Létrehozva: 2021.12.05.

Lusta és dolgos csillagjegyek az asztrológiában

Milyen csillagjegyben születtél? Most megtudhatod, hogy mi a jellemző rád. Lusta, dolgos, esetleg munkamániás vagy?

Nincs fekete vagy fehér, mégis az egyes csillagjegyek között nagy a különbség. Van, akinek a lustaság az édes, van, akinek a munka, van, aki a tettek embere. Lássuk, mit mondanak a csillagok. Te hová tartozol? Íme, a lusta és dolgos csillagjegyek.

Lusta és dolgos csillagjegyek Fotó: Shutterstock

Oroszlán

Tele vagy kreativitással, tehetséged is van az élethez, de nem vagy híres arról, hogy munkamániás lennél. Igyekszel úgy rendezni,, hogy a lehető leglustább módon érd el a célod. Kiteljesedhetsz a szakmádban vagy a művészetekben, mondhatni nagyon ügyes is vagy ebben. De nem te vagy a kemény munkás, aki pluszmunkát vállal hétvégére.

Vízöntő

Nem vagy munkakerülő, hiszen vannak olyan területek, amik kifejezetten ösztönöznek téged. De az idődet elviszi az álmodozás és a lebegés. Az egyik leglustább vagy, ha nem figyelsz oda arra, hogy jelen legyél. A világ dolgai is érdekelnek, teszel is értük, de nem elég nagy erőbedobással. Ne csak posztolj, vagy beszélj és írj a környezetvédelemről, bár az is lehet hasznos, nem is kicsit, de tegyél is a jó ügyek érdekében.

Nyilas

Szabadságvágyó, utazni szerető ember vagy. Kalandor típus. Munka terén mondhatni lusta. De nem azért, mert nem szeretsz dolgozni, hanem mert nem igazán fér bele az életedbe. Inkább dolgozzanak neked! Ha pedig rákényszerít az élet a munkára, akkor bizony végigpanaszkodod. Az eszed és a szíved kalandra hív inkább. Nincs neked nagy kedved a munkához, az önkéntes szolgálat is nagyon távol áll tőled.

Bika

Ha teheted, sokat lustálkodsz te is. Otthonod tiszta és rendes, nem nálad vannak a legnagyobb bulik, nehogy aztán takarítani kelljen a vendégek után. Szereted optimalizálni a teendőidet, a magánéletben és a munkában is. Inkább úgy tünteted fel, mintha rengeteg lenne a dolgod, de nézz bele a tükörbe!

Halak

Nem te vagy a leglustább, az biztos, de hajlamos vagy halogatni a dolgokat. Sokszor meg teljesen máshol jár az eszed, és nem vagy elég összeszedett. Rengeteg dologgal képes vagy foglalkozni. Előfordul, hogy a munka az, amiben ellustulsz. Ha az életet nézzük, fel tudsz pörögni, lustaságodnak nem a tunyaság az oka, talán inkább az, hogy amint elfáradsz, belemenekülsz az álomvilágodba. Onnan néha nehezen térsz vissza.

Mérleg

Ha egyszer leülsz a televízió elé, akkor onnan bizony kevesen képesek téged felállítani. Képes vagy tunyulni akár napokig is. Imádsz lustálkodni, de nem vagy rest azért a feladataidat elvégezni. Kiegyensúlyozottan szeretsz élni: megadod magadnak az időt a lustálkodásra és a dolgaidat is elvégzed tisztességesen.

Rák

Ha az otthonodról van szó, akkor bizony teszel-veszel. De ezt is a saját tempódban. Nem rohansz sehová, az biztos. Ha viszont megfelelő motiváció ér a házon kívül, akkor összekapod magad és képes vagy kilépni a komfortzónádból. Igen aktívvá válsz és cselekszel. Kérdés, téged mi motivál a családon kívül?

Ikrek

Szeretsz folyamatosan úton lenni. De ha megállsz kicsit, sokáig pihensz. Ilyenkor kapcsol nálad be a lustaság, és a halogatás sem áll tőled messze. Ha viszont kitalálsz egy számodra kedves projektet, úgy beindulsz, hogy nincs, aki megállítson benne. Ebben eléggé végletes vagy.

Skorpió

Sokan gondolják rólad, hogy lusta vagy. De zárt ajtók mögött, mint a gép, úgy tudsz dolgozni. Sokszor jut eszedbe, hogy nem vagy elég gyors, és nem vagy elég ügyes, ezért 100%-ra kapcsolsz és teljesítesz. Te inkább vagy dolgos, mint lusta. Ez az igazság.

Kos

Te aztán nem szereted a tétlenséget. Sőt, nagyon jó vezető típus is vagy a munkádban. Szabadidődben is mindig elfoglalod magad, téged bizony sokszor le kell állítani, mert észre sem veszed, mit művelsz. Ha befejezel egy feladatot, már keresed is a következőt.

Szűz

Mindenben figyelsz a részletekre, keményen dolgozol. Aprólékos vagy és nagy a teljesítményed, de sokszor kényszeres. Te vagy az, aki ha végzett a munkával, még otthon összerámolod a szekrényt is. Nem is akárhogyan. Természetesen színek szerint. Kritikus vagy önmagaddal és tökéletességre törekszel. A lustaságot nem is ismered.

Bak

Ha munka van, nincs kifogás. Kemény vagy magaddal és másokkal is. Ha kell, felszántod a földeket. Nem kell megmondania senkinek, mit kell tenned. Tudod te azt nagyon jól. Nagyon erős benned az önfegyelem. A Szűzhez hasonlóan nagy értékeled, ha a dolgok tökéletesen vannak elvégezve. Törekszel is a pontos, szép munkára. Szabadidődben is nehezen kapcsolsz ki, sajnos ezért több Bak is hajlamos az alkohol vagy drog fogyasztására. Jobb esetben képes vagy relaxálni, ebben sokszor a sport és a testi terhelés segít.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

mandiner.hu

Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!