1 éve

Vigyázz! Ezt a 3 csillagjegyet könnyen elcsábítják, amíg a Merkúr és az Uránusz trigonban van

Igazi kihívás elé állítanak a következő időszakban a csillagok Kizökkentenek az energiák, de vigyázz, nehogy túl nagy árat fizess!

Bár ebben a 120 fokos fényszögben boldogan működik együtt a Merkúr és az Uránusz, de mint minden családban közöttük is van egy kis feszültség. Ez bizony egyes jegyekre úgy hat, hogy elcsábulnak, hűtlenek lesznek, pedig nem is volt szándékukban. Ezért figyelmeztet ez a csillagállás: Vigyázz! Lehet a paradicsomba készülsz és a pokolba jutsz! Gondold végig megéri-e! Kik ők, akik most könnyen tévútra lépnek? Ők a hűtlen csillagjegyek? Te közöttük vagy?

Csábítás Fotó: Shutterstock

Kos

Lásd be, hogy nem először jut eszedbe a hűtlenség. Nem te vagy a legnagyobb angyal ebben a kérdésben. Jobb, ha tudod, hogy most könnyebben eléd küld az élet néhány csábítót, rajtad múlik, hogy beadod a derekad vagy sem. Ha elkötelezted magad egy monogám kapcsolat mellett, akkor bizony van mit veszítened. Ha végre boldog párkapcsolatban élsz, akkor emlékezz a múltra, hová vezetett, ha engedtél a csábításnak! Lehetséges, hogy most az érzelmeid erősebbek, mint a vágyaid? Ha egyedülálló vagy, akkor most válogathatsz!

Bika

A tested igent mondana, de az érzéseid nemet? Ismerős ez a gondolat? Nem először érzed? Nem csoda, hiszen empatikus készséged beszél most belőled. Tudva, hogy párod szívét törnéd vele össze. Bár azt hiheted, jár neked az élettől egy kellemes kaland is, de tudod a szíved mélyén, hogy aki egyszer csal, az máskor is könnyebben megteheti. Rajtad áll, hogy melyik táborba állsz. Nagy a kísértés és csábítás. Vajon mit választasz most?

Szűz

A flört fiatalít életet ad, de tudod-e, hogy hol a határ? Ne ess most abba a hibába, hogy a partneredre akarod kenni az egészet, hogy legyen alibid, miért lépsz félre. A csábításnak ellen lehet állni, kérdés csak az, hogy te megteszed-e? Bármennyire izgalmas a flörtölés, online ismerkedés, ezzel megbánthatod a szerelmedet. Nagyon vékony kötélen táncolsz, ebben ez a csillagállás ráadásul rossz útra vihet. Ne akard más személyre fogni, ha elcsábítanak, tudatosítsd, hogy bármit is döntesz, abban bizony benne vagy 100%-ban! Megéri ez az egész neked?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!