EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Eljött a pillanat: minden, amit az Ikrek csillagjegyről tudnod kell

Ha a nyitottságot, és emberi kapcsolatok, valamint a kommunikáció mesterét keresed, akkor jó helyen jársz. Ismerd meg az Ikrek csillagjegy szülöttjét!

Szerző Sors Edina

Ikrek (május 21. - június 20. )

Gemini,Zodiac,Sign
Fotó: Shutterstock/Ikrek

Ha nem tudod végig olvasni ezt a mondatot anélkül, hogy ne nézd meg a facebook oldalad, vagy ne merengj el a felhőkbe, vagy azon tűnődsz, hol hagytad a kulcsaidat, akkor elképzelhető, hogy az Ikrek jegyébe születtél. Persze az Ikrek igyekszik a feladatainál maradni, de egy nap csak 24 órából áll, ő pedig a figyelmét szinte képtelen egy dolgon tartani, egyfolytában ügyeket intéz. A csillagjegyek kaméleonja, folyamatosan alkalmazkodik a helyzetekhez, de ez számára nagyon nem egyszerű. Különösen nehéz megfejteni megfoghatatlan egyéniségét és személyiségét az Ikreknek.

Uralkodó bolygója: Merkúr

A leggyorsabb bolygó, amely a Nap körül kering, uralma alatt nem csak az Ikrek, hanem a Szűz jegy is áll. Nagyon gyors észjárású az Ikrek szülöttje, hiszen hírvivő planétája diktálja a tanulási stílust a kommunikációt számára. Ez a jegy nagyon szorosan képes együttműködni, és előfordul, hogy közös vállalkozásban dolgozik például a testvérével.

Ikrek eleme: Levegő

Mint a körülöttünk táncoló szellő, a levegő elem elméje mindig mozgásban van. Hajlamos az Ikrek is elmerülni a saját gondolataiban, ahelyett, hogy elkötelezné magát a cselekvés, és tettek mellet. Zseniális gondolkodó ennek a csillagjegynek a szülöttje, de a sok töprengés nála néha fejfájáshoz és szorongáshoz is vezethet. Erre érdemes odafigyelnie. Időnként fontos elméjét kiüríteni, mielőtt galibába kerül saját magával. Erre nagyszerű megoldás az írás, vagy ha kibeszéli magából. Persze a csend is egy eszköz, amire lássuk be az Ikrek ritkán képes.

Személyiségtípusa:-Változékony

Változástól nem félve képes növekedni és átalakulni az új környezetnek megfelelően. Ha éppen önkéntest keres valaki hat hónapra Japánba, akkor ő tuti sorba fog állni, hogy kipróbálja a nyüzsgő és újszerű lehetőséget. De ha változékony jegyre gondol valaki, akkor jusson eszébe a számtalan félig elolvasott könyv az éjjeliszekrényén is. Kíváncsi és izgatott, ha új ötletről van szó, de megküzd sokszor magával, ha egy projektet be is kell fejeznie.

Szimbóluma: Ikrek

A görög mitológiában a csillagkép Zeusz ikerfiait testesíti meg. Erre a jegyre úgy gondolhatsz, mint az Ikrek kettősségére. Ez az emberi tudat kettőssége is, a belső és külső ellentéteinek szimbóluma. 

Kulcsszava:

Gondolkodom.

Tulajdonságai:

Ha képes egy Ikrek csillapítani villámgyors gondolatait, elnyeri a szükséges békét és tisztaságot. Ehhez nagyon jó eszköz számára a meditáció. Alapjába véve szeszélyes, kedves, bájos, szellemes, okos, sürög-forog, előfordul, hogy hirtelen cselekszik. Minden érdekli, de kevés dolog  van, amiben el tud mélyedni is. Kiszámíthatatlan, gyakran felületes. Nem vész el a részletekben. Érzelmeinek megélése sokszor gondot okoz. Hirtelen képes szerelembe esni, de pont ilyen hirtelen ki is ábrándulhat partneréből. Szereti a szellemi kihívásokat, a kommunikáció mestere. Ha jó társalkodót keresel akkor a személyében megtalálod. Nagyon gyors felfogású, jó a memóriája. Olyan emberekhez vonzódik, akik intellektuális alkatúak. Szeret jókat beszélgetni. Nehezen marad meg egy helyen, nem tud és nem is szeret unatkozni, ha várakoznia kell, elővesz egy könyvet, vagy leszólítja a szintén sorban álló embereket. Nagyon jó vitapartner is. 

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Késelés az öltözőben, horror a pályán, Dárdai Pál visszatérhet a kispadra

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés az ukrajnai háborúval kapcsolatban

borsonline.hu

Újabb fordulat az időjárásban: Hóviharral csap le a tél

mandiner.hu

Zelenszkij: Oroszország nagy bosszúja elkezdődött!

ripost.hu

Óriási bejelentés: Ők a Sztárban Sztár idei évadának versenyzői

hirtv.hu

900 ezer forintos bírságra ítélték Varju Lászlót

origo.hu

Ilyen még nem történt a TV2 műsorában, mindenki megdöbbent

mindmegette.hu

6 egészséges nass, ha valami édesre vágysz fogyókúra alatt

veol.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. munkatársat keres Kereskedelmi Tanácsadó munkakörbe (x)

life.hu

Kettő az egyben szupervitamin, amely segíthet visszaállítani a megtépázott immunrendszert (x)

beol.hu

Kényelmet és extra kedvezményeket nyújt a Lidl digitális szórólapja(x)

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

EZO

Ezek a csillagjegyek tavasszal megismerik a legnagyobb szerelmüket

EZO

Érkezik a pénz februárban, ezeknek a csillagjegyeknek szerencséjük lesz

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek őrületes fordulatot hoz a február

EZO

Itt a Nyúl éve, 3 csillagjegynek mesés összeg ütheti a markát

EZO

Csillagjegyed megmutatja, ki a te tökéletes lelki társad

EZO

Ez a három csillagjegy könnyen félrelép, amint eljön a újhold

EZO

Hátborzongató, mi vár ránk 2023-ban Nostradamus jóslatai szerint

EZO

Megérkezett a pénteki horoszkópod, izgalmas lesz a hétvége