Létrehozva: 2021.04.19.

Megérkezett a hétfői horoszkópod, ez vár ma rád

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

Otthoni dolgai most nem működnek túl olajozottan, előfordulhat, hogy elgondolkodik azon, hol is van a helye a párkapcsolatában. A hónap közepén időszerűek lesznek a tisztázó beszélgetések, mert az is megtörténhet, hogy teljesen elbeszélnek egymás mellett. A félreértések tisztázása nélkül nem jut előrébb a kapcsolat.

Bika: (április 21. – május 20.)

Több vidámság és derűsebb lelkiállapot léphet a legtöbb Bika életébe, és ez sok mindent meg fog változtatni majd. A nagyobb dolgokban szerencsés lesz, de csak akkor, ha erre elég fogékony. Most különösen igaz, hogy a szerencse csak azokhoz toppan be, akik kinyitják neki az ajtót.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Rádöbben arra, hogy milyen gyorsan szállnak az évek. Mélyen elgondolkodik azon, hogy miért is hajtott olyan nagyon. Most már tudja, hogy mérsékletesebben kellene élnie, de a szívével érzi, hogy ezt nehezen tudja majd megvalósítani. Kezdetnek az is jó, ha úgy osztja be az idejét, hogy minden kényelmesen beleférjen.

Rák: (június 22. – július 22.)

Nyugodtabb élet várja, ha végre sikerül meghatároznia a jövőbeni céljait. A kedélyállapotán is meglátszik majd, hogy nagy nyomástól szabadul meg. Zártabb körben tökéletesen képes arra, hogy megtalálja a helyét, és ott teljes mértékben helyt álljon. Itt még a célkitűzései is kellően szétáradóak lehetnek.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Elképzelhető, hogy az utóbbi időben hanyagolta az otthoni kötelezettségeit. Nem vesz részt a ház körüli teendőkben, mint régen, pedig a munka mennyisége nem csökkent, sőt, talán még több lett. Nem nélkülözhetik az ön segítségét. Ne hivatkozzon, bokros teendőire, hiszen önnek sem mindegy, hogyan alakul életük.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Érthető, ha úgy érzi, mintha kicserélték volna. Minden átlényegült, megkomolyodott a környezetében. Az ön alapvetően könnyelmű természete miatt ezt talán kevésbé élvezi, de egyszer önnek is fel kell nőnie. Az azonban még önnek is imponálhat, hogy kollégái, ismerősei előtt példaadó lehet a teljesítménye.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Őrizze meg a higgadtságát, maradjon megfontolt a tevékenységei során, koncentráljon a részletekre, ugyanis a sikerek kulcsa most abban rejlik. Hallgasson a belső hangjára, mert az minden egyéb iránymutatásnál segítségére lesz abban, hogy milyen irányba érdemes haladnia és mit kell lezárnia.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A tanulás sem más, mint egyfajta utazás, szellemi kaland. S míg jelenleg ez most nem a hagyományos értelemben vett utazások időszaka, de ugyanúgy nyílhatnak új távlatok az életében, amivel nem csak több tudást, tapasztalatot, de akár olyan új barátokat is szerezhet, akiknek hasonló az érdeklődési köre.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Változékony kedélyállapot jellemzi majd ezt a hetet, de ha sikerül ezen uralkodnia, akkor nem lesz semmi baj. Egy rosszul értelmezett mondat, gondolat vitát eredményezhet, sőt akár fájdalmat is okozhat másoknak adott esetben. Gondolja át a mondanivalóját, mennyire fontos és jó indulatból fakad-e.

Bak: (december 22. – január 20.)

Nehezen viseli a bizonytalanságot, végre tettekre vár, az ígéretek, a nagy szavak megvalósulására. Arra nem is gondol, hogy talán önnek is kellene tennie valamit. Könnyen lehet, hogy a várakozása nem elegendő ahhoz, hogy a helyzet alapvetően megváltozzon, a hozzáállásán is változtatni kell.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ha már nem bírja idegekkel, iktasson be akár fél óra pihenőt a napjába, sokkal kevesebb kiesést jelent, mintha csak erőltetné, gyötörné magát. Most úgysem tudja befolyásolni a dolgok menetét, nem is érdemes, inkább azon legyen, hogy amit el kell végeznie, az a nap végére készen is legyen.

Halak: (február 20. – március 20.)

Izgatott és kellemetlen pillanatokban lehet ma része, ha nem koncentrál rendesen a környezetében történő eseményekre. Teljesen le maradhat valamiről és emiatt jelentős hátrányba kerülhet. Ráadásul az idegeskedés mellett még azzal is foglalkoznia kell, hogy bepótolja az elmulasztottakat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Eladó egy pazar privát birodalom Debrecenben

origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

ripost.hu

Borzasztó busztragédia: 20 ember meghalt, szakadékba zuhant egy autóbusz

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

travelo.hu

Rétisasok lettek a Fertő tó új határőrei

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van

ripost.hu

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?