Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.02.03.

A horoszkópod megmutatja, hogy élsz túl egy durva szakítást

A szakítás nem egyszerű dolog, de lássuk, melyik csillagjegy, hogyan is dolgozza fel.

Szerző Sors Edina

A szakítás nehéz érzelmi folyamat, soha senki számára nem egy vidám életesemény. Lássuk, mit mondanak a csillagok, te hogyan reagálsz rá, ha elválnak útjaitok. Csillagjegyed erről is árulkodik. 

Broken,Heart,Woman,And,Astrological,Zodiac,Symbols
Fotó: Dzhulbee / shutterctock

Kos

Szomorúságodat gyakran erős düh váltja fel, ha valaki nagyon nem tisztességesen válik el tőled, akkor bizony nem hagyod szó nélkül. Képes vagy még bosszút is forralni az exed ellen. Jobb, ha inkább veszel egy mély lélegzetet, igyekszel megnyugodni, ha mérges vagy nem változtat a tényen, hogy annyi a kapcsolatodnak. Persze nem szabad ezeket az érzéseket visszafolytani, csak igyekezz józan maradni, nem kövess el butaságokat. Számodra a feldolgozás, elég lobbanékony érzésekkel járhat. Valamit kezdeni kell velük, érdemes mozogni vagy sportolni, esetleg kimenni a szabadba.

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, hajlamos vagy arra, hogy tudatosan a gyász folyamatán végig menj. Gyakorlatias szeretnél maradni, de ezért van, hogy elragadnak az érzelmeid. Félsz sokszor elfogadni a változást, de nem dédelgethetsz folyton illúziókat, hogy lesz ebből még valami, vagy visszafordíthatod a történetet. Így bár a kapcsolatnak vége, de te még valamiben benne élsz, ami már nem is létezik.  Jobb, ha elengeded.

Ikrek

Hiába is akarod az érzéseidet eldugni, ez egy Ikrek számára lehetetlen. Ráadásul az agyadat sem biztos, hogy le tudod állítani. Bár a szakítás már megtörtént, de fejben te még folyamatosan sakkozol. Szeret-e a másik, vagy ez most komolyan veled történik? A másik pillanatban pedig feltörnek a fájdalom érzései. Nem ritka, ha sírásba torkollik a napod, de hagyd, így könnyeben elengeded az exedet. Számodra az is jó megoldás, ha kibeszéled magadból az egészet, még az sem baj, ha úgy tűnik, hülyeségeket fecsegsz. Ez is lehet egy durva szakítás feldolgozása. Így könnyebben túléled.

Rák

Érzékenységed miatt, sokszor túlzott kitöréssel reagálsz, de az is előfordulhat, hogy megpróbálod teljesen elnyomni érzelmeidet. Számodra egy durva szakítás hosszú ideig mély sebeket ejthet, nem könnyű feldolgoznod. Jobb, ha ilyenkor családodhoz, szeretteidhez fordulsz, egy kis ölelés, vagy jó szó sokat jelent neked. Ne zárkózz be sokáig, találkozz a barátaiddal, amint készen vagy rá, hogy kikapcsolódj, a magány nem tesz jót. 

Oroszlán

Képes vagy egy szakítás után azonnal belevetni magad az éjszakai bulikba, vagy otthon alkoholba folytani a bánatod. Elsőre jó ötletnek tűnik, pedig előfordulhat, hogy pont az ellenkezőjét éred el. Adj időd magadnak az elengedésre, nem biztos, hogy az "ereszd el a hajam" a jó megoldás. Fókuszálj az élet más területeire, ha nehezen is megy, lehet éppen a karriered építése lesz nagy segítség, hogy kiheverd az első heteket.

Szűz

Számodra roppant fontos, hogy kielemezd, mi is történt, melyek azok az okok, amiért a kapcsolatod a szakításig jutott el. Minél előbb képes vagy levonni a következtetéseidet, annál hamarabb megnyugszanak a gondolataid. Neked fontosak a logikai magyarázatok. De bármit teszel, rád is vonatkozik, hogy egy kapcsolatot is el kell gyászolni. Tehát számolj azzal, hogy az érzéseid is előbukkannak. 

Mérleg

Nem vagy egyszerű eset, ha vége egy kapcsolatodnak. Folyton agyalsz, hogy ki volt a hibás, és egyik pillanatban a másikat hibáztatod, de képes vagy magadat is bántani. Érdemes inkább a kreativitásodat kihasználni, elmenni egy rajztanfolyamra, vagy befizetni egy meditációs csoportba. Ha önfejlesztéssel foglalkozol, talán nem okozol senkinek sem kárt és hamarabb feldolgozod a történteket.

Skorpió

Ha valaki a lelkedbe gázol, akkor neked megy a legnehezebben a 12 csillagjegy közül a megbocsátás, és a feldolgozás. Ha nem tudod megérteni a másikat, akkor úgy érzed a büszkeségedbe teljesen beletaposott, és vérig leszel sértve. Talán az segít, ha jól kibeszéled magadból a történteket. A legjobb barátod vállán érdemes kisírni mindent. A dühöngés sem áll tőled messze. Add ki magadból.

Nyilas

Számodra is fájdalmas a szakítás, de ennek ellenére tudsz józanon is gondolkodni. Megy tovább az életed, sőt, néha még az űrt is kihasználod, ami keletkezik benned. A gyász folyamatát tudomásul veszed, és végig is mész az érzelmi változáson az elengedésen. Viszont a szabadidődben képes vagy olyan elfoglaltságokat találni, ami segíti az életedet. Vagy egy tanulással töltöd ki az idődet, vagy valami kellemes csoportos szabadidő programmal. Kirándulással, sporttal, tánccal. Egy dologba érdemes azért jól döntened, hogy ne feküdj le még egyszer az exeddel. 

Bak

Túl sokat agyalsz és elég pesszimista is vagy. Tele van ilyenkor a fejed nehéz gondolatokkal.  Viszont nem nyafogsz ezen sem sokáig, hiszen elég kemény fából faragtak. Képes vagy elfogadni a másik döntését, és elég hamar tovább is haladni. Pár hét, és már azt is elfelejted, hogy az exed az életed része volt. Persze neked is jó olyan emberekkel beszélni, akikben nagyon megbízol. Hamarosan új terveket szőhetsz, olyan dolgokkal, amelyek feldobják a mindennapjaidat.

Vízöntő

Te vagy az, aki ott sír, ahol senki sem lát. Megvisel a szakítás, de igyekszel az érzéseidet palástolni. Hiszen te eleve nem vagy az a típus, aki hosszútávú kapcsolatokban gondolkodsz. Tehát, ha megtalálod a párodat, akkor a szakítás viszont nem egy leányálom. Nagy segítség számodra egy utazás, vagy ha kiöntöd a szíved egy hozzád közel álló ember számára. Ettől nem gyenge vagy, hanem ember.

Halak

Erősen kötődsz az emberekhez, így a párodhoz is. Ha szakításra kerül sor, nagyon megvisel. Azt érezheted, hogy vége az életednek. Ne engedj ennek az érzésnek. és ne elemezd sokáig a kapcsolatot, vedd tudomásul, hogy vége. Vedd észre mennyi másik ember van, aki szereti a társaságod, sőt még olyan is, aki esetleg veled tervezne. A Halaknak szinte mindig van titkos imádója. Kezdj hamar randizni, még akkor is, ha nem lesz belőle igazán mély kapcsolat. Jót tesz az önbizalmadnak egy vacsora, egy jó beszélgetés. A barátaidba is "kapaszkodhatsz". Túl fogod élni!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek