Létrehozva: 2022.09.13.
Módosítva: 2022.09.13.

Az álomhoroszkópod megmutatja, mi rejtőzik a tudatod alatt

Az álomfejtés mindig egy nagyon fontos utat nyithat meg előttünk. Ezúttal horoszkópunk segítségével bepillantást nyerhetünk abba, hogy az egyes csillagjegy milyen lenyűgöző és sajátos álmokkal rendelkeznek.

Az álomvilágot mindig is különleges misztikum lengte körül, jelentését a mai napig sokan szeretnék megfejteni. Az biztos, hogy az álom képek, ötletek, érzelmek és érzések sorozata, amelyek általában akaratlanul törnek elő elménk mélyéről az alvás bizonyos szakaszaiban. Magában foglalhatja azokat a kívánságokat és vágyakat, amelyek a valóságban beteljesületlenek, és felszínre törhetnek azon félelmeink és fóbiáink is, amelyeket aktív lelkiállapotunkban megpróbálunk elfojtani. 

Kos

A Kos csillagjegy szülötte gyakran érzi azt, hogy a körülmények alakulását folyton a kezében kell tartania. Versenyszellemének köszönhetően mindig nyerni szeretne, a kudarcot rendkívül rosszul viseli. Visszatérő álmaiban sokszor olyan szituációban találja magát, melyben bizonyítania kell rátermettségét, de az is előfordulhat, hogy konkrét versenyhelyzetben kell helytállnia. Jó esetben győztesként kerül ki a rivalizálásból, rossz esetben viszont elveszti azt, amiért álmában foggal-körömmel harcolt.

Bika

A Bika csillagjegy szülötte mindig azon dolgozik, hogy jólétben és gazdagságban élhesse az életét. Szeret irányítani és makacsul törtet előre, nehogy véletlenül megtorpanjon. Álmában gyakran szerepel anyagi helyzete, legyen az fényűzés vagy pompa, rossz esetben szegénység, akár hajléktalanság. A magasból mélybe zuhanás is jelképezheti mindazt a tudatalatti félelmet társadalmi és vagyoni helyzete elvesztéséről, mely a Bika elméjébe befészkelte magát.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötte szabad szellemű és szeret a saját feltételei szerint élni. Kreativitása és azon képessége, hogy nem létezik számára kommunikációs gát, nagyon kiváltságossá teszi. Gyakori álom lehet számára a gyermekáldás, mely az új ötleteket, a vagyoni gyarapodást vagy az új dolgok kipróbálását jelképezi. Ezen kívül az izgalmas, kalandos jelenetek sem kerülik el. Rémálomként törhet elő belőle viszont a szabadságának elvesztése, esetleg a csapdába esés érzése fojtogatja őt időről időre.

Rák

A Rák csillagjegy szülötte biztonságra, szeretetre és családra vágyik mindenekfelett, önfeláldozása mások elvárásain felül teljesít. Mivel érzékeny vízjegy, gyakran álmodik a vízről pozitív és negatív kontextusban úgyszintén, mely azt jelképezi, miként tudja kezelni érzéseit, érzelmeit, képes-e rá egyáltalán? Jó álmai az idilli családi életet jelenítik meg, de rémálmaiban ez a kép megtörik, és betolakodók jelenhetnek meg vagy árulás, halál következik be.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülötte imádja a reflektorfényt, a csillogást, szívesen verseng azért, hogy minden tekintet rászegeződjön. Visszatérő álma lehet a repülés, mely szimbolizálja a korlátoktól való félelmét és a szabadság iránti igényét. Énközpontúsága miatt egyik rémálma lehet az, ha mellőzik, figyelmen kívül hagyják egész lényét, vagy elveszíti mindazt, amiért oly kitartóan küzdött. 

Szűz

A Szűz csillagjegy szülötte szereti a tökéletességet és a részleteket, ezért az álmai is hihetetlenül élénkek és részletgazdagok. A munkában nem ismer lehetetlent és nagyon egészségtudatosan él, ezért rémálmaiban gyakran szerepelhet munkájának elvesztése vagy testi-lelki megbetegedéssel kapcsolatos pánik. Nyugtatólag hat rá, ha álmában minden cselekedete flottul, a terv szerint megy, és semmilyen egészségügyi probléma nem üti fel a fejét menet közben.

Mérleg

Fotó: Shutterstock

A Mérleg csillagjegy szülötte nagyon romantikus, harmóniára törekvő jegy. Vágyik a társas életre, ezért valószínűleg gyakran álmodik arról, hogy őrülten szerelmes vagy éppen összetörik a szívét. Gyakran lehetnek szexuális jellegű álmai, mert ezek lebontják azokat a korlátokat, melyek a valóságban jelen vannak az életében. A menekülés a konfliktuskerülést, testképének negatív változása pedig tudatalatti félelmeit testesítik meg.

Skorpió

A Skorpió csillagjegy szülötte úgy álmodik, ahogyan az életét is éli, intenzíven és szenvedélyesen. Mivel nagyon érzelmes és magabiztos, olyan dolgoktól sem riad vissza, melyet mások félelmetesnek tartanak. Gyakran álmodik a repülésről, mely a felszabadulást jelképezi, a mindent magában tartó Skorpió lelke ilyenkor megkönnyebbül és szabaddá válik. Az erotikus jelenetek mellett a megcsalás és a hazugság a fő téma a tudatalattijában, mely tükröződik álmaiban is. 

Nyilas

A Nyilas csillagjegy szülötte szeret kalandozni és új dolgokat tapasztalni, és az álmai és főként ezekre a területekre összpontosulnak. Nem ritka, hogy utazásról, idegen helyszínekről, idegen kultúrákról álmodik, hiszen ez áll érdeklődése középpontjában. Nagyra értékeli a szabadságát és fontos számára, hogy kevés felelősség legyen a vállán, ezért ha álmában üldözőbe veszik, akkor a való életben olyan helyzetbe csöppent, amelyről úgy gondolja, hogy nem lesz képes vele megbirkózni. 

Bak

A Bak szülötte karrier- és hírnévorientált, ezért az álmaiban gyakran sok vagyona és hatalma van, vagy éppen az ellenkezője, elveszíti földi javait. Mivel érzelmileg visszafogottan él, nem túl jó az önkifejezésben, tudatalattijában felszínre törnek a vágyai és álmában mindent megtesz, amit eddig elfojtott magában: szerelmi kalandokba bonyolódik, nagy sebességgel vezet, nyíltan szembeszáll másokkal, vagyis korlátok és elvárások nélkül cselekszik.

Vízöntő

E jegy szülötte legszívesebben átformálná a világot a saját elképzelése szerint, ezért álmai is főleg az önkifejezésről szólnak. Valószínűleg nehezen értenénk meg, mi zajlik a fejében, az biztos, hogy elképesztő a látványvilága és tele van kalanddal, akcióval és emberekkel, melyek különböző módon kapcsolódnak hozzá. Álmodhat az univerzumról, küldetésről, mellyel jobbá tenné a világot, de félelmei, hogy cserbenhagyják, elárulják vagy figyelmen kívül hagyják a véleményét, szintén gyakran jelentkezhetnek.

Halak

A Halak csillagjegy szülötte nagyon spirituális, könnyen lehet, hogy az álmai valamilyen kapcsolatban állnak azzal, ami a jövőben történhet. Gyakran lehet dejavu érzése, ami pontosan ebből a képességéből fakad. Kreativitása és egyedisége révén különleges ötletek, életcélok is megfogalmazódhatnak benne, melyek aztán a tudatalattijából fokozatosan a felszínre törnek. Ha labirintusba kerül vagy nem találja a kiutat, az a megrekedtséget jelenti, melyből szabadulnia kell. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Már a hétvégén véget érhet a karrierje az F1-es csapat versenyzőjének

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Majdnem világrekord-mértékű államháztartási hiány alakult ki Katona Tamás pénzügyi államtitkársága alatt

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?