Létrehozva: 2023.02.19.

Ez a három csillagjegy haszonleső, menekülj tőlük

Nagy dumásak, mindenkit levesznek a lábáról, és gyakran kérnek kisebb-nagyobb szívességeket. Viszonozni azonban már kevésbé szeretik a törődést; ezek a haszonleső csillagjegyek csak addig vannak képben valakinél, míg hasznát látják a kapcsolatnak.

Szerző VEL

Mindenkinek akad olyan ember az életében, aki folyamatosan igényli a figyelmet, a törődést, gyakran az anyagi támogatást, a jó kapcsolatokat, jó pozíciókat. Ám amikor te kérsz tőle valamit, vonakodik, netán teljesen eltűnik az életedből egy időre. Bár az, hogy ez a tulajdonság kialakuljon valakiben, rengeteg mindentől függ, a horoszkópnak is szerepe van benne. Vannak olyan haszonleső csillagjegyek, akik hajlamosak csak kivenni egy kapcsolatból, de amikor bele is kéne adni valamit, akkor már kevésbé lelkesek. Érdemes résen lenni, és ha ilyen ember van a környezetedben, nagyon szigorúan meghúzni a határaidat, és megtanulni nemet mondani. Mutatjuk, melyek azok a haszonleső csillagjegyek, akikkel jobb vigyázni!

Young,Woman,Asking,For,More,Money
Vannak haszonleső csillagjegyek, akiknek csak az fontos, mit kaphatnak a másiktól. Fotó: pathdoc / Shutterstock

Mérleg

Harmóniára törekszik a kapcsolataiban, és jó a társaságában lenni, ám ha akar valamit, bármire képes, hogy elérje a céljait. Előfordulhat, hogy manipulál másokat, ami különösen azoknak lehet fájdalmas, akik szeretettel, őszintén közeledtek felé. Gyakran maga sem veszi észre, hogy megfeledkezett arról, hogy a másik ember érdekeit is nézze; ám ha figyelmeztetik erre, hamar összeszedi magát, és inkább a kapcsolatra fókuszál, hiszen alapvetően az egyensúlyra törekszik, és senkit nem akar megbántani.

 

Rák

Érzékeny, érzelmes, és számára mindig a család az első. Ám könnyen belecsúszhat abba a hibába, hogy még a legszorosabb hozzátartozóiban is csak a lehetőséget látja. Egy kis szívesség ott, egy kis segítségkérés itt – ezzel még nem is lenne probléma, de ha nem veszi észre magát, idővel energiavámpírrá válhat, aki csak addig figyel a szeretteire, míg azok megadják neki, amire szüksége van. Ez lehet pénz, kapcsolati tőke, de leggyakrabban energia, figyelem és támogatás. Ha a környezete visszajelzi neki, hogy mit csinál, egy világ omlik össze benne, és bár először megsértődik, később igyekszik rendezni a viszonyokat, hiszen mélyen, őszintén szereti hozzátartozóit.

 

Ikrek

Kedves, szellemes, bár hajlamos szeszélyesnek és ingerlékenynek lenni, aki ugyan könnyen cseveg, a mély érzelmek megélése, felfedése már nehezen megy neki. A környezete gyakran gondolja azt róla, hogy kétarcú, hiszen egyszer még önzetlenül segít, majd a következő pillanatban kiderül, hogy csak a saját érdekei miatt volt olyan készséges. Nehezen ismeri be, ha hibázott, így, ha szembesítik azzal, hogy fájdalmat okoz másoknak azzal, hogy csak a saját érdekeit veszi figyelembe, akkor egy életre is megsértődhet, és nem hajlandó kibékülni. 

 

origo.hu

Telex, 444, hvg és a többiek: sunyin hallgat a dollármédia, hogy Magyar Péter gazdasági vezetője és új anyósa elítélt bűnöző

origo.hu

Rácsok között ábrázolják Magyar Pétert és 4 évig börtönben ült anyósát

metropol.hu

Megszólalt Vilmos herceg barátja: „Nem tudom, hogy tudta folytatni, miközben a világ kigúnyolta a kemoterápián részt vevő feleségét"

magyarnemzet.hu

Szoboszlai bosszúsan jöhetett le a pályáról, ki gondolta, hogy ez lesz a vége?!

ripost.hu

Feje tetejére áll a világ, de 4 csillagjegy számára fantasztikus időszak következik Európa főboszorkánya szerint

hirtv.hu

Megcsappanni látszik a Magyar Péter-turné közönsége

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Kőkemény IQ-teszt: kiemelkedő az intelligenciád, ha ezt megfejted

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Átveszik az irányítást az égiek, 3 csillagjegy élete fenekestül felfordul!

EZO

Feje tetejére áll a világ, de 4 csillagjegy számára fantasztikus időszak következik Európa főboszorkánya szerint

EZO

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

EZO

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!