Létrehozva: 2022.01.15.

Megérkezett a vasárnapi horoszkópod, nem lesz egyszerű a nap

Lássuk, mit ígérnek a csillagok.

Kos: (március 21. – április 20.)

Ritkán adódó lehetősége nyílik arra, hogy elvonuljon és csendes pihenéssel töltse a napjait. Ez az időszak remek alkalom arra, hogy rendet tegyen az életében, a szó szoros értelmében is. A „nagytakarítás” fizikailag és érzelmileg elkerülhetetlen lesz ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

Bika: (április 21. – május 20.)

Jó az alkalmazkodó képessége, de nehezen viseli a kötöttséget. Próbáljon nyugodt maradni, érdemes az arany középutat választani. Nagyon kimerült lehet már, nehéz napokat tudhat maga mögött. Ezért ha van is estére programja, mondja le inkább, és adja át magát a lustálkodásnak.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Elképzelhető hogy valamit már hosszú ideje tervezget, mégsem sikerül elérnie a célkitűzéseit. Bármennyire is bosszantó a dolog, most érdemes erőgyűjtésre, pihenésre fordítani ezt a néhány napot, mert ezt követően ilyesmire nem sok ideje marad, munkája és teendője viszont annál több akad majd.

Rák: (június 22. – július 22.)

A mai nap Fortuna kegyeltje lehet a Nyilas. Sok mosolyra és anyagi gyarapodásra számíthat. Ha meg kell hoznia egy döntést, ne halogassa tovább, ha valamin túl kell lépnie, tegye meg. Legyen nyitott minden változásra, tudatosítsa magában, hogy minden, ami történik, az ön fejlődését, jövőjét szolgálja.

Abban, hogy melyik a legvonzóbb testrészed, a horoszkópod is szerepet játszik
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Az egyedül élők nagy eséllyel megtalálják azt, akire régóta várnak. Kezdeményezzenek, mert a szerelemben nincsenek határok. A párkapcsolatban vagy házasságban élők között ismét kiújulhat egy már korábban lezártnak gondolt vita. Kitartása és jó kommunikációs képessége most segítségére lesz.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

A Vénusz harmonikus, érzelmes napokat ígér, ezért a családja is előtérbe kerül, töltsön velük minél több minőségi időt. Élvezze, hogy olyan emberek társaságában lehet, akiket szeret, és akik fantasztikus életerővel töltik fel önt. Kapcsolatteremtő képessége kifejezetten erős, és ez nagyon sokat jelent.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegeknek állandó megújulásra van szükségük, most mindezt átélhetik. Olyan ötlete támad, ami megoldást hoz egy régóta húzódó problémára. Legyen bátor, és kezdeményezze a változást. Nagy hatást gyakorolhat nemcsak a kedvesére, hanem az egész környezetére, ha most a sarkára áll.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Vannak bizonyos ügyek, amelyeket hiába is erőltet, nem tud megoldani. A legtöbb, amit tehet, hogy beletörődik és elfogadja a helyzetet. Vezesse le a feszültséget olyan időtöltéssel, ami pozitív energiákkal tölti fel. Ügyeljen arra, hogy családja, de legfőképp gyermekei semmit se érezzenek bizonytalanságából.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Egész januári kitartó és fárasztó munkája után jól eshet egy kis fizikai kikapcsolódás. Mozduljon ki otthonról vagy utazzon el, ha teheti. Bármit is csinál, nem dönthet rosszul, mert a teste kifejezetten igényli a mozgást. Érezze jól magát, és csak olyasmivel foglalkozzon, ami kikapcsolja az elméjét is.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ne bántsa meg a kedvesét túlzott ridegségével. Ha hisztériás rohamot kapna a társa, annak részben ön is az oka, minderre érzéketlensége, elfojtásainak az ellensúlyozása miatt kerülhet sor. Megelőzheti a bajt, ha több gyengédséget mutat felé. Egy kis simogatás, ölelés és pár csók, ennél nem is kell több.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Egyelőre nem tud döntést hozni valakiről, aki nemrég lépett be az életébe. Ha nem képes arra, hogy kiismerje az illetőt, várjon ki még egy kicsit. Hamarosan az ön érzelmei is letisztulnak és sokkal tisztábban fog látni. Ha párkapcsolatról van szó, ne akarja siettetni a dolgok alakulását.

Halak: (február 20. – március 20.)

Nagy energia szabadul fel most önben, ami lehetőséget ad a régebbi fóbiáktól, szorongásoktól, gátlásoktól való megszabadulásra. Ez emberi kapcsolatainak is a javára válik. Sok olyan dolgot vehet most észre másokon, amire eddig nem figyelt fel, és önmagából is többet tud adni a környezetének.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete