Joe Biden 5 millió dollár kenőpénzt kapott egy ukrán oligarchától!

KÜLFÖLD
EZO

Szerző B.P.

2 hónapja

Ennek a csillagjegynek ma egy fontos kérdésben kell döntést hoznia

A Nyilas ma feszült lesz, a Szűznek lépnie kell.

Szerző B.P.

KOS
Váratlan fordulat: különleges hatást teszel csütörtökön életed egyik meghatározó személyiségére, akinek mindig figyeltél a szavára és adtál a véleményére. Ma viszont neked sikerül meglepned őt!

Background,Of,The,Horoscope,Concept.
Fotó: chairoij / shutterstock

BIKA
Reggel óta képtelen vagy szabadulni egy gondolattól. Lehet, hogy már lassan idegesít is, de ahelyett, hogy kiakadnál miatta, inkább figyelj rá, fontold meg! Hatalmas változás történhet az életedben, nem kizárt, hogy ebben segíthet ez a mostani elképzelés!

 

IKREK
A tudás hatalom, ma pedig egy olyan meglepő információhoz jutsz, ami teljesen elvarázsol. Megpróbálsz minél jobban utánajárni a dolognak, olyannyira, hogy a valóban fontos dolgokat is képes vagy hanyagolni miatta. Tényleg, mikor ettél, ittál ma utoljára? Nincs véletlenül egy fontos találkozód, megbeszélésed, határidős feladatot?

 

RÁK
Egy váratlan találkozás teljesen felforgatja a napodat, ám ezt egy cseppet sem bánod! A villámcsapásszerű hatás során módosítod egy korábbi álláspontodat, ez pedig egyfajta láncreakcióként kihat majd valakire a környezetedben.

 

OROSZLÁN
A papírmunka sosem volt a te világod, ám ma elkerülhetetlen lesz. Meglepő módon azonban nem akadsz ki rajta, sőt, játszi könnyedséggel megbirkózol ezzel a feladattal. Vajon hogy okozott neked ez eddig nehézséget?!


SZŰZ
Izgalmas lehetőségek ígérkezek ezen a csütörtökön, de ne várd, hogy bármelyik is csak úgy magától az öledbe pottyan. Nem elég észrevenni a változást, tenni is kell érte. Most leginkább úgy, hogy nem küzdesz ellene, hanem elfogadod azt. A zsigeri nem helyett a kíváncsi igen segíthet meglépni az elkerülhetetlent.

 

MÉRLEG
Önmagadat kell képviselned ma, ami nem biztos, hogy könnyű lesz. Viszont ki más küzdene meg érted, ha nem te magad! Állj ki az igazadért, védd meg magadat és az álláspontodat, eredményeidet!

 

SKORPIÓ
Az ígéret szép szó, még ha véletlenül el is felejti az ember. Nos, ma emlékeztetnek egy fogadalmadra, ami lehet, hogy plusz időt és energiát igényel, de ne okozz csalódást. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki árgus szemekkel figyel és lesi, mikor hibázol.

 

NYILAS
Szinte szétrobbansz, de fogalmad sincs, mi az, ami ennyire megvisel. Ideje lenne bevetned néhány légzőgyakorlatot, hogy lecsillapodj! Felesleges feszültség nélkül is van elég dolgod. Inkább a teendőidre fókuszálj, ahelyett, hogy megpróbálsz még mélvebbre ásni és kideríteni, mi nyugtalanít ennyire.


BAK
A csillagok szerint itt a nagy pillanat: ma egy fontos kérdésben kell döntést hoznod, ez pedig nem csak figyelemmel, de felelősséggel is jár. Nem véletlenül esett rád a választás, képes vagy megbirkózni a feladattal. Ugyanakkor fontos, hogy szánj rá elég időt és körültekintően, részrehajlás nélkül tégy igazságot.

 

VÍZÖNTŐ
Sosem szeretted a drámai helyzeteket, de ma nem úszod meg a feszült helyzetet. A lényeg, hogy ne hagyd magad eltéríteni, kizárólag a valódi problémára koncentrálj, és hagyj figyelmen kívül minden olyan tényezőt, amiért nem te tartozol felelősséggel!

 

HALAK
Hogy lehet több napnyi feladat elvégzését 24 órába sűríteni? Miközben ezen rágódsz és úgy érzed, képtelen vagy megbirkózni ennyi teendővel, állj fel a helyedről. Sétálj el egy pohár vízért, idd meg, majd kissé felfrissülve kezdj listát készíteni a munkákról. Mik azok, amik nem tűrnek halasztást, melyekhez kell más segítsége stb. Rendszerezd a kihívásokat, majd logikusan haladj az elvégzésükkel. Magad is meglepődhetsz, milyen hatékony leszel! 

(Forrás: Astronet)

 

Szerző B.P.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeütközött két utasszállító repülőgép Japánban

origo.hu

UFO-észlelések, szigorúan titkos UFO-akták Magyarországon

borsonline.hu

A villámárvíz áldozatai lettek Gáspár Zsoltiék - helyszíni fotók

magyarnemzet.hu

Messi így reagált, amikor Agüero zrikálta az amerikai kalandja miatt

ripost.hu

Fogadjunk, hogy nem ismered fel! Így néz ki ma a Dallas Bobbyja

magyarnemzet.hu

A Barcelona ronthatja el a Manchester City örömét a BL-döntőben

origo.hu

Autóbalesetet szenvedett Pumped Gabo - fotó

travelo.hu

Videó: Ez már a negyedik alkalom, hogy tornádó ér földet hazánkban

ripost.hu

Ezt a trükköt vesd be, ha lótetű pusztítja a palántaidat

ripost.hu

Új híd épül a Dunán, jövőre át is adják

ripost.hu

Ennek a négy csillagjegynek most különös üzenetet küld az őrangyala

origo.hu

A HANGSZÓRÓ, AMI ÖRÖKRE SZÓL(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ennek a négy csillagjegynek most különös üzenetet küld az őrangyala

EZO

3 csillagjegy, akiken nem látszik az idő, mert nem öregszenek

EZO

Ez már biztos: nekik lesz legszerencsésebb a június

EZO

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz ma az Oroszlánba lépő Vénusz

EZO

Visszalép a Plútó a Bakba: ennek a 3 csillagjegynek borul a bili

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek szerencséje lesz júniusban a kínai asztrológia szerint

EZO

Köztük vagy? Kiderült, kiknek hoz óriási kalandokat a június

EZO

Júniusi kínai horoszkóp: sorsfordító napok jönnek