1 éve

Ezek a legharciasabb csillagjegyek, vajon köztük vagy?

Olyan ember vagy, aki akkor is kimondja, amit gondol, ha ez másoknak nem tetszik? Akkor könnyen lehet, hogy te is a harcias csillagjegyek egyikének szülötte vagy!

A harcias csillagjegyek szülöttei nem leplezik a véleményüket, és mindig megvédik az igazukat. Még akkor is, amikor ezzel komoly felzúdulást keltenek a környezetükben, vagy egyesek drámakirálynőnek, vagy zsarnoknak bélyegzik őket. Egyenes, őszinte típusok, akik mindig kiállnak azért, aki és ami fontos nekik. Mernek hangosak és harsányak lenni, és a munkában is nehéz lenne csak úgy félretolni őket. Ha kell, a konfliktust is bátran vállalják. De vajon mely csillagjegyek szülötteire jellemző mindez?

A harcias csillagjegyek mindig kiállnak a véleményük mellett
Fotó: Pixabay.com

Kos: a harcias csillagjegyek legtüzesebbje

A Kos jegyűek minden hajón kapitánynak érzik magukat. A Mars bolygó erőteljes hatással van a karakterükre, ráadásul a Kos kimondottan tüzes jegynek számít. Épp ezért az energiájuk is erőteljes, bátor, nem szégyellik kimondani a véleményüket, és ha kell, kiállni magukért. A harcias csillagjegyek e tüzes képviselői vita közben sem adják fel egykönnyen, addig tartják a frontot, amíg mindenkit meg nem győznek az igazukról. Mindez különösen akkor jellemző rájuk, ha valaki a lendületes haladásukat, a terveiket próbálná meg visszafogni.

Az Oroszlán jegyűek nem hagyják, hogy más lépjen a reflektorfénybe helyettük
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: nem tűri, hogy félretolják!

Az Oroszlán jegyűek uralkodó bolygója a Nap, nem csoda, hogy rosszul érinti őket, ha valaki megpróbálja ellopni előlük a rivaldafényt. Harciasan védik a határaikat, nem félnek attól, hogy a viselkedésüket zsarnokinak vagy túl drámainak tartják. Számukra természetes, hogy másoknak úgy kell elfogadniuk őket, ahogy vannak. A szeretteikért is bármikor kiállnak, hiszen az érzelmi közelség a harcias csillagjegyek számára is nagyon fontos. A hamisságra különösen rosszul reagálnak, ha csak megérik is, azonnal robban a bomba.

Skorpió: intellektuális vitapartner a harcias csillagjegyek között

Bár a Skorpió nem tüzes, hanem víz-jegy, nem szabad alábecsülni a harciasságát. Bár igazán agresszív konfliktusokba ritkán bonyolódik, ettől még mindig kiáll azért, aki és ami fontos neki. Nem hagyja, hogy a véleményét lesöpörjék az asztalról. Ehhez azonban legtöbbször intellektuális vitastílusát használja fel. Nem csap az asztalra, mint más harcias csillagjegyek, inkább szenvedélyesen érvel, és végül mindenkit meggyőz. Egyszerűen nincs olyan ember, aki képes lenne felvenni a harcot az érveivel.

A Nyilas jegyűek mindig megvédik a szabadságukat
Fotó: Pixabay.com

Nyilas: Nem hagyja korlátozni a szabadságát

A Nyilas jegyű ember természeténél fogva szabad. Számára nem kérdés, hogy az lehet, aki, senki kedvéért nem hazudtolja meg, és nem fogja vissza magát. Megvan az önbizalma és a szenvedélye ahhoz, hogy minden helyzetbe bátran beleálljon. Különösen akkor száll szembe minden tekintéllyel, ha valaki a szabadságában korlátozná, erre ugyanis hihetetlenül érzékeny. Ilyenkor akár a dühös vitákig is elmegy, nem hagyja magát visszafogni. Nincs olyan érv, amivel erről bárki is meggyőzhetné.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!