Létrehozva: 2023.01.14.

Toxikus kapcsolatok: Ez a 3 csillagjegypár csak mérgezi egymást, képtelenek a szerelemre

Vannak olyan emberi kapcsolatok, melyekben a társak nem emelik egymást, hanem rongálják, mérgezik. A végén pedig összetörik egymás szívét. Lássuk, melyek az egymással összeférhetetlen jegyek!

Szerző Sors Edina

Sokan élnek mérgező kapcsolatban az életük folyamán, szerencsére közülük  jónéhányan még időben ráébrednek arra, hogy mihamarabb ki kell szállni. Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést, hiszen a szerelem sok mindent felülír, és az alárendelt fél rengeteg kompromisszumba belemegy, csak, hogy együtt maradhasson párjával. Ám hiába tart ki a mérgező partner mellett, közös életük során később is csak a problémák jönnek.  Az összeférhetetlenségnek számos oka lehet, ám az biztos, hogy az egyiket a csillagok állásában kell keresni. Ez a három csillagjegypár egyáltalán nem illik egymáshoz, kapcsolatuk tele van feszültséggel. Közös életük során szépen elsétálnak egymás mellett, vagy éppen örök viták és egymás meg nem értése, mérgezése jellemző. Lássuk, kik ők!

Broken,Heart,Woman,And,Astrological,Zodiac,Symbols
Fotó: Shutterstock csillagjegypár

Ikrek-Bak

Nagy szabadságvággyal rendelkező Ikrek és a konzervatív terszv szerint élő Bak amikor együtt él, az ellentétek vonzása ellenére rengeteg feszültséget hoz ki egymásból. Az Ikrek sponteneitás nélkül nem létezik, a Bak pedig ettől leveri a biztosítékot. Kevés olyan esemény van, ahol mindketten békében magukkal, de együtt tudnak megélni. Más az érdeklődésük. Míg a Bak pontos és fontos számára minden keret, addig az Ikrek teljesen öntörvényűen késni képes, vagy később csatlakozni programokhoz. Nagyon ritkán képesek harmóniában lenni egymással, inkább jellemző rájuk a kapcsolaton belüli korai egymást mérgező kapcsolódás. 

Rák-Vízöntő

A Vízöntő imádja kimondani az igazságot, így elég kritikus is tud lenni, A Rák pedig ezt nehezen viseli. Míg a Rák végyódik a családias , pihenős hétvégékre, addíg a Vízöntő pörgős, felszabadult, független programokra is vágyik. Szeret szórakozni. Nehéz leültetni egy szobába, vagy házba hosszú ideig. Annyira más a működésük, hogy nagyon hamar felüti fejét a kapcsolatukba a vita, a feszültség. A mérgezés mellett egy megoldást szoktak találni, mindenki csinálja,amit szeret, így a végén teljesen elmegy kettőjük eléte egymás mellől. Azt lehet csak remélni, hogy nem mérgezik egymást sokáig, vagy egy életen át.

Nyilas-Halak

A Halak nagyon haragtartó tud lenni, míg a Nyilas nagy ellentetje ennek, hamar megbocsát.  Ezért a Nyilast nagyon bosszantja, a Halak hosszan tartó elhidegülése, ezzel viszont a Halak azt értelmezi, hogy nem figyel rá párja. Teljesen elcsúsznak , nem értik meg egymást, és ha nincs magasszintű kommunikáció közöttük, akkor bizony teljesen más okból, de magukba mérgelődnek, ami hosszútávon kiborítja őket. A Halak képes napokkal később is, ugyanazon a problémán rágódni, és a Nyilas ezt soha nem tudja megérteni. A Nyilas tűzes viselkedésére a Halak vízes érzelmes oldala teljesen visszahúzódik és befelé fordul. Lehetetlenség ebből az ördögi körből kiszabadulni. Nagyon ritka, hogy megtalálják a közös hangot, nem érdemes erőltetni.

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem várt dolog jön az időjárásban

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

mandiner.hu

Lavinát indíthatott el Orbán Viktor, ezt pedig páratlan szorongással figyelik Kijevben

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed