Létrehozva: 2021.11.17.

Elkészült a szerdai horoszkópod, jobb, ha óvatos leszel!

Lássuk, mit ígérnek az égiestek az egyes csillagjegyeknek

Kos (március 21.- április 20.)

A Kosok szerelmi kapcsolatai most szakítópróba elé kerülhetnek. Ha olyan személlyel találkozol, akivel nagyon erős lesz a testi vonzalom, vedd fontolóra, hogy érzelmek nélkül viszonyba bonyolódsz-e, mert később nehéz kiszabadulni a béklyóból. Itt az ideje, hogy elmondd felettesednek, mi foglalkoztat már jó ideje.

Bika: (április 21. – május 20.)

A héten kissé szétszórtabb vagy, mint általában, ezért igyekezz minél érthetőbben és tömörebben fogalmazni, ha tárgyalásra vagy állásinterjúra mész, nehogy félreérthető legyen a mondandód. Közvetlen környezetedben valaki miatt sokat idegeskedhetsz, de csak rajtad múlik a helyzet végső kimenetele.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A magánéletedben nagyon sok érzelemre és romantikára vágysz, ezért igazán fontosnak érzed a szerelmi kapcsolatodat. Sokat számíthat, ha közös programokat csináltok együtt, hiszen így még erősebb lehet a kettőtök közötti a kötelék. Jusson a hétre egy kis kirándulás is, ami jobban összehozz a kedveseddel.

Rák: (június 22. – július 22.)

Egymást érik a munkahelyi sikereid, alig fejezted be az előző nagyobb feladatot, máris kapod a következőt. Mindenképpen gondold át, megéri-e elvállalni, hátha túlvállalod magad a hónap végére. Egészségügyileg jól érzed magad, remek fizikai formában vagy, párkapcsolatodért irigyelnek. Azért ne bízd el magad, törődj a környezeteddel.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Készülj fel, hogy nagyon sok feladat vár a munkahelyeden és egy kolléga is próbára teszi az idegeidet. Ráadásul lehet, hogy valaki miatt az egész heti programodat át kell szervezni. Ne aggódj, mert ha mindezeket ügyesen megoldod, egy olyan jó hír vár otthon este, ami minden megpróbáltatásért kárpótol.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Nem sok kedved van bemenni a munkahelyre, inkább egy kis nyugalomra és csendre vágysz. Ám nem teheted meg, hogy szabadságold magad, hiszen elégedettek a teljesítményeddel, s ez energiát ad arra, hogy még több eredményt tegyél le az asztalra. Érdemes azonban egy hosszú hétvégét csinálnod a családoddal.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Légy türelmes, körültekintő a munkahelyeden, mert kaphatsz olyan aprólékos, szöszölős feladatot, ami igencsak próbára teszi idegeidet. Végre ráébredsz, hogy párod mennyire fontos a számodra és mennyi energiát meríthetsz belőle. Gondold jól át a helyzeted, nem ártana szilárdabb alapokra helyezni kapcsolatotokat.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Tisztában vagy feletteseid elvárásaival, s így könnyedén teljesíted a követelményeket. Gyors lehet a tempó, mégis érdemes szakítani egy félórát arra, hogy végiggondold a teendőidet, hiszen így lehetsz igazán hatékony. Esténként csak a családtagjaiddal szeretnél együtt lenni. Ha kikapcsolod a telefont, senki sem zavarhat meg.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Eddig minden olyan szép volt, mint a mesében, de most egy munkahelyi nézeteltérés vagy otthoni összezördülés könnyen elronthatja a kedved. Ne feledd, lehet másnak is rossz napja. Inkább fogd vissza magad, még akkor is, ha igazad van. Ha szülő vagy, ma igazán büszke lehetsz gyermekedre és ez mindenért kárpótol.

Bak: (december 22. – január 20.)

A napokban nagyon pozitívan viszonyulsz a munkahelyi ügyekhez, s ez alkalmat ad a továbbfejlődésre is. Tanulási vágyad jót tehet a munkakapcsolataidnak is, hiszen munkatársaid úgy érzik majd, hogy tisztelik a szakmai tudásukat. Szerelmi életedre, magánéletedre viszont jóval kevesebb idő jut, mint szeretnéd.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Új távlatok nyílnak előtted a munkahelyen, ha élsz velük, javulás állhat be a pénzügyeidben. Megismerkedsz valakivel, aki nagyon felkelti az érdeklődésedet, de csak akkor vágj bele, ha szingli vagy. Egy jól működő stabil kapcsolatot nem biztos, hogy érdemes felbontani a bizonytalanért, még akkor sem, ha csábítónak tűnik.

Halak: (február 20. – március 20.)

Ha mostanában kezdtél új viszonyba, légy óvatos, mert ez bármilyen izgalmasnak is tűnik, de kockázatos és veszélyes. Ha munkahelyváltás lehetősége merül fel a közeljövőben, feltétlen vágj bele, mert a jövőd szempontjából fontos személlyel ismerkedhetsz így meg. Orvosi vizsgálataidat ne hanyagold el.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

mandiner.hu

Magyarországot dicséri a belga liberális kormányfő

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz