1 éve

Orgazmushoroszkóp: ezek a csillagjegyek pillanatok alatt jutnak a csúcsra

Az élvezetekre, érzékiségre nem egyformán reagálnak a nők, de vannak, akik nagyon hamar képesek a gyönyörre, sőt többször is! A horoszkóp erről is árulkodik.

Az orgazmushoroszkóp megmutatja, kik azok a nők, akik imádják a szexet, és még arra is képesek, hogy hamar eljussanak a csúcsra. Úgy születtek, hogy képesek mélyen elmerülni az érzékiség és a szex varázslatába. Könnyen ledobják szégyenérzetüket, vagy talán anélkül érkeztek a földre. Játékosak, és bevállalósak. Értenek az erotika nyelvén, ha pedig úgy akarják, akkor percek alatt eljutnak a csúcsra. Ez a három csillagjegy nem késlekedik, ha a gyönyörről van szó.

Fotó: Shutterstock

Oroszlán

Nagyon tüzes menyecske az Oroszlán. Képes a szexuális ingereket és energiákat gyorsan érzékelni. Szereti a vad szexet, és nem késlekedik megkapni azt a partnert, akivel ezt meg is élheti. Elég neki az egyperces előjáték, gyorsan robban benne a szenvedély. Nagyon szeret hancúrozni, így a nap bármely szakaszában meg is teszi. Nehéz neki ellenállni, ő az, akinek sokszor jól jön egy gyors numera. Ha vágyai vezérlik, nem hagyja ki a legszenvedélyesebb pillanatokat. Oroszlán nővel az kezdjen, aki elég bátor a spontán helyzetekhez!

Skorpió

Fantasztikus energiája van a Skorpiónak. Nem csak vonzó és ellenállhatatlan, de érzéki is. Szinte mágikus hatalma van a partnere felett. Ami jár neki, azt elveszi. Intenzív és mély vele az együttlét, számára nem létezik tabu. Ő a heves csókcsaták királynője, ha beindul, olyan, mint egy lavina, akár egy pár perces együttléttől is képes a csúcsra érni. A benne lévő energia nagyon impulzív. Legény legyen a talpán, akit magával ránt. Szenvedélyessége határtalan.

Vízöntő

A szabadság vezérli a szexben is a Vízöntőt. Ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban, és olyan szerencsés alkat, hogy többszörös orgazmusra is képes. Minden gondolatával párjára és az együttlétre figyel, semmi és senki nem zökkenti ki a pillanat hevéből. Kívülről nem is látszik rajta, mennyi tűz és szenvedély lobog a testében. Csak az tudhatja, aki képes őt meghódítani, akinek teljesen átadja önmagát. Vitathatatlan, hogy a Vízöntők közül kerülnek ki a legjobb szeretők. Szárnyal, ha olyan partnert talál, aki minden szenvedélyét és ötletét elfogadja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!