Létrehozva: 2022.11.20.

Eljött a pillanat: Minden, amit a Bak csillagjegyről tudnod kell

Célratörő , kiszámítható és megbízható. Akarata erős, védelmező és példamutatóan vállal felelősséget. Ő a Bak.

Szerző Sors Edina

Bak ( december 22 - január 19. )

Capricorn,Is,The,Sixth,Sign,Of,The,Zodiac.,People,Born
Fotó: Shutterstock/ Bak

A Bak felelősségteljes, céljait, sikereit építi és őrzi élete folyamán. Kiegyensúlyozott és munkájában híres professzionizmusáról. Az is biztos, hogy az életet komolyan veszi, és céljainak elérésén dolgozik. Tervezetten és ütemezve halad előre.

Uralkodó bolygója: a Szaturnusz

A Szaturnusz kihívásokkal teli bolygó, sorsbolygó. Szigorú és bölcs tanár, türelemre, kitartásra elmélyülésre inspirál. Ha valaki energiáinak megfelel és feladatit végrehajtja, azt megjutalmazza.  Őt nevezik a küszöb őrének is. 

Bak eleme: Föld

A földjegyeket ( Bak, Bika, Szűz,) a praktikus dolgok vezérlik. A Bak türelmes és megalapozott. Nagyon ügyesen dolgozza ki, hogyan lehet az ötleteit a tér és az idő korlátai között működőképessé tenni, és anyagilag sikeressé válni.  

Személyiségtípusa: kardinális

Cselekedetén keresztül kezeli a problémáit. Vezető típus, élen jár a tervezésben, és a megoldásban is. Ha azt szeretnéd, hogy valami elkészüljön, add a feladatot egy kardinális típusnak. A Bak csillagjeggyel soha nem lősz mellé. 

Szimbóluma: Ő az egyetlen, aki két állatot ötvöz, igen egyedi módon. 

Furcsa kecskefejével és testével ellátott, halfarokban végződő lény. Fagyos, zord körülmények között is a magaslatokra tör, amit el is ér, és belélegzi a győztesek ritka levegőjét. Magányos felemelkedése mély belső érzékenységgel jár. A Bak szimbóluma a győzelem hideg törekvése és a mélyen érzelmes belső élet közötti kettősséget szemléli.

Kulcsszava:

Használom.

Tulajdonságai:

Körültekintően és sokat foglalkozik az anyagi biztonsággal. Önfegyelme van, törvénytisztelő, szabálykövető. Precízen tervez és struktúrákban gondolkodik. Jól terhelhető, nem ijed meg a feladatoktól, a fizikai munkától sem. Képes saját vágyait, igényeit háttérbe szorítani. Nem keveri a munkát és a magánéletet. Párkapcsolatban nyugodt, higgadt, megfontolt életre törekvő. Fontos számára, hogy egy közös célért dolgozzon párjával. A szerelem másodlagos számára. Az egyedüllét gyümölcsözően hat rá. Ha eléri célját, máris új utakra evez és mást célokat keres. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek