Létrehozva: 2022.08.28.

Ennek a 3 csillagjegynek élete legnehezebb hónapja lesz ez a szeptember

Nem csoda, ha ez a három csillagjegy azt érzi, hogy rángatja a külvilág. Nem könnyű akadályokat és érzlemi nehézésgeket hoz a szeptember.

Szerző Sors Edina

Szeptember elején a Merkúr elkezdi hátráló mozgását, a a Szaturnusz és Uránusz pedig kvadrátban lesz. A Merkúr kommunikációs problémákat vet fel. A Szaturnusz a Vízöntőben arról árulkodik, hogy a  struktúra, a korlátok, az irányítás a külvilág által mennyire befolyásol bennünket. Ez manapság téma, hogy mennyire tudod uralni a környezeti változásokat.  Az Uránusz pedig a Bikában nagy hatással van a fizikai dolgokra, így a pénzre is. A régi dolgok konzerválását nem engedi, kikerülhetetlen változásra kényszerít. De lássuk, hogy ezek az erők hogyan hatnak három csillagjegyre, miért lesz ez a hónap számunkra nagyon nehéz. 

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Shutterstock

Bika

Bár tele vagy tervekkel és az irány, amerre haladsz, jónak tűnik, mégis olyan kihívások elé állít az élet, ami valójában a te nézőpontodból igen kemény. Érzelmileg is nagy nehézségeket élsz meg ebben a hónapban, egyik konfliktust követi a másik, és ebbe nagyon belefáradsz. Teljesen átrendeződhetnek kapcsolataid, olyan embereket kell elengedned, akikre nem is gondoltál soha. Szeretsz a Földön járni, szereted az állandóságot, most hiába is akarod bebetonozni magad, a bolygók kényszeríteni fognak a változásra. Jobb, ha ezeket a feszültségeket kreatív tevékenységekben éled ki. Ne üssön nagyot ez a hónap, akkor sem, ha a nehézségeket tonnában érzékeled, nem kilókban.

Mérleg

Ne futamodj meg a hétköznapok érthetetlen történéseitől. Egy erős transzformáción mész keresztül, egy régi munkahely vagy egy házasság kerülhet teljesen más nézőpontba. Kezdesz kimerülni, és azt érzed, most van itt a vége, lezárod, megváltoztatod a jelent, átírod a jövőt! Tisztán látni fogod, mely kapcsolataid mélyek és igazak, és a párkapcsolaton kívül mit hogyan rendezz le. Nehezen döntesz, ez elviszi erődet, de most még az is hátráltat, ha nem állsz bele abba, amit valóban szeretnél. Nehéz, konfliktusos hónap ez. Rengeteget álmodhatsz, néha hihetetlen hitelesen, sokszor pedig félelmekkel teli módon. Érdemes lejegyezni őket, elgondolkodni, hogy van-e köztük összefüggés, hátha megérzed, mit jelenthetnek ezek a te életedben, hátha adnak egy irányt a változás felé. Így tudsz kimászni a szeptember lehúzó erőiből. Döntsd el, mi a jó neked!

Skorpió

Komoly párkapcsolati problémáid lehetnek szeptemberben, sajnos a szakítás sincs kizárva. Közben pedig ha túlhajszolod magad, még egészségügyi vagy idegrendszeri gondjaid is lehetnek. Próbálj meg kicsit lenyugodni. A nehézségek ellenére mindig van megoldás. Fájdalmas időszakok pedig léteznek az életben. Kaotikusnak megélt hónapokban szinte minden széteshet, a szex, a szerelem, a pénz és a siker területein bonyodalmak, káosz keletkezhet. Fogd és tartsd a gyeplőt, bármennyire nem lesz ez könnyű. Fordulj kicsit befelé, ne engedd, hogy a külvilág rángasson. Ne feledd, a felhők fölött mindig süt a nap. 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Dárdai Bence német magyar fociválogatott

origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

metropol.hu

Próbáld ki tudásod és érettségizz velünk!

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?