1 éve

Íme az 5 legerőteljesebb csillagjegy, akikre mindig számíthatsz

Minden csillagjegynek vannak erényei és gyengeségei is. Kik a legerőteljesebbek? Most megtudhatod.

A legerőteljesebb csillagjegyek erényei nagyon izgalmas képet mutatnak mint fizikálisan, mind lelki megközeítésből. Természetesen a zodiákus összes jegyének vannak erős és gyenge oldalai. De ennek az öt csillagjegynek a legerőteljesebb az energiája a nehéz élethelyzetekben is. Tűzön-vízen át képesek magukért mindent megtenni és a szeretteikért is. Ha elesnek, mindig felállnak. Ugye most már kíváncsivá tettünk, hogy valójában kik ők?

Fotó: Shutterstock

Bika

Türelmes, gyakorlatias, szorgalmas, őszinte ember. Ezen tulajdonságai hihetetlenül erőssé teszik. Felelősen hoz döntéseket, a karrierjében szinte mindig felfelé lépdel. Ha ebben a jegyben születtél, egészen biztos, hogy megfigyelted már, nincs az az életterület, ahol, ha bármi nehézséged adódik, ne oldanád meg. Mindig nagyon tudatosan cselekszel, nem a külvilágtól várod a megoldást. Szó szerint bikaerő van benned! Erőteljesen éled a napjaidat, gyengeségeidet is képes vagy átformálni.

Oroszlán

Nagyon erős személyiséged van, erőfitogtatásban ritkán maradsz alul. Uralkodó típus vagy, ez önmagában viszont elég kevés, hiszen az egód lehet nagy és közben lehetnél gyenge is. De ha ehhez párosul egy hatalmas szív és csodás lélek, akkor az erőd szinte végtelen. Ha az arroganciát és az érvényesülési kényszert képes vagy kordában tartani, intelligensen kezeled erőidet, akkor bizony csúcs, amit képes vagy magad köré teremteni. A legnehezebb pillanatokban is állod a sarat.

Skorpió

Határozott és szenvedélyes vagy. A legerőteljesebb csillagjegyek egyikének születtél, aki azért érkezett a Földre, hogy alkosson és másokat vezessen. Céljaid eléréséhez fantasztikus energiákkal rendelkezel. Képes vagy a legnehezebb helyzetekben is összpontosítani, így eléred, amit szeretnél. Nehezen tántorítanak el az utadról. Bátorságod mellett egyedül makacsságod az, amivel barátságot kell köss, hiszen az nemcsak erény, de hátrány is lehet. Képes vagy kimászni a nehéz helyzetekből és másokat is kisegíteni a bajból. Ehhez az intuíciódat is használod.

Nyilas

Optimizmusod, humorod hatalmas erőt adhat másoknak is. Soha nem adod fel a céljaidat. Arra érdemes odafigyelned, hogy ha ehhez mások segítségét kéred, akkor fizesd meg az árát. Adni és kapni is jó, de figyelj a mérleg nyelvére. Ne használj ki másokat! Ha ezt ügyesen teszed, magasabbra juthatsz. Élni és élni hagyni, ez a kulcs az életedben. Ezt kell megtanulnod, hogy erődet helyesen használhasd. Erős érzelmi erőket tudsz összpontosítani, ha a helyeden vagy. Fejleszd hozzá a kapcsolataidat a szeretet teréből.

Bak

Hatalmas önuralommal rendelkezel. Nagyon kitartó vagy és céltudatos. Vasakaratod szinte mindenen átvisz. Logikusan gondolkodsz, fizikailag pedig sokszor a határaidon is képes vagy túllépni. Ehhez persze rendelkezned kell a Bak csillagjegy másik nagy erényével, az intelligenciával. Hűséges barátként kitartasz mások mellett. Ez is nagy erővel bír. Ha még a szívedet is kitárod, nem lesz baj! Ezt keveseknek mutatod meg, de nem baj.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!