Létrehozva: 2023.05.15.

Megérkezett a hétfői horoszkópod: nem lesz egy könnyű nap

Lássuk, mit ígérnek május közepén neked a csillagok!

Spring,And,Zodiac,Signs
Fotó: Dzhulbee / shutterstock

Kos (március 21. - április 20.)

A környezeted most nehezen tűri a kritikát, és a beszólásaidat. Jobb lenne, ha kicsit visszavennél a csípősségéből, ha azt szeretnéd, hogy a kedvesed továbbra is melletted álljon. Most nem a kíméletlen őszinteséggel érhetsz el jó eredményeket, hanem azzal, ha szembenézel a megoldásra váró gondokkal, problémákkal.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne vállalj a szükségesnél nagyobb kockázatot sem a szerelemben, sem az üzleti életben, vagy az élet más területén! Nagyon valószínű, hogy rosszul méred fel az erődet, és emiatt nagyot bukhatsz. Kerüld azoknak a társaságát, akik egyfolytában különböző befektetések miatt zaklatnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Uralkodó bolygód segít az emberi kapcsolatokban, a nyilvánosságot is érintő ügyekben. A nyelvi nehézségeket, akadályokat is könnyebben leküzdheted. A közeli hozzátartozókkal most megerősödhet a kapcsolatod, párkapcsolatodban pedig a jövőbe tekintő tervek kezdenek egyre inkább előtérbe kerülni.

Rák (június 22. – július 22.)

Új lehetőségek nyílnak meg kapcsolatépítéseid terén, amelyek fokozottan segítenek a kapcsolat elmélyítésében, valamint az összetartó kötelékek megerősítésében. Hagyj időt magadnak, hogy az elmúlt idők eseményeit feldolgozd, s ennek eredményeként tapasztalatokban és új ötletekben bővelkedj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem biztos, hogy ma sok lesz a tennivalód, ezért kifejezetten hasznosan telhet a napod. Olyasmikre is juthat időd, amelyekre egyébként sajnálod. Lazíts és engedd a fantáziád szabadon, hiszen lehet, hogy épp a csodás kreativitásod eredménye fogja a mindennapjaid szürkeségét feldobni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)

Figyelned kell az érzelmeidre, mert a túlzott öntudat a másokkal szembeni túlérzékenységhez vezethet. Bizonyosodj meg róla, hogy a magas elvárásaid nem akadályozzák meg az örömöd! Ha kevesebb terhet cipelsz, felfedezed saját jóságod, és ráébredsz az önmagadban lakozó tökéletességre minden dologban.

Mérleg  (szeptember 24. - október 23.)

Nagy lelkesedéssel végzed majd munkádat, és amit meg kell csinálnod, azt meg is fogod, ha áldozatot kíván tőled, akkor is. Ha nyílt elismerést nem is kapsz érte, személyes elégedettséget érzel. Ha úgy gondolod, hogy nem becsülnek meg eléggé, ha nem aknázhatod ki a képességeidet, akkor talán ideje más állás után nézned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha reggel gyomor- vagy bélpanaszokkal ébredsz, érdemes ma diétás napot tartanod. Valószínűleg nincs semmi komolyról szó, talán csak egy kicsivel többet idegeskedtél mostanában. Most már viszont fogadd meg, hogy ezután jobban vigyázol magadra. Ma amúgy is fogékony vagy a pozitív változásokra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hangulatingadozások kínozhatnak napközben, és ennek köszönhetően hol nagyon jókedvű leszel, hol pedig sötét fellegeket látsz gyülekezni mindenhol. Nehezen viseled ezt a hullámvasutat, teljesen kimerülsz a nap végére. Programozás helyett inkább élvezd ki az otthon kényelmét és nyugalmát.

Bak (december 22. - január 20.)

Képességedhez mérten előrelépésben lehet részed munkahelyi dolgaidat illetően. Próbálj uralkodni a hatalmas amplitúdójú érzelmeken, mert elcsalhatnak a helyes útról. Mind az egészségedre, mind pedig anyagi biztonságodra nagyon kellene ügyelned. Ne fáraszd ki magad, mert könnyen legyengülhetsz és megbetegedhetsz.

Vízöntő (január 22. - február 19.)

Vedd észre a jót is a kapcsolatodban, ne a negatív érzésekre koncentrálj, keresd az örömet is benne. Ha úgy érzed, hogy már végleg nem találsz benne semmi üdítőt, akkor lépj ki belőle! A folyamatos panaszkodásoddal ugyanis mindenkit elriasztasz magadtól. Pedig lenne még, akit vonzani is tudná az érzelmeidet.

Halak (február 20. - március 20.)

Aktuális problémáiddal ma érdemes előhozakodnod a munkahelyeden, mert a felettesed kifejezetten jókedvében lehet. Az időzítésre és az okos tálalásra azonban figyelj. Munkád végeztével szükséged lehet egy kis társasági aktivitásra. Keresd fel barátaidat, szervezz le egy spontán találkozót, hogy vidám hangulatban teljen az estéd.
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Beindult a mémgyár: mutatjuk a legfelkapottabb Magyar Péterről szóló mémeket

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Hamarosan újraindulnak a népszerű dunakanyari körjáratok

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!