Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.08.29.

Durva, mit mutat a keddi horoszkópod, kösd fel a gatyád

Kos: (március 21. - április 20.)

Közeledik a szeptember, amely anyagi téren nagy változásokat hozhat, de az csak később derül ki, hogy milyen irányba. Igazából minden csak azon múlik, hogy mennyire érzi magát magabiztosnak és kockázatkésznek. Lehetőleg csak akkor tegyen fel mindent egy lapra, ha tényleg úgy érzi, hogy minden biztos.

Bika: (április 21. - május 20.)

Kissé labilis mostanában, érzi, hogy kicsúszik a lába alól a talaj. Ne várja ölbe tett kézzel a változást, tegyen is valamit azért, hogy történjen valami jó önnel. Keresse azoknak a társaságát, akik tele vannak vidámsággal. Így hamarabb feloldódik, és elfeledkezik az önt nyomasztó terhekről egy időre.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Egész héten szorgalmasan dolgozott, ezzel remek alapozás veheti kezdetét. Feladataiban maradjon mindig ilyen precíz. A fegyelemmel szerencsére nem lesz problémája, profi módon tartja magát a szabályokhoz. Felül kellene bírálnia viszont a családi költségvetést, de anélkül, hogy ez a gyermekét hátrányosan érinené.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ha ön párkapcsolatban él, a gyakori civódásoknak köszönhetően rázós időszak következik, főleg, ha ön vagy partnere bizonytalannak érzi magát. A pletykák csak ronthatnak a helyzeten, ezért érdemes időben tisztázni az igazságot. Ha ön még szingli, csak akkor keressen párt, ha érzelmei stabilak, és tudja, mire vágyik.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Elkezdheti lassan a hosszú távú tervei megalapozását, most erre minden lehetőség adott, csak járjon nyitott szemmel. Tanuljon, tapasztaljon, kérjen bátran tanácsot, ha nem meri meghozni egyedül a fontosabb döntéseket. Legyen türelmes és kitartó, mert csak így érheti el azokat az eredményeket, amelyeket kitűzött maga elé.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Borúsabban lát mindent ezekben az időkben, ráadásul a csillagok is csak erősítik ezt most önben. Túlzásba viheti az önvádaskodást, hajlamos lehet még a depresszióra is, ami nem fog sokat hozzátenni a napjához. Ha megpróbál elvonatkoztatni a gondjaitól és másra koncentrál, hamarabb átvészeli ezt is.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon frissen kelt ma, lendületesen dolgozik, nem esik nehezére követni a szélsebesen pörgő eseményeket. Megígérte azonban valakinek a segítségét vagy a közbenjárását, és kudarcot vallott. Tehetetlensége bosszantja. Ha fáradtnak és zaklatottnak érzi emiatt magát, igyekezzék minél előbb ágyba kerülni.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Egyre több nézeteltérés zavarhatja meg a nyugalmát munkája során, amelyek sürgős magyarázatra szorulnak az ön tisztázása érdekében. Legyen észnél, és csak azokat a feladatokat vállalja el, amelyeket teljesíthetőnek tart. Ne aprózza el az energiáit, mert most már muszáj lesz önmagára is gondolnia.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

A csillagok szerint ma hosszabb és hevesebb beszélgetésekbe keveredhet a Nyilas, ezért legyen óvatos, nehogy érvelés közben valami fontos információ csússzon ki a száján. Amíg tisztelettel bánik környezetével, szeretteivel, rendszeresen tartja a kapcsolatot velük, semmilyen probléma nem merülhet fel.

Bak: (december 22. - január 20.)

Ha valamilyen hivatalos papírt vagy szerződést kellene aláírnia, olvassa el alaposan, mert ma nem tud úgy koncentrálni, mint máskor. Lehetőség szerint halassza el az ilyen jellegű tevékenységet olyan napra, amikor szellemileg frissebbnek érzi magát. A csillagok szerint a jövő hét erre megfelelőbb lenne.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Érthető és természetes, hogy minden Vízöntő nélkülözhetetlennek szeretné érezni magát a családjában, de ennek nem az a legjobb módja, hogy minden teendőt magára vállal. Ezzel csak azt éri el, hogy szolgává válik a saját házában, és egy percét sem tudja majd kiélvezni az együtt töltött időknek.

Halak: (február 20. - március 20.)

A szokásosnál szétszórtabb lesz, gondolatai mindig máshol járnak, mint ahol kellene, és emiatt sehogy sem sikerülnek a dolgok a kedve szerint. Ez teljesen elkeserítheti. Ne utasítsa el viszont azoknak a közeledését, akik vigasztalni és segíteni próbálják önt, mert a segítségükkel könnyebben átlendül a mélyponton.



 



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Kiderült a titok: megtudtuk Szegedi Fecsóék pici babájának a nevét

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Szívbemarkoló: így teljesítik a hétévesen elhunyt Dominik utolsó kívánságát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is