Létrehozva: 2021.03.11.

Megérkezett a hétvégi horoszkópod, mutatjuk, mire számíthatsz

A hétvége nem várt fordulatot ígér néhány csillagjegynek, te köztük vagy?

Kos: (március 21. – április 20.)

Ha már úgy érzi, hogy nem tud többet nyújtani kedvesének, akkor jusson eszébe, hogy nem kell mást tennie, mint nyitottan és szeretetteljesen viselkedni, azt mutatni, hogy elfogadja a másikat olyannak, amilyen, és akkor ön is azt kaphatja, amire vágyik. Ne engedje, hogy a türelmetlensége felülkerekedjen.

Bika: (április 21. – május 20.)

Azok a párok, akik hosszabb ideje kapcsolatban élnek, az egyhangú időtöltés helyett a gondtalan kikapcsolódást választják a hétvégére. Uralkodó bolygója, a Vénusz gondoskodik arról, hogy együttlétük tartós legyen, szerelmük pedig olyan mély megértéssel fűszerezett, mely irigylésre adhat okot.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

A csillagok alakulása szerencsét hoz önnek az apróbb ügyek intézésében, a nagyobbakkal pedig ne most foglalkozzon, hiszen hétvége van. Lépésről lépésre haladjon, nem kell sietnie. A türelem, a kitartás, a következetesség meghozza a gyümölcsét, de legyen türelme kivárni ezt.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ez a hét rengeteg feladatot adott önnek, de a hétvégét pihenéssel kell töltenie. A család, az otthon jelenti azt a biztonságot és támaszt, amire vágyik. Választ várhat egy fontos kérdésre, de nem biztos, hogy megkapja. Emiatt ne izgassa magát, az ügy szinte magától meg fog oldódni.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Vigyázzon otthona és családtagjai biztonságára, mert a mostani hétvégén nagy a balesetveszély és az anyagi károk lehetősége. A programját a közérzetétől tegye függővé, mindenképpen azzal töltse a szabadidejét, amivel valóban szeretné. Segítsen kedvesének, gyermekeinek, amiben csak tud.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak a Szüzeknek, akik nehezebben tudnak csapatmunkában dolgozni, és hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek. Az alkalmazkodás létfontosságú lehet. A hétvégét szánják a történések nyugodt feldolgozására és a szellemi megújulásra.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Nincs miért aggódnia, a hétvége nagyon kellemes hangulatban telik, nem lesz oka zsörtölődésre vagy elégedetlenkedésre. Egy kicsit kiégett, egy kicsit elfáradt. De ez nem ok arra, hogy ne élvezze ezeket a napokat. Ne csak teste fizikai állapotával törődjön, hanem a szellemét is pallérozza egy kicsit.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Jelenleg a legnagyobb támaszának a családját érzi. Mutassa ki nekik a szeretetet, nagyon vágynak az ön figyelmére. Nem csak nekik, önmagának is örömöt okoz az érzések visszacsatolásánál. Ha nem él társkapcsolatban, akkor most erősebben vágyakozik olyan partnerre, aki az önéhez hasonló életet él.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Mint Nyilas jegyű, ön akkor a legboldogabb, ha nélkülözhetetlennek érezheti magát. Pedig néha nem ártana, ha magával is foglalkozna. Ettől még nem lesz kevésbé önzetlen vagy törődő azokkal, akiket szeret. Ha azt tanácsolják önnek, hogy pihenjen egy kicsit, hallgasson rájuk, mert joggal mondják.

Bak: (december 22. – január 20.)

Mindent sértésnek vagy támadásnak vélhet, de ez csak a lelkiállapota okozza. Nem tud szabadulni a bizonytalanság érzésétől. Ha más ötlete nincs, tegye félre a hétvégi teendőit, és gondolja át, hogy mi is okozhatja ezt a mérgező kételyt a szívében. A számvetés nem lesz eredménytelen, ebben biztos lehet.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Az elmúlt hetekben, talán hónapokban nem volt ideje a kedvenc foglalatosságára. Nem vitás, hogy a rossz közérzete, idegessége is ennek köszönhető. Próbáljon meg időt szakítani arra, hogy ha nem is rendszeresen, de időről-időre hozzájusson régi hobbijához, vagy valamilyen különleges kikapcsolódáshoz.

Halak: (február 20. – március 20.)

Ami ma még kilátástalannak tűnhet, holnap már nem is olyan elérhetetlen. Várja ki mindennek a végét, készüljön a legrosszabbra, de remélje a legjobbakat. Bízzon önmagában és szeretteiben, barátaiban. A bolygóállás lassú, de biztos előrehaladást generál az elképzeléseiben, rövid és hosszú távú terveiben.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Erre várt és ettől félt a világ: Oroszország megszólalt Irán Izrael elleni támadásáról

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban

vg.hu

Forradalmat és leárazási hullámot indít az Ikea – de a magyarok nem biztos, hogy örülhetnek

life.hu

Mennyire emlékszel az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

vg.hu

Nagyon durva megállapításra jutott az antibiotikumok hatását vizsgáló magyar kutató

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

mindmegette.hu

Csak egy kiflit akart a NAV, a koszovói pékek a hátsó ajtón át menekültek

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

EZO

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér

EZO

3 csillagjegy, amelyik a legéretlenebb mind közül