1 éve

Megérkezett a hétvégi hoszkópod, így mosolyog rád a szerencse

Elég színes hétvége elé néznek a különböző csillagjegyben születettek. Mindenkinek tartogat valami izgalmasat, vagy kreatívat az élet. Vajon most pont rád mosolyog a szerencse?

Íme a hétvégi horoszkóp, amelyből most kiderül, kinek mit hoz ez a csodás májusi hétvége. Érdemes a csillagok útmutatását is figyelembe venni. Élni az életet, de az enrgiák hatását nem figyelmen kívül hagyni. Mi vár rád? Íme a hétvégi horoszkóp.

Horoszkóp Fotó: Shutterstock

Kos

Tele leszel tervekkel, erővel, így a hétvégén jó ötlet a kertet rendezgetni, elrendezni mindent otthon. A magánéleted is jól alakulhat, a párod megérzi benned ezt a lendületet, szerencsés vagy, ezt a kis extra izgalmat képes vagy a szerelemben is kamatoztatni.

Bika

Sportolj, mozdulj ki a természetbe a hétvégén. Hagyd magad mögött a munkát. Ha valami új ötlet jelent meg benned, érdemes hozzákezdened a megvalósításhoz. Hagyj időt az intimitásra is.

Ikrek

Érdemes a feladataidra tenni a figyelmet. A hétvége a pihenésé, most mégis ha elmaradásod van, akkor pótold be. Ne halogass! Ha vállalkozásod van, akkor tudod, miről van szó. Az élet pedig kárpótol, egy kis laza flörttel.

Rák

Kreatív hétvége előtt állsz. Végre szabadon kitejlesedhetsz. Legyen az bármilyen tevékenység, élvezni fogod, amit csinálsz. Kellemes napjaid vannak, és ez így is marad hétvégére. A családra is lesz időd, sőt bevonhatod őket abba, amit csinálsz.

Oroszlán

Váratlan siker érhet, igen szerencsésen állnak a csillagok most. Ha éppen az érettségin vagy túl, akkor egy kicsit megpihenhetsz. Szerencsésen alakulnak a dolgok. A magánéletedben is kellemes változás történhet, szerelmeddel fantasztikus pillanatokat élhetsz meg, ha pedig szingli vagy, akkor valaki megjelenik most az életedben.

Szűz

Bár meghittség jellemzi a párkapcsolatodat, most mégis valami bezavarhat. Fordulj bátran egy jóbaráthoz, most ő a kulcs a megoldáshoz. Érdemes néha a dolgokat kicsit kibeszélni, csak tudni kell, hogy ki az, akiben megbízhatsz. Ha kidühöngted magad, fordulj a párodhoz, és minden a helyére fog kerülni.

Mérleg

Titokra derül fény, ami új irányt és lehetőséget nyújt neked. Hallgass a megérzéseidre, használd a józan eszed, csak akkor kezdj bele bármibe, ha egészen biztos vagy benne.

Skorpió

Ha akadályokba ütközöl egy ügy kapcsán, akkor valószínű nem véletlenül görgette eléd az élet. Lehet ez egy próbatétel. Biztos vagy-e a dolgodban? Ha elég lendület van benned, akkor egyszerűen visszafoghatatlan vagy. Erre az energiára van most szükséged. Bizz magadban!

Nyilas

Ne keveredj vitába, inkább a csendes elvonulást válaszd a hétvégén. Nyugodj le, minden a helyére fog kerülni. Nem érdemes harcolni most senkivel, legfőképpen nem önmagaddal. Örülj a napsütésnek, kapcsolj végre ki megérdemled. Az elmúlt hónapokba elég nehézséggel néztél szembe.

Bak

Az ösztöneid veszik át az uralmat feletted. Figyelj oda a reakcióidra, nem érdemes az emberi kapcsolataidat kockáztatni, nem kell, hogy mindig neked legyen igazad. Néha érdemes a boldogságot választani az igazságodat pedig elengedni.

Vízöntő

Szerencsés vagy, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, melyek igen kreatívak. A napokban érkeznek hozzád jó ötletek, rengeteg információ, figyelj oda rájuk, és ne engedd el azokat a gondolatokat, melyek fontosak lehetnek. Ráérzel arra, hogy melyek ezek és használd fel őket. Jó kis hétvége előtt állsz!

Halak

Ha feszültség lappang egy ideje benned, akkor add ki magadból, ne tartogasd. Egy tartalmas beszélgetés nagyon sokat adhat, de sporttal, mozgással is levezetheted. Lényeg, hogy ne tartsd magadban. Vasárnapra szuper napod lehet. Ismét neked világíthat a szerelem csillaga.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!