Létrehozva: 2022.05.11.
Módosítva: 2022.05.12.

Megérkezett a csütörtöki horoszkópod, jobb, ha felkötöd a gatyád

Lássuk, mit ígérnek a csillagok.

Kos: (március 21. - április 20.)

A bolygóállás kedvezőtlenül hat most az anyagi helyzetére, ezért a meggondolatlan költekezéseket fogja vissza. Emellett folyamatos félreértések, problémás helyzetek nehezítik a mindennapjait. Nagy szerencse, hogy olyan emberek társaságát élvezheti, akik teljesen önzetlenül segítenek önnek.

Bika: (április 21. - május 20.)

Az intellektualitás jelenti az igazi kihívást. Akkor élvezi a kapcsolatát, ha jókat tud beszélgetni a társával. Legyen a partnere pezsgően szellemes, de az sem árt, ha a háztartási és számítástechnikai dolgokhoz is ért, mert így nagy segítség lenne önnek. Ha megtalálta az illetőt, el ne engedje a kezét.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Úgy érzi, hogy valaki vagy valami állandóan kizökkenti a megszokott lelki nyugalmából. Mintha a körülmények összeesküdtek volna ön ellen, különösen a hét második felében. Hallgasson a megérzéseire, ne erőltessen semmit és tegyen félre minden olyan teendőt, ami kihívás elé állítaná.

Rák: (június 22. – július 22.)

Régóta nehezedik önre egy olyan teher, ami eddig szinte minden másról elvonta a figyelmét, most azonban lehetősége lesz arra, hogy végleg maga mögött tudja ezt az ügyet. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, élvezze a szabadságot, és ne engedje, hogy még egyszer belerángassák egy ilyen helyzetbe.

Fotó: Shutterstock

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Pozitív alaphangulatából nem zökkentik ki a kisebb feszültségek, s lesznek olyanok, akik ezekben a napokban sok segítséget kapnak öntől. Bár a Nap nem vetít éppen jó fényszöget a jegyéhez, és nem igazán a magabiztos viselkedést erősíti, de szerencsére most sem könnyű önt elbizonytalanítani.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

A kora reggeli órákban próbálja ki a meditálást, mert így rengeteg energiát nyerhet az elkövetkező hetekre, nem mellesleg segít megszabadulni a tudat alatt rejlő stresszforrástól is. Lassan el kellene döntenie, hogy mit is szeretne valójában, mert nem húzhatja tovább ezt a bizonytalanságot.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

A májusi időszak jó hatással van önre, segít felmelegítenie a szívét és csak a pozitív gondolatokat, emlékeket tartja meg a fejében. Figyeljen arra, hogy a borúsabb időjárással se veszítse el jókedvét. Sok meglepetésben részesülhet, izgalmas kapcsolatokra, új találkozásokra is nyílik majd lehetősége.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

A Skorpiók szűkebb környezetükben, családon belül találják meg az egyensúlyt, harmóniát. A barátaikkal sajnos messze nem lesz a hónap során hasonlóan rózsás a helyzet. Úgy érzik, hogy nincsenek közös hullámhosszon, elbeszélnek egymás mellett. Ha nem muszáj, most inkább nem kellene erőltetni a közös programokat.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Kísérletező kedvében van, és ezért szívesen kipróbál új utakat is. Ha egy kedves felkérést kap, itt a soha vissza nem térő alkalom, mondjon igent. Ehhez azonban szüksége lesz segítőkre, velük együtt ugyanis sokkal tovább juthat, sőt olyan képességeit is megismerheti, melyeket eddig nem tudott kihasználni.

Bak: (december 22. - január 20.)

Túl soknak érzi a minden irányból érkező kihívásokat, megoldandó feladatokat. Ne csüggedjen, tartson ki, a későbbiekben a most még negatívnak látott dolgok kedvező fordulatot vesznek, megtalálja a helyes utat. A nehezebb időszakokban a szeretteiből meríthet energiát, ezért igyekezzen a gondjait otthon félre tenni.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Olyan időszak kezdődik most a Vízöntő-szülöttnek, amelyben megújíthatja a céljait, felülbírálhatja eddigi elvárásait és megfiatalíthatja magát. Minél kellemesebb környezetet teremtenek maguk körül, annál szebb életszakaszba lépnek. Jó lenne, ha egy teljes új területen is elkezdené képeznie magát.

Halak: (február 20. - március 20.)

Kapcsolatai általában nem felelnek meg a szokásos sablonoknak, elvárásoknak, de ön kifejezetten élvezi a különcséget. Ha a társa, akivel együtt él, barátként is megfelelő, akkor hosszú és boldog párkapcsolatra számíthat. Nyugodtan tervezgessen, mert jó eséllyel válnak most valóra a céljai.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megérkezett az új Moszkvics csúcsmodell, le fog esni az álla, ha meglátja

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

metropol.hu

Kész rejtély: elloptak egy Boeing repülőt, nyomtalanul eltűnt a gép és a két tolvaj is

vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

travelo.hu

Különleges lakóval bővült a budapesti állatkert

ripost.hu

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

ripost.hu

Alig lehet ráismerni Magyarország korábbi ünnepelt sztárjára - fotók

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

EZO

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér

EZO

3 csillagjegy, amelyik a legéretlenebb mind közül