1 éve

Ennek az öt csillagjegynek az átlagosnál sokkal magasabb az IQ-ja, közülük kerülnek ki a zsenik

Egészen elképesztő hozadéka lehet annak, ha valaki szerencsés csillagállások alatt jön világra. Folyamatosan profitál a helyzetekből: fejlődik és gyarapszik. Vajon az átlagosnál bölcsebb és intelligensebb emberek milyen csillagzat alatt születtek? A horoszkópból kiderül. Te is közöttük vagy?

Az intelligens csillagjegyeknek nem csak tanult tudásuk és tapasztalatuk van, őket alapvetően jellemzi a velük született bölcsesség. Kik azok, akik ezekkel a képességekkel magasabb szinten rendelkeznek? Kik azok, akik a legjobb IQ-teszteket írják? Most végre megtudhatod!

Fotó: Shutterstock

Bika

Nagyon átgondolt és megfontolt a Bika. A földjegyek között a legstabilabb. Cselekedeteit megalapozza, türelme pedig végtelen. Szeret tanulni, de bölcsessége vele született. Nem dönt elhamarkodottan, a barátait és a hozzá közelálló szeretteit megbecsüli. Magas intelligenciája révén könnyedén túlteszi magát a nehéz helyzeteken és megy előre az életben, szépen ívelő karrierrel. Különösen jó érzéke van a boldogságra!

Mérleg

Logikus és bölcs a mérleg, de inkább fejből, mint szívből cselekszik. Egész életén át tanul, rengeteg dolog érdekli. Nyitott, és kíváncsi. Fejleszti magát. Ez boldoggá is teszi. Egyensúlyra vágyik, így a dolgok minden oldalát igyekszik megnézni. Mérlegel. Hajlamos más embereket tanulmányozni, és hasonlítgatni, ezt arra használja, hogy önmagát megismerhesse, tanulhasson mások hibájából. Ha tanácsot kérsz tőle, rá biztosan számíthatsz. Tudja, hogy megszólaljon-e vagy sem. Ez is nagy dolog, hiszen néha jobb, ha az ember hagyja a másik felet rájönni a megoldásra. Ebben a Mérleg nagyon jó.

Bak

A csillagjegyek közül az egyik legmagasabb IQ-val rendelkező jegy. Tudása megalapozott, képes arra, hogy nagy léptékben gondolkodjon. Megbízható, intelligens, ő a nagy problémamegoldó. A világ sorsa is érdekli. Nem a dicsőségért teszi a dolgát, egyszerűen személyiségének része a problémák megoldása, és mások segítése is. Érzelmileg viszont van még mit tanulnia. Ám, ha az értelem és az érzelem egyensúlyba kerül nála, akkor az IQ teszteken biztosan ő produkálja az egyik legjobb eredményt!

Vízöntő

Különös egyéniségének köszönheti bölcsességét. Nem igazán szabálykövető, így nem korlátok között gondolkodik. Rugalmas, és a fantáziája is fantasztikus. Nem akar másokra hasonlítani, így nézőpontja egyedi. Meglátja az életben azokat a megoldásokat is, melyek másoknak eszébe sem jut. Nyitott a lehetőségekre és bátor. Nem akar az egész világnak megfelelni, megy és megtapasztalja a világot! A zsenik egy része is ebben a jegyben született.

Halak

A Halak bölcsessége mások iránti együttérzéséből fakad. Ha nem rest tanulni is a Halak, akkor nagyon magas az IQ-ja. Érzelmi intelligenciája neki a legmagasabb és ezt már csak tetőzi a hasznos tudás is. A Halak mindig ott van, ahol szükség van rá, érzelmileg pedig rengeteg embert támogat. Tele van erővel, hogy másokat átsegíthessen a nehézségeken. Ehhez bizony magas intelligencia kell.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb részletek Cristiano Ronaldo botrányáról: hogyan erőszakolt meg egy nőt egy hotelben?

vg.hu

Melyik lottóval lehet a legtöbbet nyerni? Meglepő statisztikát mutat az elmúlt tíz év

borsonline.hu

Gyanús jelek! Tápai Szabináék után újabb sztárházasság került válságba?

mandiner.hu

Elemző Donáth Annáról: beszéde alapján még Dobrev Klárával szemben is komoly a lemaradása

ripost.hu

Tündéri fotón mutatta meg kisfiát Szabó Zsófi

mandiner.hu

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Az EU-nak van 22 milliárd eurója, hogy jobb belátásra bírja Orbánt

origo.hu

Összetűzések a láthatáron? Különös dolgot mondott Marics Peti Tóth Andiról

travelo.hu

Itt a farsang, áll a bál - hazai népszokásaink, melyek egy részéről már nem is tudunk

ripost.hu

Valóságos orvosi csoda, hogy gyermeket vár a TV2 sztárja: „ Csodák márpedig vannak"

ripost.hu

Megszólalt a szakember Tápai Szabina és Kucsera válásáról

ripost.hu

Rengetegen lettek milliomosok, mutatjuk a lottószámokat

ripost.hu

Senkinek sem kell Antal Imre hagyatéka

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

EZO

Ezek a csillagjegyek tavasszal megismerik a legnagyobb szerelmüket

EZO

Érkezik a pénz februárban, ezeknek a csillagjegyeknek szerencséjük lesz

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek őrületes fordulatot hoz a február

EZO

Itt a Nyúl éve, 3 csillagjegynek mesés összeg ütheti a markát

EZO

Angyalhoroszkóp: Ezt üzeni az őrangyalod februárra

EZO

A horoszkópod megmutatja, hogy élsz túl egy durva szakítást

EZO

Flört a levegőben: ennek a 3 csillagjegynek félrelép most a párja

EZO

Csillagjegyed megmutatja, ki a te tökéletes lelki társad