Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2023.06.23.

Hétvégi horoszkóp: felejtsd el az illúziókat, a feszültségeket, lazulj egyet, kapcsolódj ki!

Töltsd a hétvégét pihenéssel, kikapcsolódással, kellemes beszélgetésekkel. Mit tartogat ez a pár nap az egyes csillagjegyeknek? Most megtudhatod!

Meglepetéseket tartogat a hétvége. Az égiek egy kicsit lazítanak most a gyeplőn, bár a Hold arra ösztönöz, hogy kicsit rakj rendet, de foglalkozhatsz szépségápolással, vagy a kerttel is. Vasárnapra tervezhetsz önismereti napot, vagy egy elvonulást  a természetbe. Lássuk, hogy a hétvégi energiák mit hozhatnak az egyes csillagjegyeknek.

Two,Women,Mother,And,Daughter,Sitting,At,Summer,Park,And
Fotó: Milles Studio / shutterstock

Kos

Vidám hétvégére számíthatsz, indulhat az igazi nyár, lazulj el, engedd bele magad ebbe a hétvégébe. Használd ki kreativitásod, alkoss, vagy szórakozz egy kicsit.

Bika

Híreket kaphatsz egy fontos dolog kapcsán. Ez előreviheti az életed, ne agyald szét, ne feszülj rá. Engedd át magad az élvezeteknek, a boldogság érzésének. Kitűnő választás most egy kis rendrakás, régi holmik szortírozása, de a kertben is tevékenykedhetsz. 

Ikrek

Ünnepeld meg a leghosszabb nappalt! Hétvégédet áthatja ez az ünnep, Szent Iván éjszakájára is tervezhetsz egy kellemes sétát. Engedd, hogy a helyére kerüljenek a gondolataid, érzéseid. Találd meg a lelki békédet.

Rák

Itt az ideje a töltődésnek. Engedd el egy kicsit a családot, figyelj oda magadra is. Egy jó arcpakolás, vagy egy esti szép frizura neked is jót tesz. Megérdemled a törődést, és megengedheted, hogy most mások kényeztessenek. Egy remek masszázshoz mit szólsz? 

Oroszlán

Hétvégére visszanyered az erődet, talán egy kicsit összeszedettebb tudsz lenni, de ha éppen nem a kikapcsolódás van terítéken, akkor sincs gond. Végre lehetőséget kapsz arra, hogy a vágyaid valóra váljanak. 

Szűz

Tele leszel hálával ezen a hétvégén, értékelni tudod, ami éppen zajlik az életedben. Tölts időt a kertben vagy a szabadban, esetleg vízparton. Bár elég reálisan látod a világot, ez most sem lesz másképpen, nem kell attól tartanod, hogy az illúziók útvesztőjében találod magad. Örülj a természet szépségének, élvezd a kikapcsolódást.

Mérleg

Hétvégén figyelj oda magadra, ne menj a tűző napra, inkább munkálkodj a kamrában vagy a nyári konyhában. Keresd a hűvöst, az árnyékot, és tegyél el lekvárt, vagy gyümölcsöt. Rendezd a mélyhűtőben lévő ételeket, de a családdal együtt is jó egy kis időtöltés.

Skorpió

Meglepetésekkel teli találkozásban lehet részed a hétvégén, jó hírt kapsz. Ha pedig valaki egy spontán programmal áll elő, ne mondj neki nemet. Légy nyitott, és élvezd ki a meleg nyári napokat! Mielőtt elindulsz ne hagyj otthon rendetlenséget. Kapd össze a lakást!

Nyilas

Találd meg a saját tempód, nem lehet átrohanni az életen. Ne függj másoktól! Nyugalmasan töltsd el ezt a két napot, ha teheted, menj el wellness hétvégére. Barátokkal, vagy kedveseddel pihenj egy nagyot!

Bak

Minden rendben halad, amit elterveztél, így bátran töltheted a hétvégét a növények szaporításával, apró kerti munkákkal. Tényleg csak hobbi szinten tedd, ahogy jó érzés neked. Egy kis délutáni bográcsozás is jó ötlet!

Vízöntő

A héten kihoztad magadból a legtöbbet, elég volt a munkából, tedd le végre a lantot. Keress olyan elfoglaltságot, ami a szívednek kedves. Sportolj, mozogj, vagy alkoss! Ez tölt most fel téged. Nyisd meg a szíved, és megérkeznek azok az emberek, akikkel együtt jól érzed magad. 

Halak

A hét elején megálmodott kreatív ötletek kivitelezésével érdemes foglalatoskodnod. Lehet ez egy isteni finom étel elkészítése, vagy egy sütemény sütés. Önkifejezéssel is foglalkozhatsz, arra is itt van a megfelelő idő. Marad időd még egyet csobbanni is valamelyik hazai tóban, vagy folyóban. 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

life.hu

Victoria Beckham ilyen valójában: kitálaltak a zárt ajtók mögötti viselkedéséről

vg.hu

Ebben még Ausztriát is megelőztük – megnéztük az autót, amelyből csak két darab van Magyarországon

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?