Létrehozva: 2021.12.06.

Megérkezett a hétfői horoszkópod, nehezen indul ez a nap

Lássuk, mit ígérnek a csillagok

Kos: (március 21. – április 20.)

Nem lehet oka panaszra. Ügyei rendben mennek, családi körülményei rendezettek, nincs tartozása, sőt némi pénzt is sikerült felhalmoznia az utóbbi időben. Ennek ellenére mégis mindig talál kifogásolni valót. Ne panaszkodjon folyton, erről nem beszélni kell, hanem cselekedni. Akkor minden a kedve szerint alakul.

Bika: (április 21. – május 20.)

Kora reggel megzavarhatja nyugalmát egy telefonhívás. Ne veszítse el a fejét, higgadtan gondolja át, hogyan lehetne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást megtalálni. Nem árt, sőt segíthet, ha bevonja partnerét is, a pénzügyekhez most túl ideges és szétszórt. Ha feltétlenül dönteni kell, bízza rá ezt a feladatot.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Elégedetlen lehet a helyzetével, de ne adja fel, mert hamarosan másként láthatja a dolgokat. Addig gondoljon arra, hányan irigyellhetik önt így is. Megújulást vár el öntől ez az időszak, mégpedig a gondolkodása terén. Ha elfogadja és követi a csillagok útmutatását, még a sorsán is változtathat.

Rák: (június 22. – július 22.)

Szinte el sem hiszi, hogy ilyen nap is van, amikor semmi sem zavarja meg a nyugalmát, senki sem sérti meg, s ön sem bánt meg senkit. Mindössze az árnyékolja be a napját, hogy nem biztos, hogy még több szabadnapot ki tud venni az év végéig. Ha volna rá lehetősége, legszívesebben elutazna minél messzebbre.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Elég csak egy pillanatra nem figyelnie, és máris kicsúszhatnak a dolgok az irányítása alól. Ne essen kétségbe, hanem azonnal cselekedjen, és próbálja visszaterelni a megfelelő mederbe az eseményeket. Kedvese egy kis meglepetéssel várhatja otthon, értékelje a próbálkozásait akkor is, ha nem lesz pont az ízlése.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Bármennyi elfoglaltsága is van, próbáljon meg minél több időt tölteni partnerével, a gyerekekkel, hogy helyreálljon a béke és a nyugalom a családban. Vigyázzon, mert a túlzott pénzköltés, a csábító akciók gyorsan kimerítik a pénztárcáját. Éppen ezért készítsen magának listát, és azt próbálja meg szigorúan betartani.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Ön hatalmas intelligenciával és képzelőerővel rendelkezik, ami lehetővé teszi számára azt, hogy másoknál jobban átlássa a problémákat, és megoldást találhasson rájuk. Ügyesen használja ki ezt az előnyét, mert a héten tesztnek vethetik alá a tudását anélkül, hogy önt tájékoztatnák erről.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Hogy milyen lesz ez a napja, az attól függ, hogy mi fontosabb önnek, a hivatása vagy a magánélete. Míg az előbbiben sikert sikerre halmoz, a magánéletében sorozatos kudarcok érhetik. Nagy tragédia nincs, ön általában csak olyankor veszíti el a fejét, ha egyszerre érik a megpróbáltatások vagy a túl nagy elismerések.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Úgy látszik kiszivárgott, hogy mire készül, pedig csak egy embernek mondta el. Mindenesetre a főnöke nincs feldobva az ötlettől, és így jutalomosztás előtt igen rosszallóan értékeli ezt a hírt. Ne szítsa azzal a tüzet, hogy magyarázkodásba kezd, inkább találjon ki valamit, amivel jóváteheti a dolgot.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ne kapkodjon csak azért, mert sok feladatot tervezett mára. Szép sorban haladjon előre, kisebb szüneteket közbe iktatva, így minden feladatra kellő időt szánhat, és a koncentrálással sem lesz hosszú távon problémája. Arról nem is beszélve, hogy így nagyban elkerülheti a hibázás lehetőségét.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Családi problémák merülhetnek fel, amelyek komoly fejfájást okozhatnak önnek. Nem vonhatja ki magát a felelősség alól, ellenkező esetben olyan lelkiismeret furdalás fogja gyötörni, amin nehezen tudja túltenni magát. Ha ön szülő, gyermeke miatt nőhetnek a kiadásai, számolnia kell ezzel is.

Halak: (február 20. – március 20.)

Semmi említésre méltó nem történik ezen a napon, hacsak az nem, hogy megérkezik az a fontos hír, amelyre oly régóta várt és ráadásul megnyugtató eredménnyel. Délután menjen el kirakatokat nézegetni, gondoljon a közelgő ünnepekre. Este otthon kényelmesen pihengessen és emésztgesse a látottakat, hallottakat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Max Verstappen egy másik világsztárra cserélte a barátnőjét

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Horváth József: Közelebb került egy kiszélesedő háború lehetősége

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

vg.hu

Egész Egyiptomban magyar vasúti kocsikon utaznak – már ezer legyártott darabnál jár a gigantikus projekt

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Már virágzik a bodza! Készíts isteni szörpöt télire, mutatjuk a tökéletes receptet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

EZO

Mindig ugyanaz jelenik meg álmodban? Így üzen a tudatalattid!