2 hónapja

A hétvége horoszkópja: a mély, fájó beszélgetések ideje lesz

Nagy beszélgetéseket és mély érzéseket, szenvedélyt jeleznek a bolygók.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Jupiter a Kos jegyében már lelassulni látszik, ilyenkor a legerősebb a sugárzása. Készen állsz a szellemi-lelki fejlődésre, kapcsolataid ilyenkor e folyamat katalizátorai lehetnek, új perspektívából tudod szemlélni a dolgokat. Mindenféle kapcsolatod kedvezően alakul. Sokat tanulhatsz a napokban önmagadról és a nagyvilágról. Egy új kapcsolatra is szert tehetsz, ha szingli vagy és társaságban töltöd az időt.

Fotó: Pixabay

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Bika Mars egy félszextillel támogatja a Jupitert, ez kedvezőnek tűnik, ahhoz, hogy valami új feladatba fogj. Az energiád messze az egekben szárnyal, ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, számíthatsz a sikerre. Ezen a hétvégén tisztességes szándékaidnak köszönhetően ráveheted a családod tagjait, hogy kövessenek téged.

Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Merkúr trigonban a Neptunusszal segít neked bármilyen elfoglaltságban, ami a múlthoz kötődik, amelyhez fantáziára vagy inspirációra van szükséged. Ez a konstelláció fokozza az együttérzést és a kreativitást, erős kommunikációs képességet nyújt, és előnyös mások megértéséhez. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyönyörű, ihletett és intuitív pillanatokat élj meg. A logikai és kreatív oldal jól működik együtt, könnyedén szót értesz mindenkivel.

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Nap-Merkúr konjunkciója miatt, a kommunikáció minden formája kiemelkedik. Valószínűleg eléggé elfoglalt leszel, a túl sok program miatt. Rengeteg mentális energiád van most, elméd zúg a gondolatoktól és ötletektől. A szavaidnak most nagy hatása lesz másokra. Egy dologra ügyelned kell, hogy ezalatt az idő alatt többet beszélsz, mint hallgatsz, mivel nagyon azonosulsz a gondolataiddal, előfordulhat, hogy nem hallgatod meg mások nézeteit. Próbálj meg befogadóbb és nyitottabb lenni. Vidám, és fordulatos hétvégében lesz részed! - írta az Astronet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!