Létrehozva: 2023.06.14.

Érkezik a Szaturnusz: ez a 3 csillagjegy nagy kérdésekre kapja meg a választ

Március óta a Halakban halad a Szaturnusz, viszont június 17-én ismét retrográd mozgásba kezd. Ennek a három csillagjegynek felvet egy igazán fontos kérdést.

Június 17-én a Szaturnusz bolygó elkezdi hátráló mozgását a Halak jegyében. November 4-én fordul ismét egyenesbe. Március óta már a Halak jegyében van és marad is 2026-ig. Ez a retrográd időszak viszont sokak életében fontos időszakot jelez. A Sors térképének készítője, a karma bolygója, az idő ura, rendkívüli dolgokat feszeget. 

Kihívásokat hoz, felelősségvállalás terén, a kreativitásban, spirituális rendet rak. Nélküle nincs stabilitás, nagy tanító. Segít felismerni a lehetőségeket, és a valósággal megbirkózni. Új ciklusa a Halakban, álmainkat formába rakja, mágikus keretek tapasztalatát hozza. Ködös, változékony folyamatokat indít, melyek komplexek és nagy hatásúak.  Amikor a Halakban retrográd mozgást végez, felhívja a figyelmet arra, hogy tekintsd át a múltat, vedd észre, hogyan kezelted az élethelyzeteket, esetleg mikor tértél le a saját utadról, hol nem szabtad meg a határaidat, munkában, szerelemben, vagy akár saját magad kapcsán, mikor és miért nem vállaltál felelősséget. A sor bolygója visszanéz az elmúlt pár hónapra, és hatalmas kérdőjeleket ír oda, ahol nem végezted el a feladataidat, kipipálja, amit viszont megértettél és a helyére raktál. Vonatkozik ez az érzelmekre és a logikára is. Örök kérdés az ember életében, hogy merre menjen. Mi legyen az iránymutató. A szellemiség és az anyagi sík egyensúlya szintén fontos. Tettek nélkül a tudás, az érzékelés nem elegendő, ahogyan a tettek érzelmek és érzékelés, valamint szellemi tőke nélkül szintén nem visz messzire. Ennek a három csillagjegynek most ezt a témakört piszkálja a Szaturnusz. Te közéjük tartozol?

Saturn,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Fred Mantel / shutterstock

Skorpió

Kreatív lélek vagy. A Szaturnusz gondoskodik arról, hogy használhasd tehetséged. Tedd félre a kudarctól való félelmeidet, tanulj meg hinni magadban. Ne akarj dolgokat logikából, fejből vezérelni. Adj nagyobb teret az érzelmeidnek, alkoss! Engedd meg, hogy a világ rád találjon. Ha borúlátó vagy, emelkedj ezen felül. A Szaturnusz ezen időszakban a nyomodban lesz. Nem tudsz más úton járni. Add ki magadból minden fájdalmad vagy örömöd, ne rejtőzködj és ne magyarázd túl. Bújj elő úgy, ahogy vagy. Ellenkező esetben rengeteg blokkot hozhat fel belőled ez az időszak. Ha elakadva érzed magad, vagy bizonytalan vagy, akkor ez csak a retrográd hatás, adj magadnak időt, hogy meglásd a probléma gyökerét. A sors bizonyos helyzetekben most megállít, lelassít, hogy megtanulhasd a leckét. 

Vízöntő

A Szaturnusz folyamatosan pofozgatni fog pénzügyi területeken. Természetesen azt a hatalmas szellemi és érzelmi energiát, ami benned rejlik, legyen ez a technológia területén vagy spirituális részed, megtanít pénzzé tenni. Ehhez a felelősségvállalás nagyon fontos, és a határaid megszabása is. Nem lehet tovább a levegőben lebegni. Le kell jönni a földre! Ki kell állni saját értékeidért. Hiszen  jól eljátszadozol alkotsz vagy teremtesz, de nem lehet, hogy mások határozzák meg az értékedet. Logikád kifinomult, használd ott, ahol helye van. És használd tehetséged és szellemi erődet is jól. Ne váltsd be értékedet aprópénzre. Logika, kontra érzelmek. Hallgass megérzéseidre, merj bátran kérni, amikor itt az ideje. A sorsbolygó időnként persze megajándékoz, amikor jó lépéseket teszel.  

Bika

Számodra nagy feladat az érzelmi mélységek gyakorlatba áthelyezése. Érzelmi szinten eleve gazdag világod és annak gyümölcse a mindennapi életben kincsnek számít. Kitartásod és utad csodálatosan ível. Ebben az időszakban az a legnagyobb feladatod és abban tudsz fejlődni, tanulni, hogy tisztán kommunikálj és a szellemiség, valamint az anyagi sík között tudatos egyensúlyt teremts. A logika is fontos és a mély érzéseid is. Ezzel a hozzáállással másoknak is irányt mutathatsz, miközben gyógyulnak sebeid. Nem lesz könnyű, mert a Szaturnusz energiái miatt a türelmedre is szükséged lesz, hiszen retrográdban lassul a bolygó. Vigyázz, hogy ne sodródj, hanem tudatosan haladj. Ezt néha összetévesztheted. 

 

 

 

origo.hu

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a verőcei halálos hajóbalesetről - videó

ripost.hu

Az UFO-vadász állítja, hogy aggasztóbb dolgot talált, mint az idegenek

life.hu

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata rémálommá vált: esélye sem volt, hogy működjön

hirtv.hu

Több mint 40 olasz városban vonultak utcára egyetemisták + videó

life.hu

Shiloh Brad Pitt kedvenc gyermeke: kiderült, miért őt szereti a legjobban

magyarnemzet.hu

Itt vannak a verőcei hajóbaleset után eltűntek fotói, őket keresi a rendőrség

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

mindmegette.hu

Sokan így rontják el a natúr csirkemellet: kihagyják az egyik fontos összetevőt

ripost.hu

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

ripost.hu

4 év után előmerészkedett a botrányos színész, alig lehet ráismerni a Transformers sztárjára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz