EZO

Szerző Sors Edina

2 hónapja

3 csillagjegynek igaz szerelmet ígér a Mérlegbe lépő Vénusz

Belépett a Mérleg jegyébe a Vénusz bolygó, itt áll vele a Nap is, hihetetlen szépséget és szrelmet hoz, de nem mindenkinek! Te a szerencsészek között vagy?

Szerző Sors Edina

A Vénusz a Mérleg jegyébe lépett, ez az energia az ideális társat, nagy szerelmet hozhatja el. Viszont a Vénusz a Kos-Jupiter oppozíciójában érkezett, így sajnos azt is magával hozta, hogy a meglévő konfliktusokat rendezze, vagyis olyan helyzetbe hozzon, hogy ez legyen az első lépés most. Ettől eltekintve azért vannak, akiknek nagyon jó energiákat ígér a Vénusz, szerelemre, új kapcsolatra hív. Nézzük, melyik csillagjegyek találják meg most a párjukat: te közöttük vagy?

Hand,Holding,Red,Heart,On,Zodiac,Background,.
Fotó: Shutterstock

Bika

Szép szerelmi élményeket ígérnek a csillagok. Biztonságot nyújtó társra lelsz, aki feltölt energiával, és együtt növekedhettek. Segít a kölcsönös elfogadás, és ez hozzájárul a köztetek kialakuló harmóniához.Csodás randevúk, gyertyafényes vacsorák kísérhetik napjaidat, te is készülhetsz meglepetésekkel, meleg, befogadó otthonnal. Add át magad a szerelemnek és az ismerkedésnek, engedd, hogy bátran mélyüljenek az érzéseitek. Meghitt október vár rád, kapcsold ki egy kicsit a külvilág zaját. Megérdemled.

Mérleg

Nagy hatással vannak rád a bolygók, ha nincs még párod, akkor most bizony itt az ideje, hogy beteljesüljön a szerelem az életedben. Te magad is kivirágzol, megszépülsz a napokban, olyan energiákat árasztasz, amelyeknek nehéz ellenállni. Elég az is, ha a szíved nyitott, hiszen az igaz szerelem, a valódi párod nemcsak a külsődre kíváncsi, hanem teljes valódra. Nagyon szép napok elébe nézel, csodás találkozásra és mély ismerkedésre számíthatsz. Érezni fogod Ámor nyilát. 

Halak

Nagyon könnyen kapcsolódsz, néha flörtölsz is. De ennek most vége, hiszen rádtalál a szerelem. Nem lesz kétséges számodra, hogy a figyelmed egy irányba mutat. Rózsaszín ködben lenni nagyon jó, te ebben profi vagy, képes vagy megélni, befogadni. Jó, ha egy kis tudatosságot viszel bele, megengeded, hogy ez a kapcsolódás különleges legyen. Vágyaid, álmaid beteljesülhetnek, fantasztikus megélések és események várnak rád októberben. Légy nyitott, hiszen nem tudhatod, melyik napon és hol érkezik meg életed párja. Izgalmas napok előtt állsz.

Te tudtad?

Azok számára, akiknek születésükkor a Vénusz a Mérleg jegyében állt, a szerelem mindenek fölött áll. Kifinomultak, és főként a női energiákra hat ez a bolygóállás. Nekik október 23-ig érdemes és lehetséges szépséget vinni az életükbe, lelkükbe, otthonukba, környezetükbe is. Ebben az időszakban ők is harmóniát árasztanak majd. Amíg a Nap a Mérlegben halad, és a Vénusz is, addig képesek lesznek nyugalmat teremteni az életükben. (Érdemes utánanézni, hogy a születési horoszkópodban a Vénusz a Mérleg jegyben van-e.)

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!