meg gazdag barátjával Berki Mazsi

ripost.hu

Saját fia leplezte le Zámbó Jimmy nagy titkát - Videó

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi