1 éve

Óriási fordulat: ennek a 4 csillagjegynek nagy változást hoz az ősz

Vége a nyárnak és az évszakváltás is meglepetéseket tartogat néhány csillagjegy számára. Nagy változások jönnek, de vajon rád mi vár?

Szerző Sors Edina

Micsoda lehetőségeket hordoz az ősz ennek a négy csillagjegynek! A változások elkerülhetetlenek ebben az időszakban.

Horoszkóp
Fotó: pixabay.com

Oroszlán

Úgy tűnt a nyár végén, hogy nagyon instabil a helyzeted. De ez most meg fog változni. Az ősz beköszöntével, ahogy telnek a napok, folyamatos megleptések érnek az élet több területén. Bár a kezdet kissé döcögős, de ennek ellenére a fordulat elkerülhetetlen. Végre olyan dologgal keresheted meg a pénzt, amiben kiteljesedhetsz, szereted csinálni, és teljesen beleillik az életedbe. A szerelem terén is minden a helyére kerül, partnereddel ismét visszaáll a harmónia. Még egy jó utazás is belefér az évszakba, ami rengeteg ötletet hoz az életedbe, használhatod kreatívitásod, és ez előre is visz.

Szűz

Magad is meglepődsz azon, hogy olyan dolgokra is igent mondasz, ami ellen korábban kifejezetten ellenkeztél. Tele leszel energiával az ősz folyamán, végre képes vagy a jelenben élni és nem csak ábrándozol. Ez által nem merengsz a múltban annyit és nem aggódsz a jövődért. Szuper! Innen lehet igazán pozitívan változtatni. Figyelj a jelekre, most hatalmas lehetőségek jöhetnek veled szembe, előfordulhat, hogy teljesen megváltozik az út, amire lépsz, légy bátor! Olyan időszak ez neked, amikor még a szerelem is bekopogtathat az ajtódon.

Skorpió

Most azt érezheted, hogy megérkeztél. Végre rend és tisztaság vesz körül, az otthonod úgy alakulhat, ahogy elképzelted. Persze ezért tenni is kell! Az élet megajándékoz az önbizalommal is az önszereteten keresztül. Így valóban azt fogod sugározni, ami nagyon vonzó mások számára. Az igazi, nagy változás a szerelemben érkezik el, szintet léphetsz a pároddal, szingliként pedig megnyílnak a kapuk, néhány új találkozás után, még a párodra is rálelhetsz az évszak második felében.

Vízöntő

Nehéz energiákkal, szorongással teltek az elmúlt hetek? Vízöntőnek lenni néha nem is olyan könnyű. A szabadság számodra most is nagyon fontos, az egyensúly a kapcsolataidban pedig folyamatosan kérdés lehet. Maradjak, vagy menjek? Itt van a lehetőség az ősz folymán, hogy végre rádöbbenj, mit is jelent a kapcsolatban a szabadság. Így kiteljesedhetsz. Ez azonnali megoldásokat produkál számodra az élet többi területén is. Elmúlik a szorongásod, végre beleállsz a saját sorsodba, igazi segítővé válhatsz. Áramlásban, szabadon létezni, alkotni, kiteljesedni ez a vágyad. Képzeld ezt nem zárja ki, hogy párkapcsolatban élj! Az ősz a te évszakod! Légy hálás!

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!