Létrehozva: 2021.09.30.

Csütörtöki horoszkóp: ma igazán titkos pillanatok várnak rád

Lássuk mára mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

Olyan személlyel találkozhat, aki titkon szerelmes önbe, de erről nem mer nyíltan beszélni. Nem lenne szép dolog, ha kihasználná, hogy házastársa mostanában nem úgy viselkedik önnel, ahogy szokott. Úgy tűnik, problémái adódtak bizonyos rokonaival, akiket nehezebben tud elviselni. Ez az oka mindennek.

Bika: (április 21. – május 20.)

Ne avatkozzon bele a munkatársai életébe, mert ezzel saját magának árthat. Néha túl sokat fecseg, és nem veszi észre, hogy untat másokat. Lehet, hogy banki ügyekkel, esetleg bírósággal kapcsolatos kiadások várnak önre. Értékelje, dicsérje többet a kedvesét, mert néha úgy érzi, hogy csak a második lehet ön mellett.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Nem baj, ha kicsit keveri a munkát és a magánéletet, a kedvessége most az előnyére válhat. Vigyázzon, mennyit dolgozik, ereje véges, nehogy kimerüljön! Barátai, ismerősei által valamilyen plusz bevételre tehet most szert. Próbáljon meg jobban megbízni a kedvesében, ossza meg vele bátran a gondjait, szívesen segít.

Rák: (június 22. – július 22.)

Lehet, hogy egy baráti kapcsolata próbatétel elé kerül és önnek minden követ meg kell mozgatnia, hogy ismerősének segítsen. Muszáj megtennie, mert olyan emberről van szó, aki teljes mellszélességgel támogatta önt, valahányszor erre szüksége volt. Gyermekei sok örömet szerezhetnek, még mások is gratulálnak hozzá.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Jól érzi magát ezekben a napokban, sokat van társaságban, barátai körülrajongják sikerei miatt. Régi szerelméről is jó híreket hall, de ez már nem dobogtatja meg a szívét. Munkahelyén nagy átalakulások várhatók, de ez önt nem érinti. Ha mégis igen, nyugodjon meg, biztosan nem fog belőle rosszul kijönni.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Jól érzi magát a bőrében, amihez hozzájárulnak a munkahelyén elért jobbnál jobb eredmények és persze a szerelem. Magabiztosság sugárzik önről és ez még vonzóbbá teszi, ezért olyan kapcsolatokat szerezhet még a héten, amelyek akár a saját, akár a gyermeke jövője szempontjából rendkívül fontosak lehetnek.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Mostanában csak önmagára számíthat, ne bízzon senkiben! Csak a biztosra menjen, kétes ügyletei csak rosszul sülhetnek el. Még a legjobb kollégái is cserben hagyhatják, saját presztízsüket féltve. Ha vitába keveredik partnerével, ne hányja szemére régebbi hibáit, botlásait, ezzel teljesen tönkre teheti a kapcsolatukat.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Lehet, hogy kissé elfáradt a nyárvégi hajrában, vegyen ki egy-két szabadnapot. Szorgoskodjon otthon, sürögjön-forogjon a családja körül, ezt nemcsak ön, hanem ők is nagyon fogják élvezni. Végezzenek kellemes munkát a ház körül, a kertben szerelmével vagy gyermekével és közben beszélgessen el komolyabb dolgokról.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A munkahelyén nagy kihívás várhatja, vagy a munkaköre, vagy a munkakörülményei változhatnak. Ön gyorsan magára talál és lehet, hogy még jobban is fogja kedvelni az új feladatokat, eredményesebben fog dolgozni, mint ezelőtt. Fogadja meg, hogy nem emeli fel a hangját, ha házastársa megint kihúzza önnél a gyufát.

Bak: (december 22. – január 20.)

Az időjárás miatt egyre nagyobb közlekedési dugókkal számolhat, induljon el jóval korábban a munkahelyére, ha nem akar elkésni. Ha tömegközlekedéssel utazik, vigyázzon nagyon az értékeire, ha nem is lopják meg, elveszíthet bármit. Üzletfeleinek vagy feletteseinek ne feledjen el kedveskedni névnapjukra.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Lehet, hogy nem hívják meg egy olyan munka utáni baráti összejövetelre, amire egyébként szívesen elment volna. Vannak dolgok, amelyeknek lejárt az idejük, például ehhez a társasághoz fűződő kapcsolatának is. Találkozhat viszont egy régi vidéki ismerősével, akinek a viselkedése kellemes meglepetésként éri.

Halak: (február 20. – március 20.)

Most az nyer, aki elébe megy az eseményeknek. A változások persze akkor is bekövetkeznek, ha retteg tőlük, de meglátja, milyen könnyen tud majd alkalmazkodni az új körülményekhez, csak adjon időt magának. Ha a háta mögött pletykálnak az ön partneréről, bármit is hall, adjon esélyt neki, hogy tisztázza magát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

magyarnemzet.hu

Újabb jegyzőkönyv került elő: öngyilkosságot színlelt Magyar Péter

life.hu

7 szigorú szabály, amelyet a királyi családnak be kell tartania a közösségi médiában

magyarnemzet.hu

Elbukott Jakab Péter pártja, nem indulhatnak az EP-választáson

origo.hu

Madeleine McCann tragédiája: szomorú évfordulóhoz érkezett a világ leghíresebb gyerekeltűnési ügye

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

mandiner.hu

Fizetett propagandistákkal akarja lejáratni ellenfeleit Magyar Péter

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?