12 hónapja

Erős érzelmek a láthatáron: Ez a 3 csillagjegy még az idén megadja magát a szerelemnek

Nehéz időszakot zárnak a csillagjegyek, de még nincs vége az évnek: vannak, akikre rátalál a szerelem decemberben, ha nyitott szemmel járnak.

Alaposan megszenvedték a csillagjegyek az elmúlt időszak bolygóállásait, de a nehéz időszaknak vége, van, akire rátalálhat a szerelem decemberben. Most a Nyilas jegy ugyanis hozhat egy kis megkönnyebbülést, mindenki fellélegezhet kicsit, és aki lezárta a múltat, annak be tud lépni az életébe az új. Ez lehet egy új munka, hobbi, de akár egy románc is, ami jó hír, hiszen senki nem szeretné egyedül tölteni az ünnepeket. November 22-én a Nap és a Merkúr elhagyja a Skorpió házát, és belép a Nyilas jegyébe; ez új energiákat és erőteljes változásokat hoz, így aki nyitott szemmel jár, arra még rátalálhat a szerelem decemberben.

Fotó: Pixabay.com

Kos

Ebben a hónapban úgy érzi, minden energiáját leköti a munka, és jól is teljesít, sorra kapja az elismeréseket, akár előléptetésre is számíthat. Ám közben nem szabad megfeledkeznie a magánéletéről sem, hiszen, ha nem vesz vissza a tempóból, teljesen összekuszálódnak az intim kapcsolatai, és ez minden erejét felőrölheti. Érdemes inkább a szívére hallgatnia, hiszen november utolsó hetében, december elején bekopogtat a szerelem az életébe. Most különösen fontos, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hiszen könnyen elszalaszthatja a boldogságot.

Rák

Végre egy kicsit fellélegezhet a rák, hiszen alaposan megdolgoztatták őt érzelmileg az elmúlt hónapok kozmikus energiái. Ha mindent lezárt és helyre tett magában, akkor nyitottan és magabiztosan kezdi az év utolsó hónapját. Ez jó eséllyel azzal jár, hogy aki régóta tetszik neki, az most végre belép az életébe. Ha nem hagyja, hogy a félelmei gátolják az ismerkedésben, hatalmas boldogság vár rá decemberben.

Szűz

Úgy érzi, tele van energiával, és ezt jól is kamatoztatja: munkájában soha nem volt ilyen sikeres, néha úgy érzi, túlságosan sok feladatot is vállalt. Az októberi elakadások után végre újra önmaga, és teljes erőbedobással csinálhatja azt, amire már régóta vágyott. A Vénusz erősen hat rá november utolsó hetében, a romantika már ott kopogtat az ajatján; és ha beengedi, lehet, hogy végre megtalálja élete szerelmét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!