EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Ez a három csillagjegy a legnagyobb pletykafészek, vigyázz, mit árulsz el magadról

Légy óvatos, ha olyan ember kerül a közeledbe, aki nem bírja ki pletykálás nélkül. Erre a három csillagjegyre mindenképp figyelj!

Szerző Sors Edina

Jó dolog, ha az ember nyitott, és még magáról is szívesen beszél, megosztja tapasztalatait. De vannak olyan csillagjegyek, akik nem bírják tartani a szájukat, mindenképp tovább is adják az információkat. Van ennek is egy határa! Ezért jobb, ha résen vagy, figyelsz arra, kinek mit mondasz el. Kik a legpletykásabb jegyek? Most megtudhatod:

Women,Telling,Gossip,And,Sharing,With,Rumors,Talking,To,Man
Fotó: Shutterstock

Ikrek 

Az Ikrek szuper kommunikatív emberek. Sokat mesélnek társaságban és persze akkor is, ha kettesben van velük az ember. Szeretnek történeteket maguk is megtűzdelni, kissé még át is alakítani. Hatalmas a fantáziájuk, kreativitásuk segít ebben. Sokszor jóindulattal teszik ezt, de azért ők is képesek túllőni a célon. Van, hogy megtudnak egy sztorit és már azt is tudják, kinek adják tovább. Annyira ügyesek, hogy szinte soha nem derül ki, ki volt a pletyka terjesztője. Annyira szeretnek beszélni, hogy az is előfordul, hogy későn veszik észre, hogy valamit kipletykáltak. De ez sem menti fel őket a pletykálás alól. Szóval figyelj oda arra, mit mondasz el előttük vagy nekik.

Oroszlán

Miután elég központi személyiségek, ezért nekik sokan mesélnek. Szinte mindent tudnak környezetükről, és általában ezzel nem is élnek vissza. De azért bennük is ott munkálkodik a kisördög! Szeretnek egy jó beszélgetés közben ezt-azt kikotyogni. Nem gonoszságból teszik ezt ők sem, de előfordul, hogy azért is pletykálnak, mert érdekeik azt diktálják. Többnyire inkább a kíváncsiság hajtja őket. Észre sem veszik sokszor, hogy mit tesznek. Ez persze nem menti fel őket a pletykálás ténye alól, jobb, ha náluk is odafigyelsz, ne kockáztass, ne keveredj bele a pletykába!

Skorpió

Nagyon kíváncsi természetűek a Skorpió jegyben született emberek. Kissé minden lében kanál módon bele is szeretnek szólni mások életébe.  Sötét titkok kutatói, szeretnek minden részletet tudni, legyen az bármi, ami érdekli őket másokkal kapcsolatban. Érdekes mókának tartják ezt, nem biztos azonban, hogy amit tesznek, az jó hatással van másokra. Képesek mások fülébe bogarat ültetni, jobb, ha velük is vigyázol, ne kavarjanak bele az életedbe. Fő területük a szerelem és a szex. Ezekben a kérdésekben nagy pletykafészkek.

 

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!