Létrehozva: 2022.11.06.

Érkezik a Bika telihold: 3 csillagjegynek teljesen felkavarja az életét

Nagy lehetőségeket hoz ez a telihold, merj bátran a dolgok mélyére látni, elengedni a régi sémákat. Ez a három csillagjegy most nagyon nagyot fejlődhet.

Szerző Sors Edina

Erős, intenzív érzelmek léphetnek fel, miközben fáradékonyak, levertek lehetünk. Kezd mindenki az időjárással együtt befelé fordulni. A Bika csillagjegy energiái a földhöz kötődnek, megrögzöttségeinket, sémáinkat, és anyagi dolgokhoz való ragaszkodásainkat mutatják meg. Nem könnyű téma ez. Aki képes ilyenkor felülemelkedni, az kaphat egy kis friss levegőt, és tehet egy lépést maga felé, sérelmeit feldolgozhatja, gyógythatja a múlt sebeit. Az elengedés nem egyszerű folyamat, bár történhet egy pillanat alatt is, de többnyire belső munkát kíván meg. Ennek a három csillagjegynek a Bika telihold azt az utat mutatja meg, hogyan lehet ledobni láncait, elrugaszkodni, és a szárnyalást választani. Kérdés persze, mi az, ami valóban megköt, ami nem enged. Képes vagy elindulni az elengedés útján? 

Taurus,Is,The,Second,Sign,Of,The,Zodiac.,People,Born
Fotó: Shutterstock

Bika

Alapvetően erősen a földön jársz, elkápráztat a csillogás, a luxus, az anyagi javak. Imádod és ragaszkodsz is ehhez a világhoz. De ha most hajlandóságot mutatsz arra, hogy mélyebben a dolgok mögé láss, érzelmeidnek nagyobb teret adj, akkor bizony a telihold energiái mellett a Vénusz is melléd áll. Megláthatod a dolgok mögötti valódi szépséget, a harmóniát, ráláthatsz, hogy a tárgyak és a kényelem nem mindig a végső megoldás. Szívedbe szerelem szökkenhet,  társra lelhetsz, de az is benne van a pakliban, hogy ez a telihold elvisz a munkádban egy újabb állomásra, vagy egy másik munkahelyre. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy nap alatt történik minden, de légy figyelmes az új és friss lehetőségekre. Merj változtatni a berögződéseiden, és sémáidon. Meglásd, a egy színesebb világ tárul eléd.  

Skorpió

Nagy feszültséget ad a Skorpió Nappal szemben álló Bika telihold. Ha képes vagy ebből lendületet meríteni, akkor érzelmi kötelékeidet tudod teljesen áttranszformálni. Gondold végig kapcsolataidat a családdal, a barátaiddal. Mi az, ami  folyton visszatart? Milyen érzések, és gondolatok? Ahhoz,hogy végre önazonos lehess, és úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, szabadabb, kötetlenebb kapcsolatokra lesz szükséged. Ne félj attól, hogy elveszítesz másokat, aki fontos az életedben, mind melletted marad. Nem kell fejjel a falnak rohannod, elég, ha rálátsz, milyen megszokott sémák vannak a viselkedésedben, és engedsz lassan ezekből, keresel egy neked szimpatikus, érzelmileg pozitívan ható, esetleg járatlan utat. Elég, ha egyszer másképpen reagálsz, mint eddig, közben persze maradj tudatos! Itt az ideje, hogy javíts emberi kapcsolataidon. Nem jó egy életet a végletekben leélni, ragaszkodni, ragadni a másikhoz, vagy éppen nagyon távol tartani. Gondolj ebbe bele. 

Vízöntő 

Ha végre szeretnél szabadon lélegezni, ahogy az a lételemed is, akkor nézz magadba és lásd meg, hogy egyedül az ideáid és te magad vagy képes korlátokat állítani önmagad számára. A telihold akkora tükröt állít eléd egy élethelyzetben, hogy ha tisztán szeretnél látni, most megfoghatod a saját illúziód képeit. Elindulhatsz tudatosan sorsod és hivatásod útján, légy bátor és engedd el végre a tökéletes megoldást. Hidd el, a csillagok támogatni fognak, de mindenképpen belül kell lépned, ne ragaszkodj tovább a fejedben már előre megírt történethez. A szíved vigyen, és a szenvedélyed, a kreativitásod pedig végig a barátod lesz. 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Krokodilok a parton, a víz tele van cápával - a világ legveszélyesebb tengerpartjai

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

mandiner.hu

Spanyolország döntött: fokozza a nyomást Magyarországon

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

travelo.hu

Pár nap, és újra kinyit Róma ingyen látogatható, mesés rózsakertje

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megviselik az események, Szoboszlai eltűnt az emberek elől

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása